Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 245 wattos GaN asztali töltő, behúzható USB-C kábelekkel
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Megérkezett az ALZA-tól a Baseus Stylus. Mivel eddig Pencil-em volt, így erősen kételkedtem a minőségében. Hát meglepődtem. Hozza a pencil 1 minőségét, és tökéletes. Lehet nem nyomásérzékeny, de nincs 10e Ft! (nekem volt 3e ft kedvezményem náluk valami miatt, igy 7e Ft alatt volt) Csak ipad 6-tól működik, bluetooth-on azonnal kapcsolódik. Kikapcsolható, ami nagyon fontos, mert a pencil nem, és ha pl arrébbgurul az asztalon a pencil, azonnal bekapcsol, és feleslegesen merül. Pl táskában is.
Szóval mindenkinek ajánlom!!
Lásd: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- reMarkable 2
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- 32 GB (2x16 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- Garanciás Zalman házak!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest