- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
Parson
üzenetére
Húha, látom van baj. Először is kérlek vegyél magadhoz valami nyugtatót, aztán olvasd el újra amit írtam, mert nem írtam hogy jó. Csak a saját véleményem írtam le, amit sajnos (és már megint itt tartunk ezen a fórumon is) nem tudsz vagy nem akarsz elfogadni.
Egyenként én fekvő módban használnom az iPad 6-ot autóban és legfőképpen navigációra és ugye álló módban jön elő ez a képernyő probléma, így engem nem igazán érint. -
Drenadar
veterán
válasz
Parson
üzenetére
közel se azt írta le amit kiforgatsz.
igen gáz hogy ilyen hiba van benne, de mikor én megvettem nekem se tűnt fel, csak mikor mindenki hosszasan magyarázta hogy mit hogy kell csinálni.
néha észreveszem, de közel se olyan bosszantó dolog, mint ahogy itt sokan lefestik.
szóval:
jó hogy megvan ez a jelly bug? - egyértelműen nem
mindennapos használatnál tönkreteszi e a használati élményt? - egyértelműen nem.
Lehet hogy ez egyéni preferencia? - lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest