- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
Persze hogy lehet és nyilván vannak speciális esetek, amihez “asztali” oprendszer kell, mint mondjuk a szoftverfejlesztés vagy speciális programok amelyek nem elérhetők táblagépre vagy nincsenek jól optimalizálva és körülményes a használatuk. Ugyanakkor iPaden plusz monitorral a videóvágás, képszerkesztés, akár webfejlesztés stb. stb. is megoldható, csupán szoftver kérdése. Én ezzel csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy nagyon sok mindent meglehet oldani most már iPaden is,. Tehát nem értek egyet azzal aki azt mondja, hogy ő aztán nem gépelne iPaden. Persze külső billentyűzet nélkül, képernyőn gépelni valóban nem jó, de külső billentyűzettel és még diktálva majd azt javítva szerintem ugyanúgy lehet haladni mit “asztali” rendszer esetén. Az gondolom sokan ezt még nem is próbálták, ezért a korábbi tapasztalatok miatt van ellenvetésük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest