- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
Persze hogy lehet és nyilván vannak speciális esetek, amihez “asztali” oprendszer kell, mint mondjuk a szoftverfejlesztés vagy speciális programok amelyek nem elérhetők táblagépre vagy nincsenek jól optimalizálva és körülményes a használatuk. Ugyanakkor iPaden plusz monitorral a videóvágás, képszerkesztés, akár webfejlesztés stb. stb. is megoldható, csupán szoftver kérdése. Én ezzel csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy nagyon sok mindent meglehet oldani most már iPaden is,. Tehát nem értek egyet azzal aki azt mondja, hogy ő aztán nem gépelne iPaden. Persze külső billentyűzet nélkül, képernyőn gépelni valóban nem jó, de külső billentyűzettel és még diktálva majd azt javítva szerintem ugyanúgy lehet haladni mit “asztali” rendszer esetén. Az gondolom sokan ezt még nem is próbálták, ezért a korábbi tapasztalatok miatt van ellenvetésük.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs