- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
mhmpista #2336 üzenetére
Kiváncsian várom a fejleményeket...
Ezt a szopást.... Vettem az Ebay-en egy Lenovo-t, az nem vette a töltést, eladtam, óriási buktával, mert a kínai leszarta a bajomat, megrendeltem ezt a fastcardtech.com-ról ahonnan közel két hónapig vártam mire megjött, erre ez meg nem megy rendesen. Hát most mit mondjak.... -
didros
senior tag
válasz
mhmpista #2294 üzenetére
Azt mondod, hogy a 3G kikapcsolása mellett sem tudsz hívást kezdeményezni? (Pontosabban nem jön létre a telefonos kapcsolat?)
Banális feltevés, de én az elején a teljes adatkapcsolatot lőttem ki és nem a 3G-t külön. Az úgy nem jó! Nem így csináltad Te is véletlenül??
Amúgy meg ha a Telenornál ingyenesen kicserélteted a sim kártyát újra, akkor állítólag működik 3G-vel is. -
-
raulicio
senior tag
válasz
mhmpista #1521 üzenetére
Erre én is nagyon kíváncsi vagyok, mert kicsit gyanús nekem, hogy csak próbálkoznak, hátha megjavul.
Ha még senki nem jelentkezett ilyen hibával, akkor honnan tudják, hogy a szoft. frissítés biztosan megoldja a problémát?De persze vannak még csodák!
Esetleg a titkos oldalról letöltött 1.0.7-es romnak a bájtra pontos méretét megírnád? Bár sajnos biztosan ugyan az mint ami publikusan is elérhető.
-
tutis
őstag
válasz
mhmpista #1208 üzenetére
Tapasztalataim szerint pár töltési ciklusnak el kell telbi hogy normális akkufogyasztást lehessen tapasztalni. Most 38%on vagyok, nyomkodtam azért rendesen a telót. Fényképezője nagyon jó a többihez viszonyítva.
Apropó, nfc-t hogy lehet működésre bírni? Hiába kapcsolom be meg egy másik telón is, itt megáll a tudomány..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged