- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
Prime photos használtam eddig, de most raneztem a Google photo-ra és váltani kén
A prime 1TB fizettem 1evre de a Google meg ingyenes tárhely mert 16mp-elnél nagyobbat nem tud a telefon se tehát elég az ingyenes tárhely.
A kérdés, hogy tudom atvinni a képeket legegyszerubben? 🤔
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
majestic
őstag
Sokan fentebb felvetették, ezért leírom, hogy GM pár napig nagyon merítette a telcsit, melegedett is jobban, mint a régivel DE ez megszünt. Jelenleg az iPhone 7 Plus-omon 28%-os vagyok most 22 óra 15 perc készenlét és 8 óra 8 perc használat után. Ez szerintem tökéletes.
Az Apple Watch üzemideje drasztikusan megnőt a 4.0 feltevése után.
Az iPad-en (2017 12,9) nem tudom, hogy mennyire merül vagy nem mert nagy az aksija, így nagyon nehéz megállapítani.
A legtöbb lag az iPad-en van, a telefonon szinte semmi.
Én megveszem a hivatalos magyar Store-ban 8 Plus és az X-est is és amelyik jobban fog tetszeni azt megtartom, illetve a másikat eladom (ha valakinek kell, csak írjon privátban).
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
mtcob
senior tag
Szóval, iOS 11 (i7, 32GB) így egy nap után:
Tetszenek az új animációk, pörgősebbnek érződik a rendszer a legtöbb helyen, új CC nagyon tetszik jó lesz ez
Cover sheet értelmét nem igazán látom, sima noti bar jobb volt szerintem, elég erőltetett ‘újdonságnak’ érzem.
Új böngészős video player végre illik az összképbe
Több hely
Új screenshot megoldás is hasznos
De azért elég sok apróság el van benne rontva, elég jól összefoglalja ez a cikk, nemtudom volt-e már+ amit észrevettem még:
Today screenen a kedvencek widget minden x-edik odalapozáskor újrafrissül, képek pár másodpercre beszürkülnek
Néha szétcsúsznak a Fotó appban a lenti opciók:Szintén Fotó app, fent kijelölésnél eleggé egybefolynak a szövegek:
3D Touch animáció főképernyőn minden alkalommal megakad a vége fele, ez elég látványos sajnos
Kiváncsi vagyok mennyire figyelnek Almáék vajon, mennyi idő mire javítva lesznek ezek, ugye használhatóságon kb semmit nem romt, de azért mégis...
Btw bug reportot hol lehet tenni?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Arcképgyáros
Na nekem kellett egy hard reset. Elindítottam a 2 játékot amit reggelente el szoktam kb. 2-2 percre és -6%.
-
boogie84
veterán
Wifi sem mukodik rendesen a 11-ben.
Felfele huzva a vezerlokozpontot kek ikonnal bekapcsolva. Ez tiszta sor, jol mukodik.Szurke ikonnal gondolna az ember h ki van kapcsolva, de menubol megkeresve meg mindig be van kapcsolva ... 😐
Ha menuben kapcsolom ki a wifit akk a felhuzhato vez.kozpontban at van huzva a wifi jel. Igy van kikapcsolva.Gyakorlatilag a felhuzhato vez.kozpontbol nem lehet kikapcsolni a wifit.
Hurrá![ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
törölt tag
Egy rakás sz.r ez a 11!
Megváltozott 1-2 ikon, nem működik a Beat zenelejátszó alkalmazás, ami mellesleg a legjobb volt a többi egyformán kinéző igénytelenhez képest, valamivel jobban merül az így sem izmos akksi, cserébe lassabban tölt be minden alkalmazás...
Na meg a Night mode... hát ez is egy nesze semmi fogd meg jól. Invertált f.s, ez eddig is benne volt a réggebbiekben is. Nekem i6-om van. Óriási csalódás. Vissza akarom rakni az előzőt, hogyan kell?[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Tegnap egy hard reset nekem is szükségessé vált. Vlc-ben néztem filmet, és néha szüneteltettem pár pillanatra míg telefonáltam, aztán hiába indítottam volna tovább, nem akarta. Kilőttem az appot, utána el se indította, csak villant az ikonja ahogy rányomtam aztán ennyi. Mindegy gondoltam hagyom, felnézek face-re, erre azt sem indította el, csak nyomkodtam és nem történt semmi. Hard reset, azóta OK minden.
Az akku idő javult, este 7kor is 82% volt meg most is, pedig 4-5 szundit nyomattam vele meg reggel emaileket is olvastam gyorsba. Tegnap mielőtt felraktam volna töltőre, 26-ról 18%-ra kb 2 óra netes olvasás után ment le.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Noxy
veterán
válasz #31600896 #169266 üzenetére
Én meg soha nem kapcsolom ki az iPhone-t. Minek?
Nehogy má a te igényeidhez igazítsák az iOs.
A fikázasból meg visszavehetnél egy kicsit.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Timyyy
őstag
válasz #31600896 #169266 üzenetére
Ki szoktad kapcsolni a telót? Az 5S-em-et anno évente 1x kapcsoltam ki. Szerencsére ez nem android... a frissen ios-re nyergelők szokták eleinte ezt csinálni, de amúgy totál felesleges.
[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Gáben81
senior tag
Pc-re most .heic formátumba tölti le az iCloud program a fotókat ...erre valami megoldás ? Vagy nekem kell baszakodni vele ezentúl?😂
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz -secret- #169272 üzenetére
Ez igaz. Csak kb.semmi nem tudja megjeleníteni.
A jövő egyértelműen a HEIC és a HEVC. De jelen formájában korainak érzem még. Vagy megoldást kellene találni rá, hogy a felhőbe is fel lehessen tölteni JPEG és H.264-be nem csak a PC-hez csatlakoztatáskor.
Nálam egyelőre maradt a régi kódolás.(#169275) -secret-
Igen. Beállítások / Kamera / Formátumok
(#169276) aujjobba
Ez, mint ahogy írja is csak PC-re csatlakoztatáskor segít. Felhőbe feltöltéskor nem. (Legalábbis OneDrive esetén nem vált be)
[ Szerkesztve ]
-
-
Kommy
veterán
-
Akelaus
senior tag
Ez a wifi kezelés katasztrófa. Ne akarja nekem beadni az Apple, hogy ez így jobb!
Ma reggel be kellett mennem a városba, utas voltam, volt időm néha-néha ránézni a CC-ben a wifi kapcsolóra. Komolyan többet volt bekapcsolva mint ki. Sőt igazából én kapcsolgattam ki. A beállításoban direkt hagytam bekapcsolva, hogy megnézzem mit csinál. Na ezt. Random kapcsolgatja be a CC-ben. A helymeghatározásnál még tegnap kikapcsoltam a wifi részt, de úgy látom mindegy neki.
Bejöttem a melóhelyre, itt már csatlakozott is a wifire, jöttek le az e-mailek sorban. Most sem kapcsoltam ki a beállításokban, viszont a helymeghatározásnál kikapcsoltam a jelentős helyeket is. Hátha.
Ami a legfurcsább, tuti! nem csinálta ezt a múlt héten, hétvégén, hiába volt már fent akkor is a GM.
És természetesen reggel 5-kor magától On a wifi, ez lemaradt.[ Szerkesztve ]
-
ERipley
tag
válasz Timyyy #169268 üzenetére
... ha kikapcsolni nem is kell, azért a -"használd a home + power gomb kombinációt" - elég sűrűn elhangzik itt is. Nem csak ios-re frissen átnyergelőktől... Ahogy az ios, az android sem az már, mint 5-7 éve. És ez nem feltétlen az ios javára szól...
"Vagyok, aki vagyok, mert kell egy ilyen is."
-
kabdzsi
tag
Sziasztok!
Amióta iOS11-et használok azóta sokszor privát számot jelez másnoknál, ha felhívom őket. Rakjam újra iTunesból és talán megjavul? (iPhone SE)
-
Akelaus
senior tag
válasz 30z.Samu #169285 üzenetére
F@sza..
Múlt héten sem használtam másképp mégsem csinálta ezt, kedden szerinte nem frissített semmit, akkor a hétvégén, pénteken miért nem csinálta? Pedig ugyanúgy volt kapcsolgatva ahogy kapcsolgattam régen is, nem a beállításokban. Szifonon olvastam, semmit nem számít az akksiban ez. Rendben. Csak szerintem így baromira nem én döntöm el mikor akarom, hogy a teló wifin legyen, és mikor ne. Ha lenne a városban ingyenes wifi, gyakorlatilag mindig wifin lenne az apple megoldása szerint. Legalább a mobilnetes rész nem csinálja. Még.aujjobba mondjuk azért baj, mert qrvára nem vagyok kíváncsi reggel 5 és fél7 között az e-mailekre. Vagy mert a melóhelyen sincs szükségem többnyire wifire, egy pc. előtt ülök, amin van net. Lehet ezt szőrszálhasogatásnak venni, de ha már van egy kapcsoló a CC-ben, akkor az nyugodtan kapcsolja ki, ha rányomok. Szerintem vagyunk annyira okosak, hogy ki-be tudjuk kapcsolni. Lehet az amcsiknak ez gondot jelent?
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz aujjobba #169286 üzenetére
Mert én ki szoktam kapcsolni, ha nem használom, nálam ez már amolyan berögződés. Ha nem használom a mobilnetet, wifit, BT-t, akkor kikapcsolom. Azzal is kibékülnék, ha csak bontja a kapcsolatot. De akkor ne akkor kapcsoljon vissza, amikor Ő akar, hanem amikor én akarom.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest