- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Netfone
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
majestic
őstag
Az iPhone-on nem tudok kitörőlni pár levelet a Hotmail-es fiókomból. Az iPad-en minden rendben ugyanezzel a fiókkal... Egyszer olvastam, hogy lehet ezt orvolsólni de nem találom. Esetleg tudna valaki segíteni?
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
törölt tag
Csak nálam nem jó a mobilnet? Ráadásul,ha átváltok 4G-re akkor azt írja,hogy "nincs szolgáltatás" és csak az újraindítás segít,fe még akkor sem lesz internet. 6s+ vodafone
-
bnorci71
addikt
Parson, galaxys80,
ma megint csinálta a sistergést
messenger hívás volt utána a sima hívás is sisterget csak újraindítás segített[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Scholes9
nagyúr
Na kiváncsi leszek az 5S, hogy fog muzsikálni a 11-gyel, holnap este kiderül Este 7 után lehet frissíteni? Ha volt már bocs, nem olvastam vissza
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
nagyúr
válasz anderledani #168487 üzenetére
icentre stílus... hagyd őket a gyászba!
istyleba vidd vagy T-be
[ Szerkesztve ]
-
vimes
senior tag
Sziasztok,
Erről valami vélemény, hogyan szól? Esetleg valaki vásárolt már ebből a boltból, tapasztalat(ok)? Elég jó áron van, eredeti vajon?
Köszönöm!
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
anderledani
őstag
válasz ittakary #168486 üzenetére
Ha ugyanaz, miért nem vették be a készülékem és papoltak arról hogy szavatosságnál a fogyasztónak kell bizonyítani stb?
Olyan triviális oka lenne, hogy mikor odamentem úgy fogalmaztam hogy "garanciáztatni szeretném"?iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
nagyúr
válasz anderledani #168483 üzenetére
icentre kicsit nyomorék ebből a szempontból
ők azt szajkózzák, hogy a jótállás nem indul újra, csak a szavatosság
de az Apple termékek (iphone ipad stb) szempontjából a kettő egy és ugyanaz
-
Kbali
nagyúr
Papírod van a cseréről? Ha fődarab vagy komplett készülék lett cserélve, akkor az 1 év garancianak újra kellett volna indulnia. Fogyvéd felkeresése érdemes.
-
joccadoki
senior tag
sajna a készülékre 1év garancia van, még ha azt nem javítják, hanem cserélik. csak úgy tudod ezt kitolni 3(!) hónappal, ha a gari lejárta előtt viszed vissza pár nappal. A szavatossági időről meg nem tudok nyilatkozni, de úgy tudom nem sok minden semmmit sem ér
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
anderledani
őstag
Múlt héten pont a Keynote alatt írtam, úgyhogy leírom újra plusz a fejleményeket.
Múlt hétfőn voltam iCentre bécsi úton, garanciáztatni a készülékem. 2016.10.17-én lett cserélve az egész készülék iCentre-ben. 2015.11 havi telekomos, magánszemély vásárlás.
Azt mondták, a jótállás nem indult újra 2016.10.17-én. A jótállás lejárt szavatosság van melyben a fogyasztónak kell bizonyítania bla bla bla.
Ma elmentem iStyle mammutba, ugyanezt mondták. Még én éreztem magam kínosan. Mondták amúgy sem tudnak foglalkozni velem, foglaljak időpontot. Foglaltam, csütörtök duna pláza.
De ezek nincsenek képben, iCentre javasolta menjek a telekomhoz, iStyle meg azt mondta a Telekom (által megbízott TMX Mobile Solutions) nem is hivatalos szervíz
Mit tegyek hogy az ismertetett körülmények mellett garanciáztatni tudjam a készülékem?iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
leslieke
Jómunkásember
Látszik, közeleg a 11, sorban frissülnek az alkalmazások.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
nagyúr
válasz Dexter-2000 #168475 üzenetére
Bug. Beakadt valami.
Home + power nyomvatartasa almalogoig!
[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
válasz Dexter-2000 #168475 üzenetére
Itt pont az az érdekes, ami nincs rajta a képen (az adott oldal teteje).
-
30z.Samu
félisten
válasz radi8tor #168438 üzenetére
Azért lenne fontos, mert nekem ez a méret jön be a legjobban. Ha nem hoznak ki többet, nyilván kénytelen leszek megbarátkozni a nagyobb társakkal, de a remény hal meg utoljára. Egyébként ha nem is évente, de szerintem 2-3 évente elő fognak rukkolni ilyesmi telefonnal, mint az SE.
Sic Parvis Magna
-
Luser2000
addikt
válasz aujjobba #168465 üzenetére
Csak annyi pontosítás, hogy a partnerogsm jelenleg a "MOBIL EXCHANGE Kft" üzemeltetése alatt fut.
(Nem mintha ez olyan sokat változtatna ...)Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Laca1212
őstag
Kösz srácok.
-
Yushchenko
őstag
Sziasztok!
A feleségem SE-je már fix, viszont én is gondolkodom telefon váltáson (Microsoftról ). Az lenne a kérdésem, hogy a dual active sim-et kultúráltan nem lehet még megoldani? Esetleg valaki használ ilyet?
Az a baj, hogy volt már, hogy két telefonnal jártam, de sosem szerettem... -
Laca1212
őstag
Az mennyire gáz, ha a Partnero-ról ezt írja céginfó?
-
aujjobba
addikt
válasz radi8tor #168455 üzenetére
Nem értek egyet, ugyanarra az iOS verzióra készült appok is híznak egyre jobban, több erőforrást felemésztve.
Pl. már kb. az összes üzenőapp tele van mozgó emojival, mindenféle csicsázási lehetőséggel, fizetési megoldással, videóchat, napommal, stb.Értsd, az iOS6-ra elérhető utolsó FB app biztos vagyok benne hogy nincs olyan smooth, mint amit kb az iOS 6-tal egyidőben adtak ki.
[ Szerkesztve ]
-
majestic
őstag
Pontosan mikor jelenik meg a végleges 11-es. Nekem fennvan a GM, hogy tudom megkülönböztetni, hogy változott a verziószám vagy sem?
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
vasi89
addikt
válasz ittakary #168450 üzenetére
Én nem a sajtó hülyeségeire gondoltam, hanem a valóban létező problémákra. Mostanság nem zökkenőmentes náluk az újítás. A másik meg, hogy szerintem semmiféle hibát nem engedhet meg magának ez a cég, sőt semelyik amelyik kijelenti h megalkotta a világ legjobb telefonját.
[ Szerkesztve ]
-
szekra
addikt
válasz radi8tor #168441 üzenetére
De ez most hogy jön ide.. Csak arra válaszoltam amiért kertezted tőle h miért is akarna telefont cserélni. Pont ezért amit most te is írtál. Most még smooth, aztán később lesznek vele bajok.
Tuzpenge: vedd észre a sorok között a "lassan" szót. ios 11 és felette szerintem nem lesz már a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
Gigicuci
senior tag
válasz Tsebacsi #168418 üzenetére
Nem vagy béna, hanem az S7 durván túlélesíti a képeket. A szemnek talán kellemesebb, de nekem pl. az iphone képei természetesebbek. Kevés fényben még nagyobb a különbség, a gyerek haja egy paca i7-en, míg a párom s7-én vannak különálló tincsek is. Ott már viszont az S7 képe tetszik jobban. Amelyik hozzád közelebb áll.
[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
válasz galaxys80 #168443 üzenetére
Vagy mert bekerülnek olyan dolgok, mint a Siri, meg a fényképek helyben történő kategorizálása, arcfelismerés rajtuk.
Menj be a galériába és használd a keresőmezőt, írd be hogy "fa", vagy "autó".
Az ehhez szükséges folyamatosan képfelismerés az eszközön történik, szándékosan kiemelték anno, hogy nem a felhőben.
Ezeket mondjuk könnyen ki lehet adni az új Bionic procinak, nem véletlen hozták azt ki.[ Szerkesztve ]
-
-
30z.Samu
félisten
Ezen a héten két hete, hogy megvettem az SE-t és azt kell mondjam, hogy nagyon megérte a vásár! Nagyon gyors, még mindig erősnek bizonyul az az A9-es chip. Egyszerűen imádom, remélem lesz még hasonló méretben iPhone, mert nekem teljesen kézre áll, mindent kényelmesen elérek.
Sic Parvis Magna
-
Declare
őstag
Sziasztok!
Egy i8 -at szeretnek venni, de van egy ket kerdes, ami meg nem tiszta:
- Ha veszek Magyarorszagon egy i8 at, akkor itt is igaz, hogy külföldön (pl Nemetorszag) beballagok vele egy istoreba es ott minden problemazas nelkül cserelik/javitjak ha arrol van szo igaz?
- Azert hü magahoz az apple, ezzel, hogy nem gyartanak 128 gb os telot.....64 Gb oson gondolkozom. Mennyit foglal el kb az iOs rendszer? Azaz egy 64Gb os telon, mennyi felhasznalhato helyem lenne kb? Ha nem vagyok hardcore 4G fotozo/videozo, akkor szerintem a 64Gb nekem böven eleg kell legyen. Van barmi erv a 256Gb os mellett megis?
- Van az apple szilikon toknak, valami jo alternativaja? (ami szep, passzol es ved....es nem 15k ba kerül, miközben az elöallitasi költsege kb 30 ft )
- Van esetleg valami tuti elö es hatlapi folia, amivel ugyancsak jol lehet vedeni a telot? Nyilvan olyan jo mint a szilikontok, nem lesz egyik sem, de azert hatha hasznaltok/ismertek, valami tuti megoldast.
- Az elölapra mindenkeppen menne valami foli. Van erre valami bevalt tuti tipp, milyet erdemes/nem erdemes venni?
Köszi elöre is
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok
Egyedi iPhone készítésére alkalmas bolt létezik?
Mindőségi átfestésre gondolok ,olyan színre amilyenre csak akarom ,van ilyen? -
Binglof
csendes tag
Sziasztok! Lenne még egy - kissé lehet ostoba - kérdésem. Adott egy telefon.X mennyiségű képet fel szeretnénk tölteni róla közvetlenül a Google Drive-ba. Van ennek egyszerűbb módja annál, hogy egyenként feltöltögetjük őket? Ne haragudjatok ha faxság a kérdés, de vén fax létemre, nem tudok rájönni. (Idáig androidos telefonom volt, azon ez nem volt probléma). Köszönöm a segítséget előre is.
Soha ne hagyd abba a csüggedést!
-
szamovar
tag
válasz szamovar #167252 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Kolléga bement egy T pontba és 10 perc alatt átrakták neki a névjegyzéket.
Más: A saját iphone telefonomon lévő névjegyzéket miért nem szinkronizálja az icloud névjegyzékkel?
Alcatel One Touch Max DB - Nokia 3310 - Nokia Ngage - Samsung E900 - Samsung P850 - Se w800 - Nokia N91 - Eten m500 - Samsung I900 - BlackBerry 9000 - Motorola Defy - Nokia E52 - Nokia Lumia 1020 - Apple Iphone SE
-
consono
nagyúr
-
Timyyy
őstag
Ebből fogunk ténylegesen érezni valamit? Tényleg kevesebb lesz a szemét reklám? Mondjuk örülnék neki, főleg ha terjedne a dolog akár windowsos körökben is...
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
nagyúr
Üdv!
Pedzegetem az átállást androidról almára, de a minap voltam egy istyle-ban, és a 7+-al fotózva kicsit csalódott lettem. A mostani S7edge élesebb képet lőtt az adott témáról. Lehetséges javulás a 8-as sorozatban kamerát illetően, vagy pedig csak béna voltam a fotózás során?
Igazából a rendszer maga vonzana, más miatt nem cserélnék, kezdem unni a droid kinézetet és "fícsöröket".
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Aaron14
őstag
Sziasztok! Mit lehet akkor csinálni, ha véletlen feliratkoztam 1 hete kb. egy alkalmazás PRO verziójára és most le akar vonni az iTunes 2.990 Ft-ot? Ha felhívom az Apple Supportot esetleg ők tudnak segíteni? Részarányosan még nem gond kifizetni azt az 1.000 Ft-ot, de 3.000 Ft-ot nem szeretnék olyan valamiért kifizetni, amit nem is használok.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
djstavross
tag
válasz Gsx-rr #168411 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
-secret-
Ahogy látom, minden más töltőfejjel gyorsabban tölt, ami 1A-nél többet ad le. Kérdés, hogy nem károsítja-e az akksit?ittakary
Én is a gyárival töltöm, de nem szeretném "elhasználni" ezért keresek valami alternatívát. Ezt a Telekomnál láttam, ha ők árulják, csak jó és biztonságos lehet, nem?Gsx-rr
Itt is az a kérdés, hogy ez mennyire elfogadott, biztonságos és mennyire tesz jót az akkumulátornak?Jelenleg úgy vagyok a dologgal, hogy ha lenne gyári töltő, ami gyorsabban tölti a telefont akkor szívesen beruháznék, csak hogy fél/1 órát megspóroljak!
-
Gsx-rr
veterán
válasz djstavross #168404 üzenetére
A gyorsabb toltes es a gyorstoltes nem ugyanaz! Csak az ujj modellek tudjak a gyorstoltest!
Gyorsabb toltes megoldhato,mint fentebb irtak!
-
nagyúr
én csak gyári kábellel töltöm, de minőségi utángyártott MFi-s kábel is mehet!
nem azért mert fanatikus vagyok, de tényleg nem éri meg kockáztatni ilyen LEDes csilivili kábelekkel
-
Arcképgyáros
Ipad töltővel is gyorsabban tölt mint a gyári iPhone fejjel.
-
djstavross
tag
Sziasztok!
Elég hosszasan visszaolvastam a topikot (kb. az utolsó hsz-emig). Látom a töltő téma mást is érdekel. Rakjuk már rendbe! Akkor most a régebbi iPhone-okhoz 7 plus-tól visszamenően számíthatunk gyors(abb) töltőre vagy sem?
Tudtommal ha az adapter több ampert ad le, már azzal gyorsabbá válik a töltés ideje. Jelenleg 1 amper, amit mindenki kapott gyárilag. Megjelentek cikkek miszerint a 8 és X szériához külön kell megvenni a gyors töltőt, de akkor ebből kiindulva megvehetné bárki más is a korábbi modellekhez, nem!? Így csökkentvén a töltés idejét.Illetve azt szeretném megkérdezni, hogy mi a véleményetek erről a kábelről? Érdemes megvenni? Nyugodt szívvel megvehetem?
[link][ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy i6-om, aminek az előlapja olyan, mintha beázott volna. Ezt miután levettem az üvegfóliát akkor vettem észre. Kicsit zavaró. Melyik opció a biztonságosabb, vagy teljesen mind1, ha ebay-ről rendelek hozzá egy új előlapot, vagy beviszem egy szervizbe? Ki tudnom cserélni egyedül is, azért gondolkodtam el az ebay-en. Csak kicsit tartok tőle, hogy valami silány minőségű utángyártott előlap. -
veterán
válasz Algotis #168398 üzenetére
Ez egy idegesítő kis bug. Néha előfordul az ilyen ilyenkor érdemes lenémítani tehát megnyomni a lezáró gombot aztán fel tudod venni a telefont, általában így működik, de betudod állítani azt is, hogy a home gombbal fölveszed a lezáró gombal pedig leteszed a telefont.
@nyziffs Már lejjebb mentek az árak.
[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest