Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
mhmpista
üzenetére
Kiváncsian várom a fejleményeket...

Ezt a szopást.... Vettem az Ebay-en egy Lenovo-t, az nem vette a töltést, eladtam, óriási buktával, mert a kínai leszarta a bajomat, megrendeltem ezt a fastcardtech.com-ról ahonnan közel két hónapig vártam mire megjött, erre ez meg nem megy rendesen. Hát most mit mondjak....

-
didros
senior tag
válasz
mhmpista
üzenetére
Azt mondod, hogy a 3G kikapcsolása mellett sem tudsz hívást kezdeményezni? (Pontosabban nem jön létre a telefonos kapcsolat?)
Banális feltevés, de én az elején a teljes adatkapcsolatot lőttem ki és nem a 3G-t külön. Az úgy nem jó! Nem így csináltad Te is véletlenül??
Amúgy meg ha a Telenornál ingyenesen kicserélteted a sim kártyát újra, akkor állítólag működik 3G-vel is. -
-
raulicio
senior tag
válasz
mhmpista
üzenetére
Erre én is nagyon kíváncsi vagyok, mert kicsit gyanús nekem, hogy csak próbálkoznak, hátha megjavul.
Ha még senki nem jelentkezett ilyen hibával, akkor honnan tudják, hogy a szoft. frissítés biztosan megoldja a problémát?
De persze vannak még csodák!
Esetleg a titkos oldalról letöltött 1.0.7-es romnak a bájtra pontos méretét megírnád? Bár sajnos biztosan ugyan az mint ami publikusan is elérhető.
-
tutis
addikt
válasz
mhmpista
üzenetére
Tapasztalataim szerint pár töltési ciklusnak el kell telbi hogy normális akkufogyasztást lehessen tapasztalni. Most 38%on vagyok, nyomkodtam azért rendesen a telót. Fényképezője nagyon jó a többihez viszonyítva.
Apropó, nfc-t hogy lehet működésre bírni? Hiába kapcsolom be meg egy másik telón is, itt megáll a tudomány..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- Napelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest