- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mian
aktív tag
Sziasztok,
Nekem egy nem túl bonyolult és nem is hibajelentéses kérdésem lenne de:
Én mindig úgy használtam a wifi-t, ha kellett kézileg benyomtam a vezérlőpanelen. Amióta viszont az ios 11 feltelepült mindig azt veszem észre reggelre, hogy be van kapcsolva a wifi. Gondolom egy idő után automatikusan csatlakozik már. Néztem a beállításokban kinyomtam a kézi csatlakozást meg már néztem mindent, ezt más is észre vette? Megmondom őszintén lehet butaság de én azért használtam így a telefont, mert így se használom ki teljesen a havi 1gb mobilinternetet szinte soha és feleslegesen nem akarom meríteni a telót még azzal is, hogy folyamatosan wifit keres. -
Mian
aktív tag
válasz vasi89 #170357 üzenetére
Áhá, értem. Köszönöm szépen a választ neked! Na igen, rengeteg az okos ember újabban, ez az internet valami csoda. Ami azt illeti tényleg csoda és tök jó, hogy az emberek általánosságban véve egyre tájékozottabbak de nem szeretem amikor valaki megmondja, hogy én mit szeressek és mit ne, és ha iphone-om van és kapcsolgatni szeretném?? Na de, még egyszer köszi! Így legalább most már értem.
Azt meg már nem is mondom, hogy az előző telefonom egyébként windows phone volt! Upsz Felháborító...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest