Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MLA
aktív tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Akkor ezek szerint nálam van a bibi. Ránézek.
-
-
MLA
aktív tag
Sziasztok. Restellem, de elakadtak és segítség kellene. Az első perctől kezdve SwiftKey t használtam, de most le töröltem és ez lett helyette.
Gondolom ez a gyári iPad billentyű. Ezen hogy lehet a betűk felett levő számokat, szimbólumokat használni? Hosszú nyomással nem működik. Hát hogyan?
-
MLA
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Az az értelme, hogy nekem pár perc múlva lezár a képernyő, nem vár tíz perceket ha nem muszáj. (Tehát ha éppen csak rápillantok valamiért) Viszont amikor nézem nem zár le egyáltalán amíg nézem. Tehát feleslegesen nem müxik a képernyő.
-
MLA
aktív tag
válasz
Berci77
üzenetére
Egy utolsó szösszenet: ha kikapcsol az ESR és pár percen belül veszed észre elég csak megrázni és magához tér, nem kell nyomkodni semmit. A páciens egy ESR Geo annál ez minden esetben működik. A gumidugó pedig fillérekért beszerezhető nekem egy maréknyi van itthon, mert a mobilokba is rakok, nem szeretem ha szabadon van a USB csati úgy is madzag nélkül töltők.
Úgyhogy természetesen sokkal jobb az APencil, de az ESR is egy teljesen élhető alternatíva kis kompromisszumokkal.
[link] -
MLA
aktív tag
válasz
Berci77
üzenetére
Persze azért ne felejtsük ki az ESR és az USB-s Apple Pencil árai között lévő különbséget. Amennyivel drágább az A Pencil azért az a pár kellemetlenség amivel az ESR kevesebbet tud bőven elnézhető. Amúgy van arra mód hogy meg tud nézni az ESR-ben mennyi szufla van számszerűen?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OpenWRT topic
- Kuponkunyeráló
- Windows 7
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Jogász topik
- Xbox Series X|S
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem könnyű androidról átszokni.
Gondolom ez a gyári iPad billentyű. Ezen hogy lehet a betűk felett levő számokat, szimbólumokat használni? Hosszú nyomással nem működik. Hát hogyan?