- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
Egy büdös szót nem értettem abból amit leírtál, de az csak az én hibám
öreg vagyok én már ehhez. de ettől függetlenül köszönöm.
Leszedtem a NASmeister appot tegnap a telefonomra. Tök egyszerűen működik a letöltés vezérlés, nekem tökéletesen megfelel. Linket letöltöd "valahonnan" megkérdi hova töltse a NAS on a cuccot oszt kész ...
köszönöm
-
Downsampling
senior tag
Elsősorban fotók, videók, zenék tárolására. Illetve ha Tidal appot rá lehetne venni, hogy az offline zenéket odategye (mert az onnan letöltött zenéket az iPhone, illetve iPad nem jeleníti külön meg, csak azt lehet látni, hogy a Tidal app mérete növekszik, ahogy az ember egyre több zenét tölt le. A telefonomon most kb 49 GB a Tidal mérete).
Köszi! -
kchris78
veterán
baromira el kene engedni! teljesen igazad van... de látják az emberek is ezt, csak a YTs idióták tolják ezt mert nekik ez a dolguk hiszen már egy két éve abszolút növekvő pályán van a telefonos csereintervallum. Mindenhol. Talán már 3 év fölött tart, ott is ahol lenne pénzük az embereknek a cserére. De nekik az eladás a céljuk..
-
mazsiii92
senior tag
Nagyrészt egyetértek. Napi szintű android használó vagyok (elsődleges telefon) és nem mondanám rossznak. Már nem az android 6-nál vagyunk ami tényleg retek volt, azután tértem át IOS-ra, majd tavaly vissza droidra. Azt nem tudom, hogy tabletra mit tudnak, de pl. Samsung android 9-el adta ki idén az S6-ot, azzal már nem hibázhatnak nagyot, és majd jön rá a 10 is. Én is az iPadet mondanám jobbnak, de azért ebben is akadnak bőven hiányosságok, kevésbé optimalizált alkalmazások és folyamatos IOS bugok. Épp ezek miatt kezdtem el gondolkodni más apple vagy droid tabletban.
-
zioncsabi
tag
Kipróbáltam egyet-kettot, olyat is, amit nem említettel, de pont megakadt a szemem rajta. Ami fizetős volt, azt egyelőre hagytam...
Ugy nez ki, hogy a OneNote lesz a nyero. Valahogy az all kézre igy hirtelen.A Duolingo tervben van, csak a tanárnak más a rendszere (nem a szavakkal kezdjük, hanem a logikai rendszerrel), úgyhogy azt majd kicsit kesobb
-
Jst
csendes tag
Szia nekem most szombat óta meg se reccen.
Aki ezt felrakta az már 8 hónapja szívott, 3x cserélték neki.
Itt az idézet tőle:“Well guys I think I have finally found a fix!
After 3 replacement iPad pros over the last 8 months and trying almost everything it turns out that all you need to do is go to Settings>Accessibility then disable Tap to Wake and restart your device.
Since doing this 2 weeks ago I have not noticed a single stutter, everything has been smooth.I suggest that everybody try this for a week or so and report back on here to let us know how it goes.”
Üdv: -
törölt tag
Mert nem akarnék külföldről űregeret rendelni 50 ezerért, hogy rosszabb ergonómiai élményt kapjak, mint a random ötezres bluetooth egeremmel. Utálok minden egeret, amin a két gomb+görgőn kívül van más, és nem hagyományos a kialakítása. Munkahelyen is őrületbe kergetett, hogy a kincstári egéren volt egy tök felesleges vissza gomb oldalt, amit folyton benyomtam véletlenül, inkább vettem magamnak kétezerért bentre egy rendeset.
-
A 3. Gen pro bill úgy nézem használható lenne bárhol, persze ha a szög éppen megfelel, ha nem akkor cumi.
A brydge (3rd gen pro) nekem a súlya miatt esik ki, igyekszem a lehető legkönnyebben megoldani. Ezért van most egy sima folio és egy külön bt bill ha nagyon kell, de azt is nagyon ritkán használom, nem írok annyit jelenleg, hogy ne tudnám megoldani a kijelzőn. A brydge-róla még, valami röhejesen sokáig bírja az akkuja, jobban örültem volna ha csak egy hónapig megy, de annyival könnyebb. A hátlapján amit adnak hozzá olyan 180 gramm, miért? Ráadásul amennyire láttam videókból, mivel a zsanérokra ül fel a hátulja amikor nyitva van, gépelésnél billeg az egész ipad.
-
Drageez
csendes tag
-
Süvi
őstag
-
Jst
csendes tag
Szia, sajnos én is érintett vagyok . 12,9 pro 3rd gen.
A második hónapban kezdte van amikor órákon keresztül kínlodok vele.
Még nem jöttem rá ,hogy lehet tutira reprodukálni.
Viszont tele vannak a külföldi fórumok a problémával van akinek 3x cserélték és visszajött. Ezért várok a köv frissítésig , és ha nem javul akkor csere..
Viszont pár napja valaki írta , hogy pár órás teljes kikapcs (hangerő fel és power, majd slide to turn off) , ezóta csak néha reccen . -
mazsiii92
senior tag
Persze, ha valaki rendelkezik korlátlan tárhellyel valamelyik felhőszolgáltatásban, illetve ha előfizet valaki HBO GO / Netflix akármire, amivel normális minőségben tud filmet és sorozatot nézni, illetve nem photoshoppol, nem gamel, nem excel / wordozik, nem torrentezik, akkor mondanék rá egy talánt.
Én továbbra is fenntartom hogy az iPad egy PC / noti mellé tökéletes, de helyettük még nem.
De persze minden felhasználási szokás kérdése.
Egyébként a Samsung Tableteiben Dex-szel megtámogatva jelenleg több fantáziát látok a jövőre nézve, hogy kiváltsa a PC-t, ha egyszer rendes hardverrel megtámogatják.
-
abopeti
tag
-
Noxy
veterán
Nyilván 1X a NAS-n is létre kell hozni a f.használót, ki kell osztani a jogokat, + beállítani az e-mail címet + password-t.
Mind ez 5 perc és csak 1x kell megcsinálni.
Én nem látok ebben semmi technikai kihívást.
Az app-ban meg auto lejátsza a zenét, videót, mkv fájlnál meg indul a VLC vagy más telepített videólejátszó (PayerXtreme)
Aki meg technikai kihívásokkal küzd, az nagy tárhelyü iPhone-t, vagy pendrive-t vesz. -
F.E.K..
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- SSD kibeszélő
- Hobby elektronika
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest