Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- uleFone Power
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
válasz
#91166208 #178609 üzenetére
Hát azért a “legstabilabb rendszer” dolog kezd már megdőlni az utóbbi időben, és igazából android vonalon se láttam az 5.1 óta instabilitást LG, Honor, Sony vonalon.
A Samsung-ot hagyjuk, sajnos a legtöbb embernek Samsung=android, pedig annál rosszabbat én még nem is láttam, nálunk mindent Samsung droid valóban instabil fosch. -
aujjobba
addikt
válasz
#91166208 #178607 üzenetére
Nem cáfolni akarom a lassítást, csak sokan nem értik meg, hogy ez az akksi állapotától függ.
Az enyém másfél éves, köszöni szépen jól van, ha majd elkezd meghalni az akku akkor ki lesz cserélve, ennyi.De érted, minek keres cydia tweak-et erre, ha egyszer elolvasná rendesen miről szólnak a lassítós cikkek akkor rájönne hogy az okot kellene megszüntetni.
-
válasz
#91166208 #178202 üzenetére
Kapcsold be előtte, hogy szinkronizálva legyen a csengőhang.
És csak utána szinkronizálj.Amint másik gép másik iTunes elé kerülsz és véletlen szinkronizálsz úgyis elveszik róla. Jobbnak láttam megvenni 300 forintért a kedvenc csengőhangom és probléma megoldva. Tudom ettől még rohadjon meg az Apple
-
hemaka
nagyúr
válasz
#91166208 #176728 üzenetére
Jo lenne ha le tudnam mar vegre frissiteni a 11.2 b4-et, mert most mar elkezdte a rohadek a springboardot ujrainditgatni alkalmazasok kozotti valtasoknal.
Csak azt nem tudom, ha Apple store-ban ki lehet nyomni a korlatozast, akkor mashol miert nem fert el az a 2 soros kod?!... -
válasz
#91166208 #176728 üzenetére
Nekem a 11.1.2 is ilyen... szóval akkor ezek szerint nálam nem lenne nagy javulás 6-oson.
Írtak korábban mindenféle más apróbb problémákat viszont... tök jó, hogy mindenki mindenfélét ír a 11-es megjelenése óta... jó kis katyvasz lett ez a verzió meg a tapasztalatok.
Ahány user annyi féle. -
-
Diokhan
addikt
-
-
-
A guru
addikt
válasz
#91166208 #154195 üzenetére
Olyanok ezek az átlátszó tokok mint a nőknél az átlátszó pántos melltartó, hülyén néz ki, mert mindenki tudja, hogy ott van.
Szintén Spigentől a liquid armort tudom ajánlani, nekem ez van szintén matt fekete telefonon, jó a fogása és abszolút nem feltünő nem is nagyon vastagít.
-
válasz
#91166208 #153754 üzenetére
Abszolút érdemes. A szerintem egyetlen használható és hasznos feature benne a "Junk" fül, itt azt tudod vele elindítani, hogy a telefon törölje a különböző appok cachelt file-jait, amit egyébként az oprendszernek kellene automatikusan megtennie, de a valóságban az én tapasztalatom szerint ezt kevesebbszer működik, mint ahányszor igen.
Korábban másik módszer erre az volt, hogy az itunes-ból kölcsönöztünk egy olyan filmet, ami a szabad tárhely mérete miatt biztosan nem fért a telefonra, ez is beindította az ios ezen funckióját, hogy törölte az ideiglenes file-okat, de egy ideje megváltoztatták a rendszert annyiban, hogy most már akkor is levonja a kölcsönzés díját, ha nem fér rá a telefonra az adott film. Szóval szerintem mivel ingyenes az app, és van kifejezetten hasznos funkciója, én azt mondom, hogy érdemes leszedni.
Semmilyen más funkcióját nem használom soha, se az akkutöltéssel kapcsolatos, se a ram boost funkciót, csak a szemét kitörlésére használom, de arra megelégedéssel. -
-
törölt tag
válasz
#91166208 #142513 üzenetére
Üdv, 5"-os droidról váltottam a 4"-os iSE-re, nem volt rossz váltás.
Csodát azért nem kell várni, felsőkategóriás droidtól nem lesz sokkal gyorsabb vagy csilli-villibb, illetve én az iOS-ben több bug-ot is tapasztaltam, amit droidon nem.
Ez furcsa is volt, mert állítólag az iOS stabilabb és hibamentesebb, de én nem ezt tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Premier előzetest kapott a Snufkin: Melody of Moominvalley
- BMW topik
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- iPhone 14 - 128Gb Fehér
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 64Gb 100% Akkumulátor Újszerű állapot
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest