- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Gsx-rr #169049 üzenetére
Végül az 5S-t tegnap eladtam és egy 6S-t nagyon jó áron be tudtam szerezni és amúgyis nagyon gyors volt a telefon emlékszem tavaly is meg tavalyelőtt is mikor megvettem anno, de ez a 11-es rendszer még gyorsabbá tette szóval bátran ajánlom nekem dizájnra is nagyon bejön csak hozzá kell szokni pár dologhoz.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
znagy69
őstag
Hátha valakinek hasznos lesz. Mint írtam béta 10 profilom volt, de nem jött a frissítés 11-re. Beállításokban töröltem a béta profilet, restart és már jött is.
-
fehrtams82
újonc
Sziasztok
Vettem egy iphone 5s telefont. Független ...betettem a simlarzyat...működött minden egy napig , utána eltünt a hálozat és azt írja nincs szolgáltatás. Kicseréltem egy másik simre ...kikapcs bekapcs és megtalálta a másik szolgáltatót... mondom megprobálom a repülő üzemmódot majd vissza kikapcs...azóta is keresi a hálozatot.
Hálózat visszaállítás , új telot is csináltam belőle , icloudbol töröltem majd ismét visszaraktam. Ha elromlott valami a telefonba az mi lehet, melyik része?Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz fehrtams82 #169055 üzenetére
Egyáltalán nem biztos, hogy elromlott, lehet, hogy tiltották a hálózatról.
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok.
iPhone vásárlás elött állok, és a véleményetekre lennék kiváncs, hogy melyiket lenne érdemes most megvenni?
iPhone 7+, iPhone 8+ vagy esetlegesen az iPhone X.
Előre is THX a segitséget.
-
-
RaZroX
addikt
Sziasztok!
0km-es iPhone felhasználó vagyok, most vettem meg életem első iPhone-ját a Telekomnál (iPhone 7 32GB).
Úgy hallottam, hogy ha vannak ismerőseim akiknek szintén iPhone-juk van és beállaítom a kontaktokban, hogy nem mobil szám, hanem iPhone, akkor nekik iMessage-en díjmentesen tudok írni/küldeni (pl képet). Ez mennyire igaz ?This is the way
-
RaZroX
addikt
Mindent értek köszi!
This is the way
-
atees
őstag
válasz Black Dragon #168991 üzenetére
Ujrainditas utan ujra kapcaolja ki-be a kapcsolot! Ez hiba, restartnal kikapcsolja ismet a kijelzest😱
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Hegyirabló
veterán
válasz IntelKiller7 #168833 üzenetére
Szerintem beakadt egy app, mert újraindítás után megjavult, de eddig ilyen nem volt...
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
djstavross
tag
Az imént beszéltem az Apple támogatási központjával. Elmondtam minden általam tapasztalt rendellenességet, felvették a hibabejelentést. Azt mondták, hogy várják a felhasználóktól az észrevételeket, hogy mihamarabb javítani tudják a bugokat. Szóval ha van egy kis időtök szánjátok rá azt a pár percet, hogy bejelentsétek az általatok tapasztalt jelenségeket.
Én ezeket mondtam:
- Akku üzemidő (bár ezt fenntartásokkal, bízva abban, hogy beáll);
- Weather widget nem frissül, eltérő adatokat mutat az időjárási adatoktól;
- Zárolt képernyő kamera bug;
- MyTelenor alkalmazás leállás, bár ez nekem valahogy helyreállt;
- Illetve CC wifi/BT újítás (amiről tudnak is és talán javítani fogják).Egyébként megnyugtattak, hogy teljesen jól jártam el, amikor wifi-n frissítettem, hiszen az átlagfelhasználó így frissít, nem pedig gyalu után.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz djstavross #169074 üzenetére
Én akartam neten küldeni reportot, de az oldal közölte, hogy nem létezik ez a fiók.
Sic Parvis Magna
-
kavarc
aktív tag
Wi-Fi és Bluethooth kapcsolóval kapcsoltban; sajnos úgy tűnik ezt szánédkosan lett ilyen
Use Bluetooth and Wi-Fi in Control Center with iOS 11
A leírás magyarázatot ad arra is miért kapcsolódik vissza reggelre többeknél, akik csak a CC-ben pattitntják ki.
Titkon reménykedem, hogy később beleteszik a néhányotok által is említett többállású kapcsolót. Számomra nehezen elfogadható, hogy miért tettek így, hisz a többség valóban le ill. be akarja kapcsolni ha rábök az ikonra. Az pedig akinek több eszköze van, esetleg spec igénye kizárólag a lecsatlakozásra az meg menjen a menübe...
Egyelőre azt hiszem én még nem frissítek. -
Hegyirabló
veterán
válasz kavarc #169076 üzenetére
Pont ezt írtam djstavrossnak privátban, hogy ez szerintem nem bug, hanem azt gondolták, hogy ez így tök jó.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
djstavross
tag
válasz birorichard #169079 üzenetére
Hja, egy kis érdekesség! Azt mondta az ügyfeles, hogy nem lehet downgradelni! ????????
Most akkor mi van?
-
oszy
veterán
-
Arcképgyáros
válasz djstavross #169082 üzenetére
Lehet. 2 hétig aláír az Apple.
-
Sify
senior tag
Mytelenor app nálam hónapok óta nem működik (IOS11 betaztam). Most működik ismételten.
Viszont az HBO GO továbbra sem működik. Se wifin, se 4G alatt nem indulnak el a filmek-sorozatok.Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
djstavross
tag
válasz -secret- #169084 üzenetére
Az a helyzet, hogy többen mondjátok egy emberrel szemben, hogy lehet. Én el is hiszem, csak kicsit érdekes, hogy egy Apple támogatásközponti munkatárs határozottan állítja, hogy nem. Még várnom is kellett kicsit mert utánanézett. Na mindegy. Az a lényeg, hogy várják az észrevételeket!
Sify Az is nagyszerű! Gondolom törlés, újratelepítés megvolt!?
[ Szerkesztve ]
-
Akelaus
senior tag
válasz kavarc #169076 üzenetére
A bluetooth engem nem érint, azt elég volt 1x kikapcsolnom a menüben azóta sem kapcsolta vissza. a Wifi meg érdekes, mert azt sem kapcsolgatta be magától, holott azt írja ha jól értelmezem, hogy helyi idő szerint reggel 5-kor bekapcsolja, vagy ha elsétálok másik helyre. Erről eszembe jut, hogy még droidos időben, ezt külön app-al oldottam mag, azaz ahogy elindultam pl. melóból és hazaértem, előtte egy app bekapcsolta magától a wifit, cellainformáció vagy valami más alapján. Szóval mi ezt most megkaptuk, app nélkül.
djstavross : Lehet. Nézz fel a Szifon-ra.
[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
válasz djstavross #169086 üzenetére
"Illetve CC wifi/BT újítás (amiről tudnak is és talán javítani fogják)"
Olyan nincs, hogy újítást javítani fognak, ez nem bug.
Vagy gondolod majd visszaállítják egy teljesen más működésre, mert néhányan bejelentik mint bug? -
Imy
veterán
iMassage-vel kapcsolatban kérdeznék.
Van 3 iOS-es eszközöm. (SE, 6S, iPad)
Ha valaki küld iMassage-t, és a telefonok nem lógnak a neten, csak az iPad ami nincs nálam, akkor hogyan lehet megoldani, hogy a telefonokon kapjam meg, vagy minden eszközön? -
csacsi67
addikt
válasz djstavross #169086 üzenetére
Itt mindig tudod ellenörizni [link]
-
kbadam83
senior tag
iOS 11-nél esetleg kivették belőle, hogy az alkalmazás váltót a képernyő szélének megnyomásával hozzuk elő?
-
veterán
-
Hegyirabló
veterán
válasz djstavross #169078 üzenetére
Tudom, hogy nem mondtad. Én is betelefonáltam nekik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok. IOS telepítéséhez ugye nem kell internetkapcsolat?
-
Kicsirics77
veterán
válasz #82471168 #169096 üzenetére
azért ha az ipsw fájl nincs a gépeden akkor mindenképpen kell internet is.
meg úgy általában az aláírás ellenőrzéshez is kell,hogy éppen érvényes szoftvert szeretnél az eszközödre
[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
törölt tag
válasz Kicsirics77 #169097 üzenetére
Telon keresztül frissíteném wifin letöltöttem már a rendszert,azonban már csak mobilnetet tudok használni. Ezért kérdeztem,hogy a telepítéshez esetleg kell e internet,mert a mobilnetemet nem szívesen áldoznám rá. Természetesen pár mb nem gond.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
Összességében nagyon tetszik új iOS 11 iPhone 6S Plus és iPad Air 2 eszközökön, illetve a Watch OS 4 is Apple Watch-on.
Amivel nem tudok megbékélni az az átláthatatlan (lehet elsőre) App Store. Olyan kusza minden ott, hogy hajam tépem. 😃
Volt a régi verzióban egy Free App Of The Week menüpont, ahol ugye a heti ingyenes appot rakták ki. Ez a menü hol található az új AppStore-ban? Bárhogy keresem nem találom. Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
adise
őstag
Mytelenort szerintem erdemes a telenornal is jelenteni mert az lehet az o gondjuk inkabb, hogy nem nagyon frissithettek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest