- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Három új Moto G mutatkozott be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMarci
addikt
válasz pingwin92 #65453 üzenetére
Volt nekem is, kézzel géphez dugva a telefont töröld le a telefon filrendszeréből a telepített (legutoljára, vagy amelyik a hibát okozta) cydia tweaket. Google segít, hogy hol találhatóak a telepített cydia cuccok.
Restore tök fölösleges, ha nincs jobb ötleted, inkább ne is mondj semmit szerintem, ez csak az emberek félrevezetése, ennyi erővel vehetne új telefont is, az is megoldja a gondot.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz pingwin92 #17048 üzenetére
mobilnetezni azzal szoktam, mivel elvileg kevesebbet "fogyaszt".
500 mb-os csomagom van, de tegnap kb. 20 perces PH bongeszessel, 2-3 privat irassal 18 mb fogyott. (opera mini-vel)
ez megdobbento szamomra.
ha igy fogynak a bajtjaim, akkor mar kb. 10- e kornyekere elfogy a fel giga....[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Tibee86
nagyúr
válasz pingwin92 #535 üzenetére
Szerintem felesleges. Nálam valamiért jobban is merül, mint 5.1-el.
ILux: Az komoly, rá is kérdezek T-nél terveznek e valami hasonlót. Ott is kitalálják ezt az 1,1 GB-t elég morcos leszek. Nekem 1GB van, kb a felét se megy el, mert leginkább wifi-t használok, de az előfizetésemhez ennyit adnak.
Azt viszont neked kell mérlegelni, hogy használod e annyit a vibert, hogy jobban megéri, mint a percek után fizetni.Smani: Megbízhatónak én se mondanám, de azért használható kategória.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest