- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BeZo81 #35647 üzenetére
Szerintem is nyugodtan frissítheted. Viszont a ezzel nam tapasztalsz problémát, akkor akár maradhat is. Én pl mindig minden apple ezsközt frissítek(frissítettem), meg a telómon Dev Betát használok. Nekem különösebb problémám sosem volt. Dev betánál volt 1-2 apróság, de az javítva is lett, meg annál lehetnek hibák, de a végleges verziókban nemigazán volt jellemző.
-
LoyalGuard
tag
válasz
BeZo81 #28518 üzenetére
Szóval Telekom a TMX hez irányított.
TMX ma hívott hogy beérkezett a készülék, de ők (Burkoltan kijelentve) nem tudnak vele mit kezdeni, mert már nem garis. Fizetős javítás érdekel-e? Természetesen nem mert horribilis összeg lenne.
Az ipad jön vissza, mehetek a telekomhoz küzdeni...
Azt már csak mellékesen fűzöm hozzá, hogy a TMX ügyfélszolgálat, azon kívül hogy teljesen normálisan tájékoztattak, megemlítette hogy a Telekom "khm" kevésbé ügyfélbarát ilyen szempontból. Bíztató... -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
BeZo81 #28523 üzenetére
Nem akarok rosszmájú lenni, főleg egy Apple topikban nem, de ez a felfogás erre a gyártóra mindig is jellemző volt. Egy szervizes családtagom, mikor először látott újkori MacBookot szétszedve, csak a fejét fogta és azzal kommentálta: Apple cuccot a szoftverért és nem a hardverért veszünk.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
BeZo81 #28518 üzenetére
"Még lehetséges, hogy akinek Air 3-as készüléke van az is fog 1-1,5 év múlva találkozni a jelenséggel."
Most emiatt rákerestem (hiszen az Air 3 már kint van 1 éve a piacon), de nem hemzsegnek a fórumok ettől a hibától (példa van rá, de messze nem az a szint, mint a Pro 2017-nél). Az iFixit szerint egy kicsit áttervezték a problémás részeket az Air 3-ra (de nem atombiztos az sem). Hozzáteszem ezért kell olyan helyről venni, ami nem feketézik meg szürkézik.
Én elhiszem, hogy instant 15% spórolás sokaknak csábító, hogy a sarki GSM-től vegyék meg, de egy laminált kijelzőt javíttatni a gazdasági totálkár kategória. És nem mondom, hogy minden sarki GSM egy lókupec, de megnézem melyik marad majd a gazdasági válságban inkább talpon, egy Media Markt vagy amelyik a körúton a kebabos és a szexshop között nyitott boltot.
A kijelző foltosodás meg sajnos tömeges hiba a notebookoknál is, elég most felmenni az apróra és ebben a home office őrületben a jó gépeket már mind lerabolták, amik maradtak azok foltos IPS kijelzős legalja kategória.
-
LoyalGuard
tag
válasz
BeZo81 #28492 üzenetére
Szia!
Annyi update van, hogy Telekom ugyfelszolgalat az Apple-hoz iranyitott, az Apple ugyfelszolgalat meg a szervizekhez
Nem tudom hogy sirjak vagy nevessek-e... Igy pusztan a szervizes joindulatan mulik hogy kicserelik-e
Bar az Apple ugyfelszolgalatos nagyon mondogatta hogy "...ha ez mondjuk egy tipushiba, akkor cserelik..." -
LoyalGuard
tag
válasz
BeZo81 #28482 üzenetére
Köszönöm az infokat!
2018.11.05-i maganszemelyes Telekom vasarlas. Gondolom ok is eleg nagy resellerek, bar naluk hallottam mar remsztorikat a szavatossag ervenysiteserol...
Szamla+jotallasi papir megvan.
A White spot teljesen igy van, home gomb felett kicsivel.
Holnap akkor nekimegyek a T-nek, meglatjuk mit mondanak. -
buherton
őstag
válasz
BeZo81 #28279 üzenetére
Sziasztok!
Édesapám kiadta az ukázt, hogy 40k, de max 50k-ért nézzek neki tabletet. Gondoltam, hogy őt is berántom az Apple világba és láttam, hogy az IPad Air, Mini 2, vagy esetleg a Mini 3 még lehet, hogy bele is fér a büdzsébe.
Igen, ám de arról nincs tapasztalatom, hogy a mai szemmel nézve régi tabletek mennyire használhatóak ma és a következő néhány évben. Használhatóság alatt értem a tartalomfogyasztást.
Erről nektek mi a véleményetek?
-
kuntics
aktív tag
válasz
BeZo81 #28273 üzenetére
Már régen volt 12 az ipademen,de lassulást,meg akksi idő romlást nem vettem észre. Néha a giroszkóp nem találja az irányt,ilyenkor fejjel lefelé jeleníti meg a dolgokat,de egy oldalra billentés helyrehozza. Meg mostanában a jófogást lassaban tölti be,komolyabb hibákat én nem vettem észre,de majd jönnek a többiek,hátha van még hozzáfűzni valójuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fűnyíró topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- BestBuy topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- iPad Air - 16 GB
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest