Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Joe Swanson #113567 üzenetére
Köszönöm !
-
g0n21
senior tag
válasz
ryori #113562 üzenetére
Előtte volt ketto htc-m, egy oneX, es egy one M7, mindkettő 4,7" volt, szerettem, de a szervizhatter csapnivaló volt, es nincs kis kezem, de ez kényelmesebb. Nem reccsen meg, ha farzsebben hagyom, es leülök, stb.
Black:
Nem 160, az előfizetésemhez vehetném, 70-ért.
És tokot nem használok, ha már fém a telefonom, igy egy év után ha elromlik, mar nem érné meg javittatni, mert éppen elég szarul fog kinézniMa is találkozott véletlen a betonnal, ahogy szálltam be a kocsiba.
-
Ragnar95
félisten
válasz
adika4444 #113541 üzenetére
Azért abba gondolj bele, h ez mégsem egy telefon, így mindig 2 eszközt kell magadnál tartanod, telefonáláshoz, SMS-hez, mobilnethez, GPS-hez ugyanúgy a telefonodhoz kell nyúlni.
Egy ideig énis használtam iPod Touch + nem iPhone telefon kombót, de csak akkor ajánlanám bárkinek is, ha használt teló semmiképp nem jön szóba és az újakra nincs pénz. Az árán kívül gyakorlatilag csak hátrányai vannak az iPod Touch + más telefon kombónak az iPhone-nal szemben. -
buci30
addikt
Van ez a fotostream beállítás es azt szeretnem kérdezni ,hogy ha ezt bekapcsolom akkor csak az én iCloud eszközeimre küldi el ugye a képeket?
Azaz ha párom is ugyan azon a wifi-n van de logikus más iCloud cím akkor oda nem?Plusz ha bevan állítva család megosztásának a párom akkor se küldi oda ugye az csak a store vásárlásra vonatkozik!?
-
-
ryori
senior tag
-
g0n21
senior tag
Sziasztok!
Amióta i5s-em van (2013.12) azóta nem annyira követem a mobil világ eseményeit, mert elvagyok vele, teljes mértékben. A 4"-rol kiderült számomra, hogy nekem ez a legjobb megoldás. Mar a másodikat nyuzom.
Mit gondoltok, vegyek tartaléknak egy új 5s-t, amíg még van a telekomnál, vagy várható újabb 4"-os az Appletől ősszel/ télen?Köszönöm előre is!
Gonzi
-
válasz
univerzita #113559 üzenetére
Nincsenek. Vagyis új helyre lettek rakva. Lehet újra kéne linkelni őket az itunes-ba?
-
HUTCHDB
nagyúr
8.4-et jailbreak-elnék.
Azt írja ki a taig, hogy nincs az apple driver telepítve, és hogy töltsem le az itunes-t, és telepítsem.
Van itunes telepítve...mi lenne ez az üzenet? -
Daniel0723
csendes tag
válasz
Daniel0723 #113553 üzenetére
Köszi !
-
Sziasztok!
Gondoltam felrakok egy egyéni csengőhangot a telómra, a szinkronizáláskor leszedte a szifonról az összes zenémet, amiket nem tudok visszarakni. Azt írja, hogy az xy iphone nem éri el a zenekönyvtárat. A dalok wifi vagy mobilhálózat segítségével játszhatóak le. Mi a rossebet kéne állítanom, hogy a zenéimet tudjam a telón hallgatni?
Köszi
-
bigdady
nagyúr
Ha a szolgaltato fuggetlenitette a telot akkor kell itunes restore hogy eletbe lépjen? Nem lehet megtartani az ios verziot valahogy?
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Daniel0723 #113553 üzenetére
Mert ahogy irtam csak par alkalmazas engedi.
Annyit tudsz kitorlod az alkalmazast es ujratelepited. -
Gsx-rr
veterán
válasz
Daniel0723 #113550 üzenetére
Van amelyiknek igen ,van aminek nem.
-
Víz Elek
senior tag
Eddig ilyen üzemidőt nem sikerült még kisajtolnom az i5s-ből, igaz, hogy új a készülék, 1. töltés után produkálta ezt, de akkor megvagyok lepődve...
Legelőször kb. szűk 1 éve ahogy vásároltam az első 5s-t, azzal nem sikerült ilyen időt produkálni... elképzelhető, hogy akku terén valamit módosítottak? -
Daniel0723
csendes tag
Sziasztok!
Valahogyan ki lehet torolni egy alkalmazasnak csak az adatait,mint droidon?
Sehol sem találtam -
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Ipad air 2-höz lehet használni, jailbreak nélkül valamien vezeték nélküli egeret?
-
bilon73
aktív tag
válasz
bilon73 #113503 üzenetére
nah...én kurvára nem tudom a zenéimet szinkronizálni az itunes (12.2) és az ios (8.4) között.
ahogy fényképeket sem.(azt írja ki, hogy az iphone nem tud csatlakozni az icloud könyvtárhoz)
(az icloud fotókönyvtárban benne vannak képek)
(icloud zenekönyvtárat nem találok)ez most azt jelenti, hogy fizessek elő itunes matchre?
vagy mondjam fel az apple musicot?sajnos bár tetszik az apple music, de nincs ott minden zene ami nekem kell, így kellene a saját zene is, de azért kifizetni 25 eurót hogy tudjam hallgatni a telefonon kicsit sok...
köszi a segítséget....ez most nekem kardinális kérdés...sokat utazom kell a zenehallgatás...
üdv
p -
adika4444
addikt
Üdv!
Láttam az új iPodtouch gépeket.
Lenne néhány kérdésem, noha nem tudom mennyire illik ide, de itt tudom h vannak szakik
Szóval eredetileg az iPhone januári eladását, majd egy i6 vásárlását terveztem, viszont észrevételeim szerint ez az iPod iPhone6 teljesítményű, tehát inkább ezt szeretném venni 6 helyett, olcsóbb, pluszban szerencsére kisseb is.
Kérdéseim:
min. 3 évig támogatott lesz a legfrissebb iOS-okkal?
Van benne ujjlenyomatolvasó? Mondjuk különösebben nem hiányzik...
Mennyi ram van benne?
És összegezve lesz olyan erős mint egy i6, és addig támogatott?
Továbbá iStyle-ban mikor lesz vajon kapható?
Köszi a válaszokat! -
Noxy
veterán
-
Tomekk.
aktív tag
Sziasztok!
Az apple music-al letöltött zenéket lehet PC-n itunes-al hallgatni? Mert nekem nem jelennek meg. -
gzsolthy
csendes tag
Üdv,
Van egy iPhone4-em, ami frissítés (iOS 8.4-et akarja feltenni) közben -1 hibával megállt. Azóta csak az alma jelenik meg és, hogy az iTunes-t csatlakoztatva van. Semmi egyéb.
Vkinek vmi ötlet? Ez akor így kuka?
Köszönöm!
-
D@reeo
aktív tag
-
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok. Próbálgatom apple musicot. Kérdésem az hogyha rámegyek h hozzá adás saját zenékhez akkor letölti az adott zenét telre? Vagy hogy van ez?
-
D@reeo
aktív tag
Kiexportáltam icloudból, majd kitöröltem onnan és beimportáltam googleba.
Telón minden fiókot eltávolítottam, felvettem előbb a gmailost, le is szedte a kontaktokat.
felvettem az icloudos fiókot is, de nem szinkronizálja át oda a gmailben (és így a telón is) lévő kontaktokat, az icloud üres marad.
Igazából nem tudom, mit értesz prioritási beállításon, én nem találtam erre vonatkozó beállításokat.4 kontaktot hoztam létre 4 módon (icloud, iphone, android, google)
iphoneon megjelennek: mind a 4, Oké
androidon és googlen:android, google, iphone, (icloudot nem szedi le,vagyis telóról nem tölti fel googleba)
icloudban: icloud (se a telón létrehozott, se az androidon vagy googleban létrehozott accokat nem hajlandó átveni)F*ck dis s*it
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Újra kellett húzni a gépemet, és volt mentés itunes-ról, ezzel semmi baj, de a D-re történt a mentés és most úgy néz ki, ott is fog maradni. A gondom az, h az iTunes nem jelez egy zenei mappát sem. Hova kell nekem a mappát tennem, hogy aziTunes lássa és fel tudjam a telóra a zenéket tenni? Ha lehet, hagynám a D-n a zenemappámat. -
D@reeo
aktív tag
Üdv
Biztos volt hasonló kérdés már, de nem találom.
Adott egy iphone és egy droidos telefon.A cél: kontaktok naprakészen tartása icloud és google segítségével.
Az elképzelés: iphoneon kontakotk szinkronizálása iclouddal és gmail fiókkal, az androidos telefon a kontaktokat gmailból húzza le. iphoneon be van állítva mindkét fióknál a kontaktok szinkronizálása.
A hiba: a telón (és icloudban lévő) kontaktokat nem tölti fel gmailba, csak icloudba. Tehát se a már meglévő kontaktokat, se az újonnan létrehozott kontaktokat nem tölti fel a gmail fiókba (is), csak az icloudba. A lenti kép szemlélteti. Tipp? Köszi
http://prohardver.hu/dl/upc/2015-07/15/190845_eb4oabmoogbjycft_sync.pngSzerk: Alternatív megoldásnak azt tudom elképzelni, hogy az icloudból kiexportálom a kontaktokat, beexportálom googleba, majd iphoneon is csak googleval szinkronizálok.
Szerk2: Exchange lenne a megoldás? -
pyrannha
senior tag
-
vasi89
őstag
Ez egész jónak tűnik. Nillkin nem igazán gyárt rossz cuccokat, elgondolkodtam rajta, viszont elég hülyén néz ki h lóg ki a telefonból az a vacak. Viszont gondolom Ők megoldották h ne írja ki a telefon h nem támogatott eszköz.
-
szmayer1
senior tag
A számítógépen lévő icloud miért befojásolja az ipadon, és az iphonon lévő fotókat? A gépen csak a böngészőből érem el az icloud-ot!
Nekem ennek a két eszköznek a szinkronizálásával van problémám. -
-
Daniel0723
csendes tag
válasz
univerzita #113514 üzenetére
Köszönöm a segítségeteket !
-
r3dsnake
nagyúr
Health adatokat van lehetoseg exportalni es visszatolteni egy friss rendszerre? Erthetetlen szamomra, hogy ezt miert nem az iCloud tarolja. Koszi!
-
univerzita
addikt
válasz
Daniel0723 #113511 üzenetére
Úgytudom 8.4 - től már nemkéri ( most pl.tőlem se kérte )De lehet hogy nekem így van beállítva.
-
vasi89
őstag
válasz
Daniel0723 #113511 üzenetére
Frissítés miatt van, habár elvileg pont a 8.3 hozta ezt a hibát de úgy látszik ez egy újabb ios bug ami adott esetekben megmaradt
-
szmayer1
senior tag
Erre valaki?
"Miért nem töltődnek fel a képek az icloudra?? Minden eszközön be van kapcsolva a fotókönyvtár és nem müködik. Kb ez a negyedik napja, csak kiírja, hogy mennyi képfeltöltés van még vissza, de valamiért nem akarja feltölteni.
Valakinek ötlet?" Ja és folyamatosan használja a fotók háttértevékenység az akksit 17 óra készenlétből 10 órát. Ezmiatt fél nap alatt le is merül. -
Daniel0723
csendes tag
válasz
Daniel0723 #113346 üzenetére
Valaki ?
-
-
X Factor
addikt
válasz
B-L-A-C-K #113508 üzenetére
Ezt én se értem, du hozza be, akkor megnézem. Van ilyen jellegű hiba, amit ő is ír, 2 dolog szokott segÍteni, sim kártya csere, vagy power és home button majd recovery, mikor csatlakoztatva van géphez. (Bár direkt megkértem h. telenornál cseréltessen simet ne pedig vágasson)
Céges teló, nem igazán akartunk mókolni, ha veszünk, akkor meg új bolti garis kell, az azért most pl 167k volt a vip phone-nál.
Nyilván megánszemélyként soha nem adtam volna érte ennyit
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
X Factor #113507 üzenetére
De hogy jön ide az iTunes? Telefon kell aktiválni, ha kér pin kódot akkor meg nincs gond a kártyával.
Ha a ház is tropa volt akkor 100-ért venni kellett volna egy patika állapotút használtan, a másik telefonból meg az alkatrészeket eladni (vagy kompletten az egészet), az alaplap pl elég sokat ér. Bár ezen már felesleges lovagolni, viszont ha még1x ilyen lesz majd ne menj bele ilyenbe megint.
-
X Factor
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
X Factor #113504 üzenetére
Ha új készüléket kaptál aktiválni kell, ami annyit jelent hogy beteszitek a SIM kártyát és végig mentek a kezdő lépéseken (wifi kapcsolat kell hozzá).
Mondjuk 108 ezerért elég butaság volt kicserélni, tízen pár ezerért tudtál volna bele rakatni gsm boltba kijelzőt...
-
X Factor
addikt
Sziasztok,
Volt nekünk egy céges Telekomos Iphone 5s-ünk. Betört a kijelzője, bevittem Apple szervÍzbe. Mondták, h. ilyen jellegű sérülésnél az egész készüléket cserélni kell. Ez 108 ezer forintba került.
Na mármost, elvileg ugyanúgy telekom függő a készülék, ezt az infót kaptam tőlük email-ben, ellenben amikor a telekomhoz elmentem kikódoltatni, ott nem értették, h. honnan veszem ezt és a rendszerükbe nem is látják a telefont h. hozzájuk tartozna. Hisz, amit az apple már cserél és új készüléket ad, annak függetlennek kéne lennie.
Kezdtem megnyugodni, oda adtama kollégának a telefon-t, de neki egyelőre nem megy a telenoros sim kártyával, vmi olyasmit Írt, h. még nem aktivált, jelentsen ez bármit is.
-
-
-
bilon73
aktív tag
Sziasztok,
az van, hogy új laptopot kaptam, és feltelepítettem az itunest.
próbáltam szinkronizálni zenéket, de azt írta az iphone nem éri el az icloud zene mappát, ezért csak wifi vagy mobilneten tudok a telefonra zenét tölteni...
most ilyenkor mi van?
icloud drive be van kapcsolva, családi megosztás be van kapcsolva.
apple music családi megvan...
hogy tudok saját zenét rátolni a telóra?
köszi
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gitáros topic
- Elden Ring
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest