- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leones
csendes tag
Sziasztok,
Azt nem tudjátok esetleg, hol lehet kikapcsolni, hogy mikor hívnak akkor ne mondja be a hívó nevét miközben szól a csengőhang? (Pl.: Viki, ismeretlen hívószám stb.)
Nokia 2630 - LG GD330 - LG GS290 - LG Optimus 2X - Xiaomi MI 4C - Allview P4 Life - Iphone SE
-
atirag
őstag
Biztos volt már kérdés. De olyan üvegfóliát keresek ami teljes felületeb van. Rendeltem ebay-ről,de mind olyan aminek a kerete csúnyán látszik a közepén lévő üveghez képest. Olyat keresek ami teljesen üveg.
-
MODERÁTOR
válasz nederlanden #159589 üzenetére
Ezt a készülék megbontása nélkül szerintem se lehet megmondani. Mindenképp vidd szervizbe.
-
Arcképgyáros
válasz nederlanden #159595 üzenetére
Neked muszáj mindig ezt csinálni?
-
Astery
senior tag
válasz nederlanden #159591 üzenetére
Ha a rózsaszín cicanadrágodban viszed be akkor cserélni fogják
-
agabe
addikt
válasz Eagl3 #159588 üzenetére
Kijelzot felejtsd el annyiert az valami lehuzos hely lehet tobbet felejuk se nezz (csak nem ismaurai ? azok nagyon dragan dolgoznak...kb dupla ar hivatalos szervizhez kepest, es garid sem lesz utana apple-nel.
60ezerert hivatalos garival istyle-ban cserelik: [link]
A haz jo kerdes, arra pl. istyle nem ir semmit, de meg kell kerdezni, am ha az egesz telot akarnak cserelni az mar huzos lenne 150ezer forintert (viszont meg mindig olcsobb mint amit neked mondtak, es gari is megmaradna vagy ujra indulna ( ezt nem tudom )
Ha istyle nem cserel hazat akkor mashol is lehet erdeklodni, de akkor a gari ugrik.[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz nederlanden #159591 üzenetére
Nem vagyunk szervizesek és varázsgömbünk sincs.
-
-Ben-
veterán
válasz nederlanden #159589 üzenetére
Vidd el szervizbe és megtudod. Esélyes, hogy az egészet cserélik egy „új” refurbra.
-
nederlanden
senior tag
Sziasztok!nagyon megkimelt iphone 7-nek egyik naprol a masikra lehalkult/berezonal a folso hangszoroja,meg a zene is csak "nyomottan/" halkan szol.Igy h nagyon kimeletesen lett hasznalva gyanus,h mi tortenhetett..?!szerintetek?garancia meg van rajta egyebkent.ilyenkor kicserelik a telefont vagy csak a hangszorot?koszi
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Eagl3
veterán
Sziasztok! Összetörtem a 7 plus-om üvegét (az LCD működik) illetve a ház is sérült. Ahogy neztem a neten, őrült árak vannak a javítasra, 120 ezer a kijezlő, 70 ezer a ház... tudtok esetleg alternatívát?
-
baal-amiga
senior tag
válasz univerzita #159584 üzenetére
Köszi, de én nem akarom, hogy jelezzen
H0r1 na akkor csak megoldódik."God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
MauroN
tag
A beállításokban ha rá nyomok a nevemre, akkor bele lép, és alatta megjelenik 3 almenü, de mindegyiknél azt írja ki, hogy hitelesítés sikertelen. Szerver hiba történt. Ez miért van? Azért mert nincs iCloud-Om?
-
H0r1
tag
válasz baal-amiga #159534 üzenetére
Nekem benne vannak az ios naptarba is a nevnapok (egesz napos esemenykent) es megse kerul ki a widgetbe. Azt irja hogy nincs esemeny. Mi lehet a baj?
-
Chereiose
addikt
Ha a rendes garija lejárt a telefonnak, de még van támogatottsága az gondolom akkor szavatossági, ugye? Ilyen: [link] Szavatossági garanciával ugyanúgy be lehet vinni bármelyik apple APR-be legariztatni?
-
col
addikt
válasz Totheground #159574 üzenetére
A fényképek (és más adatok, dokumentumok, stb) tárolására több alternatíva is van (Google photos, OneDrive, Idrive stb - ha nem idegenkedsz a felhős tárhelyektől). Nekem a 6 plus 16 gigája nagyon "gyorsan" elfogyott, mert azért az alkalmazások is eszik a tárhelyet, pedig nem játékokat telepítettem. A 7 plusz emiatt már a 128-as lett, és ezzel nincs ilyen gond, bár innen is mentek felhőbe, de nem kell balanszíroznom.
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Totheground
addikt
válasz Mela Kehes #159576 üzenetére
Én is arrefelé hajlok. Már meggyőztem magam, hogy ne jetblack legyen, hanem matt (az Apple Storeban lévő is rettentően össze volt tapizva pedig gyakran tisztították), most ez a következő lépés.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Mela Kehes
addikt
válasz Totheground #159574 üzenetére
Nekem is hasonló "problémám" volt. Végül 128-at vettem. Nagyon ideges lennék, ha valami nem férne el és utána már azt a 30k-t nem tudod hozzá tenni.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Totheground
addikt
válasz Diokhan #159569 üzenetére
Ez a "baj", hogy én sem tudom pontosan... Eddig is 32-es volt, és nem volt gondom, de be voltak kapcsolva olyan dolgok, hogy a full-rez képeket csak a felhőben tárolja. Az iPaden, ahol ez nincs, csak a fotók 14 giga. Ráadásul az 5S volt, tehát a programok kissebbek volak, fotók, videók dettó.
Még alszom rá egyet, aztán holnap döntök. Addig is ha valakinek van ötlete, szóljon. Egyébként olyan ~31k a különbség, ami nem vág földhöz, de csak azért nem fizetném ki, hogy 90 gigával több szabad helyet mutasson.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz nord_ #159570 üzenetére
Szinkronban tartani lehetetlen annak aki sokat használja.
Ha valaki sok év óta sokat fényképez/videóz akkor 256GB-os készülék sem lenne elég, mert egy évben is összejön annyi.
Igaz van másik véglet aki egyáltalán nem fotóz (vagy amennyit fotóz az évente 100 kép és kész), a zenék is csak ideiglenesen vannak a telón spotiból amíg meg nem unja vmeliyket és ha 8-10 órányi zenét tart csak offline-ban akkor az pár giga, mellé pár app amit tényleg használ a social appokon kívül és kész. Így vígan el lehet lenni 16-os telón is szóval valóban felhasználó függő az igény, így igazán válaszolni a kérdésre, hogy ki milyet vegyen senki más nem is tud csak az aki használni fogja.(#159571) Diokhan:
Szinkron azt jelenti, hogy egyszerre van icloudban és telefonon is.Ha csak lemented akkor az nem szinkron, de arra meg vannak jobb appok / helyek amik többet tudnak tárolni, de érthető mit akarsz mondani. Neked elég a teló tárhelye nem kell kimenteni róla semmit és törölgetni a telóról.
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz nord_ #159570 üzenetére
Nem értelek. Átlalában akkor kell az embernek az iCloudba menteni a képeit meg a telefonon sok helyet foglaló cuccait, ha nem fér el a telefonon nem? Szerintem nem változtatna semmit az sem, ha iCloud-ban lennének a képeim. Ugyanúgy elég lenne a hely a telefonon, hisz nem az iCloud-tól függ a telefonomon lévő szabad hely mennyisége, hanem az én felhasználási szokásomtól. (Természetesen a "semmit" az nem szó szerint semmi, hiszen a iCloud leveleim, kontkaktjaim és jegyzeteim fent vannak iCloud-on de csak azért, hogy a macbookról is elérjem őket.) De képeket, zenéket és biztonsági mentést nem tartok iCloud-ban.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz Totheground #159563 üzenetére
Ez mindig felhasználófüggő. Hiába mondanám, hogy vedd a kisebbet mert olcsóbb, ha az igényeid sokkal nagyobbak, mint az enyém. Én egy 16 gigás 5S-en is bőven elférek, pedig még iCloud-ba sem mentettem semmit soha, egyszerűen csak nem vagyok egy HC user. Viszont zene nekem is van rajta egy kevés. Viszont a Te telefon használati szokásaid csak Te tudhatod, szóval...
Ha van keret bőven: Akkor 128 giga.
Ha spórolós a téma: akkot 32 giga.Remélem segítettem.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
agabe
addikt
válasz Totheground #159563 üzenetére
Ami sokat foglal az inkább a képek és leginkább a videók. Persze nagyobb appoknak is kell a hely, de ha ezekből nem akarsz sokat tartani a telón, akkor 32 is elég.
Én most 128-ra mennék a helyedben (mert nincs 64-es pedig az a legoptimálisabb)
Nálam most a telón van 33Giga foglalásom (persze rendszerrel együtt, de ez akkor már a 32gigásra nem férne el) úgy, hogy appokból nincsenek fent nagyok, és nem is sok ..max 70-80 a gyáriakkal együtt, van kb 1000 fotó és 130 videó (általában 10-20 másodpercesek, de van 1-2 perces és akad pár 3-4 perces is), és kb. két hónapos a készülék.
Persze folyamatosan lehet törölni mentés után és akkor szabadul fel hely, de ebben az időszakban se nyaralás se semmi nagyobb kiruccanás nem volt amikor esetleg az nehézkesebb menteni, meg nyugisabb így a helyzet, hogy nem kell foglalkozni vele pár hónapig tutira.[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz baal-amiga #159561 üzenetére
Ha mar widget... jo lenne egy olyan, ami gyorskapcsolokat tartalmazna, olyasmit, mint az alulrol felhuzhato, de mondjuk ki lehetne egesziteni mobilnet, vagy gps ki-be kapcsoloval.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Totheground
addikt
Villámkérdés: i7+ 32 vagy 128 giga? Mennyire lehet elférni 32-n? Filmeket nem tárolnék rajta viszont pár offline playlist jó lenne (Apple Music).
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz baal-amiga #159540 üzenetére
Szep, es ha lehet igy mondani, akkor te is masik app-ot (widget-tet) hasznalsz, nem a naptart, de abban van valami, hogy itt mas dolgok is megjelenithetoek.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
vasi89
addikt
válasz B-L-A-C-K #159557 üzenetére
Én ezt hívom adapternek Ez a baseus is hasonló gyártó lehet mint a Nillkin, legalábbis a tokjaik kb ugyan olyan minőségűek. Azért így mégsem nevezném noname kínai vacaknak. Habár eleinte a nillkin is mindenki szerint kínai vacak volt, most meg már szolgáltatók is forgalmazzák. Ha MFI kábelt is tud már lassan bárki 10ed áron gyártani akkor ez is menni fog hamarosan. Most nem arról van szó, hogy minden vackot kezeljen a telefon de azért az is erős túlzás, hogy csak a gyári.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz vasi89 #159556 üzenetére
Most komolyan, ha ezekre a filléres dolgokra ráírja valaki hogy támogatott el is hiszed? Frissítés meg az almának pont erre is szolgál hogy kiszűrjék a vackokat. Nekem is volt olyan kábel ami ment 2 évig, illetve ami 1 hétig, de ha nem akarod gond legyen ezzel, valóban eredeti minősítettet kell venni, hivatalos üzletből, drágán. Vagy marad a kísérletezés ezekkel, vagy menni fog vagy nem.
"adapterekkel lesz a gond?"
Azokkal nem, mert abba nincs chip.
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
Üdv!
Még most sem tudom megoldani a backup problémámat. Sok film (nPlayerben) és zene van rajta és így kb. 25 GB az egész backup. Van mód arra, hogy azokat ne mentse le?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
vasi89
addikt
Más tapasztalt olyat, hogy 10.3 alatt nem működik olyan kiegészítő ami eddig működött? Rendeltem 3db Baseus lightning-jack adaptert, elméletileg eredeti, illetve valóban jó minőségű is. Viszont folyton kiírja h nem támogatott eszköz holott volt már egy utángyártott adapterem ami tökéletesen működött, csak elhagytam. Az viszont valami noname cucc volt. De olvastam itt aprón h valakinek szintén nem működik az eddig tökéletesen működő lightning-jack kábel. Az után gyártott de MFI kábelek viszont tökéletesek. A jack adapternek nem kell MFI-nek lennie? Akkor eddig viszont miért működött? Rájött az Apple h más 2-3 dollárért megcsinálja azt amit ők 10ért? Mert amúgy a gyári még vacakabb minőség mint a fent említett márka...
-
Tibee86
nagyúr
A kerete nem szép. Viszont 8.4+ jb fut rajta, emiatt aztán lehet, hogy vagyonokat ér.
-
nord_
veterán
Így van, nem kell hozzá plusz app.
-
Arcképgyáros
válasz baal-amiga #159547 üzenetére
Aha. Na majd meglesem köszi. Jobban tetszik a widgetje mint a naptár+-nak.
-
baal-amiga
senior tag
válasz -secret- #159546 üzenetére
Google naptárat használok, abban benne van, csak be kell pipálni. Van vcal file is általában, amit importálhatsz, anno s60-on így tettem be.
[ Szerkesztve ]
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
Arcképgyáros
válasz baal-amiga #159545 üzenetére
S hogy kerültek bele a magyar névnapok? Automatikusan benne vannak?
-
Tibee86
nagyúr
válasz baal-amiga #159540 üzenetére
Gyári naptárat átnevezték Agenda-ra?
-
Diokhan
addikt
válasz -secret- #159524 üzenetére
Én ennek a sima verzióját használom és nincs baj vele.
(#159534) baal-amiga : Azért, mert ez alkalmas arra, hogy minden reggel 7-kor küldjön egy notit az aktuális névnappal.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
baal-amiga
senior tag
-
Wajk
addikt
válasz B-L-A-C-K #159523 üzenetére
nálam az a rövid idő az 3 hét volt, de örömmel vágtam zsebre utána a kis "drágaságot". Tényleg jó a nagyobb kijelző, az természetesen nem kérdés. De az előnyök/hátrányoknál végül nálam az SE nyert. Amúgy nálam (is) a 6S méret a max. Még meg tudnék vele barátkozni úgy érzem, de most még nem érzem azt a több pozitívumot ami miatt bevállalnám a nagyobb méret adta hátrányaival. Ha az i8 6S méretben lesz, vezetékmentes töltés, dupla kamera és még olyan dolgok amire nem számítok és érdekel, akkor el fogok gondolkozni....
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Diokhan
addikt
válasz Tibee86 #159527 üzenetére
Én sem adnám el semmi pénzért, mégha lenne helyette SE, akkor sem.
A többi HSZ-re: Nekem nagy lenne a i6 vagy i7 mérete, ez az 5S tökéletes méretű, még a 4S is jó volt, de az 5S a tökéletes méret számomra. Hardverben valóban nem túl korszerű már, de én nem használok rajta olyan sokmindent, hogy kelljen az erősebb SoC, bőven elég ami van.
-
B-L-A-C-K
titán
Annak hogy rövid ideig használtad nem sok értelme, ~2 hét kell hozzá, ha utána is azt mondod ez neked nem jön be akkor megértem. Nekem már minden fajta volt, a plusz szériára azt mondom már én is kényelmetlen, de a 4,7-esek nekem a legjobbak. Sokkal kellemesebb nézni ezt a nagyobb kijelzőt, mint a kicsit, viszont a zsebemben sem kényelmetlen.
De persze mindenki azt vesz ami neki a legmegfelelőbb, csak javaslom legalább ~2 hétig próbáljon ki több méretű telefont is döntés előtt, persze ha van lehetősége rá.
Tibee86: Ezt úgy mondod mintha kötelező lenne megtartani, miért nem cseréled le akkor?
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
válasz B-L-A-C-K #159520 üzenetére
Nálam nem.
A SE nagyon kompakt, használtam egy rövid ideig 6S-t. De azért nem egy méret, nagyon nem. De persze ez már egyénfüggő. Mindent meg lehet szokni, de én véletlenül sem szeretném. Szeretem hogy kiemelkedő HW van egy ilyen kompakt méretben. Ráadásul komoly kihívó nélkül...iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Diokhan
addikt
válasz B-L-A-C-K #159518 üzenetére
Hát én az új dizájnnak nem vagyok rajongója, én SE-t választanám, ha lenne rá keret, jelenleg 5S-t használok. Szerintem is még mindig nagyon jól használható masina az alacsony kapacitású memóriát leszámítva.
-
Diokhan
addikt
-
elperroloco
csendes tag
Sziasztok
Junk file-ok törlésére tudnátok valamit ajánlani?? A battery doctoron kívűl...
Köszönöm -
agabe
addikt
Regi telorol ujra migralasnal elvileg home sharing-el at lehet vinni a csak a telon levo zenet (mivel nem azzal az itunes-al lett szinkronizalva az elozo telo ami most elerheto az nem palya) ami nem itunes-os vasarlas, hanem csak a telon van , de hiaba kapcsolom be az otthoni megosztast a beallitasoknal...a zenek app-ban mar az istennek sem jelenik meg a megosztott resz. Persze ugyanazzal az apple ID-vel van belepve mindket telo, szoval elvileg csak ez kell neki meg a bekapcsolt sharing funkcio a beallitasokban ami utan mukodnie kene, de valami meg nem jo ugy tunik, csak leirasban sem talalom sehol mi mast kellene meg allitani.
Anybody ?[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz Handball94 #159499 üzenetére
S7-hez kepest sztem leginkabb kevesebb fenynel fogod tapasztalni a visszalepest. Nap kozben kint (akar borus idoben akar napfenyben) nem lesz nagy kulonbseg inkabb csak mas, de pl. a panorama jobb is.
I7 dragabb valoban, es csak kicsit jobb sok teruleten (pl. fotok), deez mindig igy van. Keves haladasert eleg sokat kernek el pluszban. -
Aaron14
őstag
válasz WhiteAngel89 #159505 üzenetére
80% felett nem cserélnek.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
WhiteAngel89
aktív tag
egy augusztusi iphone 6 ot cserélnek garanciaba akku problémával?
egyre csak rosszabb, battery life szerint mar csak 86% os.iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
Möhe
addikt
Sziasztok.
Adott egy 4s. Telefonhívást fogad,csöng rendesen, de nincs hang a vonalban egyik félnél sem, de kihanhosítva van. Viberben viszont jó a hívás .
Mi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest