- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Egy csokor, friss Galaxy S25 render
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz nord_ #159570 üzenetére
Nem értelek. Átlalában akkor kell az embernek az iCloudba menteni a képeit meg a telefonon sok helyet foglaló cuccait, ha nem fér el a telefonon nem? Szerintem nem változtatna semmit az sem, ha iCloud-ban lennének a képeim. Ugyanúgy elég lenne a hely a telefonon, hisz nem az iCloud-tól függ a telefonomon lévő szabad hely mennyisége, hanem az én felhasználási szokásomtól. (Természetesen a "semmit" az nem szó szerint semmi, hiszen a iCloud leveleim, kontkaktjaim és jegyzeteim fent vannak iCloud-on de csak azért, hogy a macbookról is elérjem őket.) De képeket, zenéket és biztonsági mentést nem tartok iCloud-ban.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Plus - 128 GB - Összes szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia
- iPhone SE 2022 64 / 128 GB Starlight / Midnight - bontatlan, gyári független - 1 év Apple garancia
- Huawei P Smart Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Black128GB mobiltelefon (2024.12.20. - i vásárlás) 4év garancia + 4 év bztositás
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával