- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
ajánlom figyelmedbe ezt a topikot, olvasd át nyugodtan, kezdj el ott fórumozni, aztán utána már nem fogsz fals infókat terjeszteni a telefon rendeléssel/áfamentességgel kapcsolatban.
-
Laza...
addikt
Fogd már fel, hogy tök mindegy mit írnak rá, a röntgenen látszik mi van a csomagban!
Én tudok olvasni, és érteni is (angolul is), és valószínűleg többet rendeltem már Kínából, (értékben is, darabban is) mint amennyi cuccot Te életed hátralevő részében sem fogsz.
Az okoskodással félre vezetsz embereket, pont azért írunk itt, nehogy valaki bedőljön a feltételezéseidnek (mert ez csak az, az hogy xdb csomagod átcsúszott, a világon semmit nem bizonyít). Mindenkinek csúszik át csomag, de ez egyre ritkább, kell a pénz állambácsinak.
-
iamdoki
tag
Akkor én nagyon szerencsétlen vagyok, nekem 3-ból 3 telcsim megjárta a vámkezelőket. Nekem is kamu összeg szerepelt rajta, mégis bekértek minden infót. Honnan, mit, kitől, mennyiért? Így nehéz velük hülyéskedni
Eddigi tapasztalataim szerint a csomagok ötöde csusszan csak át, és akkor is nagyon kell neki örülni.
Az a biztos, ha az ember nem csak lelkileg készül fel az Áfa megfizetésére, hanem anyagilag is. Ha még mázlim van, akkor van egy rakás sörpénzem -
tutis
őstag
Látom nem vagy tisztában a vámolás menetével. Hiába írnak rá 30 dollárt, a csomagot felbontják, és bekérik a paypal igazolást, email-es visszaigazolást a webshoptól, meg az elektronikus számlát. Nem lehet átverni a vámosokat az értékkel, ha nem egyezik valami, addig kérik az adatokat míg minden nem egyezik, vagy megy is vissza az árud kicsi kínaihoz..
tmallboxtól már 16 telefont rendeltem, az újabbak már fennakadnak a vámon, hiába írnak rá bármit. (1 telefon csúszott át most a vámon, de az a szerencsének volt köszönhető)
Szóval teló ára + szállítás + áfa, ezzel kell kalkulálni a legtöbb helyen.. -
Laza...
addikt
Ne terjessz hülyeséget, ha kéred, ha nem, a kicsi kínai mindig valami kamu összeget és kamu cuccot ír a csomagra, a vámosoknak ez fel sem tűnik, nem is érdekli őket. A cuccok jó része nem csúszik át, alapból úgy kell készülni, hogy bekalkulálod az ÁFA-t, (VÁM egyébként sincs telefonra) mert ha nem lesz KP-d otthon, akkor nem kapod meg a cuccot. És a posta 1500ft költségről se feledkezz meg!
Az miféle ingyenes szállítás hogy rászámolnak 4 dodót?
Ebayes módszer, egyik helyen a cucc 1 dodó, a szállítás meg 3 dodó
Másik helyen 4 dodó, és free shipping. Melyikkel jársz jobban? Tételezzük fel, nem kapod meg a cuccot, inditasz egy disputot. Első esetben kapsz 1 dodó visszatérítést, másikban négyet. Kapisgálod?Sikeresen besétáltál egy olyan átverős "kedvezménybe", amit a magadféléknek találtak ki.
A Tmallbox meg aliexpress érdekeltség, volt 2 próbálkozásom 2 refunddal, így én kerülöm nagy ívben őket. Van még 1 millió ajánlott shop ahonnan érdemes vásárolni
-
mhmpista
aktív tag
En is ebben vagyok.
Kolon kartyan net a megoldas.
Vagy szolgaltato valtas.
Vagy varni az 1.0.9es FWre. Hatha megoldodik.
Hardwer ugyileg tudja. Itt valami szoftveres gigszer van.
Lehet hetvegen irok a inewnak hogy ez a problema. Mert ha komolyan vennek, akkor a kis sarga Huan csak beleirna 1 sort az FWbe es jo lenne.
Nekem 1.0.1es FWvel jo volt.
Esetleg nincsen valakinek linkje 1.0.1es FWhez? Nem talaltam sehol, de visszatennem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest