Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ez az egér nem okoz gondot a konyhában
- Nem lesz idén iPhone 18
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
SharpSA
üzenetére
sorry, a 90es evek elejetol gepelek igy, ez mar igy marad
sose hasznaltam magyar layoutot es billt.kenyszeruen felraktam a 26ot, mert kerdes nelkul frissitette telepiteskor. monitoron probaltam regen, de csak kivancsisagkepp, mert van macbookom.
mi hianyzik? minden ami egy gepes os szintu dologhoz kell
konzol, hogyan futtatok pl egy dockert. az os nem csak egy ablakozo, foleg hogy aki melyebb szinten hasznalja, az ablakozo csak egy reteg vmi felett. most nem mondom, hogy linux szeru buzerelast szeretnek, de a macos epp azert nepszeru a fejlesztok kozott, mert egyfajta bridge a linux es a wines vilag kozott. vagy a hwek alacsonyabb szintu elerese, stb. ez valasztja el a gepes ost az iostol, mert ott ez mind takarva van. technikailag siman megoldhato lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sose hasznaltam magyar layoutot es billt.