Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Sziasztok!
Letöltöttem a Koder nevű appot, hogy mégis milyen lehetőségek kínálkoznak programozói felületek terén. Fizikai billentyűzet rá kötve és határozott örömmel vettem észre, hogy az igen hülye gombkombinációval elérhető, de elengedhetetlen karakterek a képernyőn egy sávon megjelentek. Így elég egy kattintás és minden elérhető, de itt nem állt meg a történet.
Szemelyre is lehet szabni. De elkövettem egy hibát és az egyik gyári beállítást/* */töröltem.
Nem tudom visszaállítani és a telefonomon nem kínálja fel.
Hogyan lehet visszaállítani?
Vagy valakit meg tudok kérni az app elindítására billentyűzettel és lő nekem egy képernyő képet a gomb mögötti kódról?
Hálás lennék érte. Az app egyébként ingyenes, tesztelni szedtem le, nem ezt fogom használni, csak ismeretlenül nem akartam pénzt áldozni.Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Suzuki topik
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Alkoholista nevelde
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Apple Pencil gen2
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest