Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Süvi
őstag
Nekem ezekkel van tapasztalatom., ki lehet jönni egyébként olcsóbban is.
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Jó helyen jársz, csak görgess lejjebb, ott lesznek az appok, amiknek van saját tárhelye, ahová tudsz másolni. Mutatom:
(Arra figyelj, hogy két gördítősáv van az oldalon, az egyik az oldalé, a másik egy frame-é, neked az egész oldalt kell legörgetned, elég megtévesztő, párszor én is benéztem még az elején.)
A képen az Infuse egy videólejátszó, csak a fiam (az ő ipadje volt kéznél...) a hálózatról néz filmet, azért nincsen semmi bemásolva, de az üres csíkos területre tudsz behúzni vagy az alján fájlböngészővel betallózni fájlokat.
-
Ragnar95
félisten
Nem is kell az iTunesba bemásolni a filmeket, csak iTuneson keresztül másolod be az iPaden az adott appba. Minden app a saját mappájába másolt fájlokat látja csak, de azt JB nélkül nem fogod elérni 3rd party appból emlékeim szerint, bár szerencsére rég nem használtam ilyen 3rd party fájlkezelő csodákat.
-
Ragnar95
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- iPad Air 10.9" M1 2022 - full doboz, garancia (118)
- Apple Pencil Pro hibátlan 2027.10.28.Alza jótállás
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest