- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
Scholes9 #46162 üzenetére
Én pont a faceID miatt is választottam a Pro-t tavaly, számomra kényelmetlen állandóan a bekapcsológombhoz nyúlni. Persze az elvileg 120 Hz-es képernyő is sokkal jobb, mint a 60, de nekem azért ezen a képernyőn sem teljesen folyamatos a görgetés, míg telefonon annak látom. Valószínűleg a képernyő mérete miatt.
-
tybsen
addikt
válasz
Scholes9 #46162 üzenetére
Nem tudom, mennyire segít a hozzászólásom, de tegnap megnéztem a 11” és 13” pro illetve 13” air modelleket, számomra a 13” Air kijelzőjén nagyon zavaró volt az animáció, vagy csak a 60 Hz miatt volt, nem tudom. Kifejezetten lassúnak tűnt / “akadozott” az animáció. Önmagában is látványos volt, de különösen feltűnő volt a pro-val összehasonlítva (de lehet, hogy csak azert volt szokatlan, mert a telefon es ipad is 120 Hz amit hasznalok).
A pro pontosan úgy működött, ahogyan az elvárható volt. Szuper gyors és élmény volt használni, én azt venném, ha van rá lehetőség vagy spórolnék kicsit rá ha ez működhet. Esetleg nézd meg élőben, mert lehet, hogy csak a kiállított példánnyal volt valami.
#46154 alba-regia Grat hozzá, jó volt olvasni az első tapasztalatokat :-)
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Scholes9 #26288 üzenetére
11 pro sztem a legjobb iPad jelenleg. Normális méretű, hardveresen hihetetlen nagy ugrás, kb mindent letarol az A12x. Durván jó kijelző. Viszont átlag felhasználásra sztem kicsit sok, felesleges, hozzá ~300k az nem kevés, laptopot is már a felsőbb polcokról lehet nézegetni.
Még a 10.5 egy értelmes alternatívája ~100k-val olcsóbban.
Ha maradnál a mini-nél, akkor az 5 elég jó, én használom egy ideje, ajánlom. -
koma106
senior tag
válasz
Scholes9 #25664 üzenetére
Biztosan töltődik a toll (ha úgy van a tablet mellett, hogy rátapadjon a mágnessel - fotón nem így van). Amúgy én a 11 colos Pro-ról egy hónap után minire váltottam, mert azt vettem észre, hogy nem használom - szinte mindent inkább mobilon intéztem, macerás volt elővenni. Maga az eszköz mindig lenyűgöz, de mégsem venném meg újra. Mini 5 viszont bejött, állandó használatban van, úgy néz ki nekem ez a méret az ideális. A Pencil 2 hiányzik, fényévekkel jobb élmény volt (jobb a fogása és nkönnyű tölteni), mint ez első generáció, kár, hogy nem kompatibilis a minivel...
-
silentkiller
senior tag
válasz
Scholes9 #15293 üzenetére
Én ezzel néztem de az AS is valami hasonlóval néztem meg a készüléken a ciklusokat távoli hozzáféréssel.
-
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Scholes9 #15010 üzenetére
Nah a pixel hiba sokkal nagyobb gond volt azért és mivel maga a gomb tökéletesen működik, és csak ritkán veszem észre, illetve csak egy bizonyos szögből megnyomva, úgy döntöttem, hogy nem adom be megint, ezzel bőven együtt lehet élni szerintem
Sokaknak valószínűleg fel sem tűnne egy hasonló "probléma" és még furán néznének rám, hogy ilyeneken fennakadok
-
válasz
Scholes9 #14923 üzenetére
F.ngom sincs róla, nekem nincs rá szükségem - elférek a 16-os iPaden; minden másra ott a 32 GB-os N5X-em, ami 2 $-os OTG kábellel tetszés szerint bővíthető.
Azért merészeltem belinkelni, mert sokan kerestek ilyesmit korábban. Most itt van 15 ezerért a Telekomtól:
- ha nem tetszik, 14 napig elállhatsz a vásárlástól (internet), visszaviheted bármelyik T-Pontra;
- ha elromlik, 1 év garanciád van rá a Telekomnál, nem Kínában;
- ez elvileg az akciós ára a Telekomnál. -
randras
veterán
-
Ragnar95
félisten
válasz
Scholes9 #14768 üzenetére
Bármelyik APR-be viheted garanciáztatni vagy magához a Telekomhoz is.
Ha mégis a vásárlástól való elállással élnél, arra 14 napig van lehetőséged az internetes vásárlás után. Még sosem próbáltam, így a pontos menetéről biztosat nem tudok mondani, de gondolom személyesen kell bevinned a készüléket a Telekomhoz minden tartozékával és dobozával. -
Süvi
őstag
válasz
Scholes9 #14716 üzenetére
Korábban Mocolo volt, de az már nem gyárt ilyen méretben, van Nuglas is, de ilyet is használunk.
-
-
-
Scholes9
nagyúr
-
Süvi
őstag
válasz
Scholes9 #14632 üzenetére
Érdemes lenne élőben megnézni a kettőt. Fontos kérdés, hogy hol lenne használva.
Én személy szerint a nagyobbat részesítem előnyben.
Mi nagyobbat vettünk, hogy ne eroltessuk annyira a szemünket.
10 Colon a multitasking is jobb, ill. a két ablakos böngészés is hasznalhatobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ALIENWARE Area-51 R5
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest