- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
f_sanyee #47007 üzenetére
Ja de várjál, akkor én félreértettem. Úgy gondoltam, ha a cég bedől, az almás szervizbe beküldhetem RMA keretében, mint ASUS-nál.
Ugyanis a bolti és a gyári garancia között ez a különbség.Amikor az ASUS alaplapja a laptopomnak meghibásodott nem a boltnak jeleztem, hanem az ASUS márkaszerviznek, és ők küldték érte a futárt.
Szerk: bocs a félvastagért de mobilon valamiért beragadt. -
válasz
f_sanyee #46822 üzenetére
Nem kaptad el a kérdés lényegét, ellenben egy másik szálba kezdtél bele, ami teljesen emberfüggő dolog, hogy ki így, ki úgy. 😁
Ebben az esetben sem elsődlegesen VÉDŐtokról van szó, hanem a kijelzőfedeles féle, ami kb örökké csakis arra lesz használva, hogy a gép mögé hajtogatva álljon az asztalon a gép landscape módban. Van akinek erre van szüksége otthon.
Az már csak egy extra funkció, ha véletlenül leejtődne, akkor kisebbet koppanjon. -
Rent
senior tag
válasz
f_sanyee #46182 üzenetére
Eredetileg is 11-est rendeltem (mert erre vartam honapok ota, az oled 11-re), asszony duruzsolta, hogy legyen 13, ha mar becsereltetem, de en hasznalom es cipelem naponta, nekem meg nem mind1, hogy mekkorat cipelek.
13-asbol meg van mindkettonknek macbook, igy total feleslegesnek tartottam a kezdetektol a 13-as tabletet. Valoszinu, hogy az en 13 mbp m1-em el is fogom adni, mert az elozo ipad ota alig hasznaltam.
Min buktam 65 ezret?
Ha eladom a 11es m2-ot, mennyit kapok erte, hogy az "alom" oled ipadet elhozzam?
Na az nagyobb buko lett volna, mint 65, igy meg meg ott a lehetoseg, hogy 3 even belul ha ezt kivonjak, megint becsereltessem, erre van meg 2 alkalom.
Viszont egyedul az en elofizetesem tartalmaz korlatlan mobilnetet, igy a cellularral kicsit tulzasnak is ereztem, hogy a korlatlan netem a telefonomon kivul egy masodik eszkozbe is integralva van.
Igy a csalad osszes eszkoze loghat utazaskor ezen a routeren, irodaban pedig boven elfer az asztalon. A cellular felarabol (es meg marad is) meg mar eleg izmos hordozhato routert lehet venni.FBI: telefon sajat megosztasat utalom a kezdetek ota. Iphone 3g-vel kezdtem 2008-ban, talan a 4S nel 2011-ben jott el az elso megosztasi lehetoseg az ipad air1 -hez. Azota ugyanolyan fos! Azon tul, hogy melegszik a telefon, gyorsan merul is, ha egy bizonyos ideig nem hasznalod a rakotott eszkozt, ledobja a wifit es csak ugy megy ujra, ha telefont elo ~> megosztas kikapcsolas ~> visszakapcsolas. Folytathatod tovabb. Ez rohadt unalmas es nem oldottak meg 2011 ota. Ilyen volt a 4s, 6p, 8p, 11p max, 14 pro is most.
Hordozhato kis hotspotra gondoltam, amit az irodaban konnektorba dugok, nyaraloba szinten es igy ha epp uton vagyunk, nem csak az ipad loghat rajta.
Tobb ismerosom hasznal kulonbozo hordozhato kicsi hotspotot es imadjak. -
tigerjoco
tag
válasz
f_sanyee #45974 üzenetére
a feleségemnek lesz, ő meg kb csak netezésre és streamingre használná. Esetleg néha 1-1 játék, de nem igazán van igény rá. Ha a 64 GB-t venném nyilván vennék, hozzá egy külső adattárolót. Csak azt szeretném ha még 5-6 év múlva is használható lenne, azért kérdeztem, hogy melyiket érné meg megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest