Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
woteska
üzenetére
Kértél de nem kaptál erre belekezdtél. Sajnos a legtöbb negatív vagy szenvedő írás abból ered, hogy sokan kontrol és tudás nélkül elkezdik felpakolni a bizonytalan forrásból származó romokat. Egyik rom sem hivatalos frissítés hanem újabb telefonokon lévő újabb romok dumpolt változatai. Nem tudja senki mit variáltak hw szinten és mennyire kompatibilisek ezek a romok. Szerintem inkább először tanulni kellene, majd utána neki esni a telefonnak.
-
RVR400
veterán
válasz
woteska
üzenetére
Kedves Újonc!
Az összes kérdésedre a válasz hamarabb meg lett volna visszaolvasással, ne adj' Isten kereséssel, mint amennyi idő alatt begépelted... Másrészt a mai napon pl egy dologra reagáltam a hozzászólásaid közül, azt is rögtön megkérdőjelezted, sőt még nagy hangon beszóltál egy másik tagnak, aki ugyanazt a problémát említette bővebben kifejtve, meg hőbörögtél. A sorrend:
1. Tájékozódás kereséssel és visszaolvasással.
2. Kérdezés nem világos dolgokkal kapcsolatban.
3. Tapasztalt emberek válaszának nem megkérdőjelezése, hanem elgondolkodás a teendőkön.
4. Esetleges tovább kérdezés.
5. A szükséges információk birtokában a telefon basztatása.Nos, Te néhány lépést kihagytál, a többit pedig összekeverted. Az első hozzászólásod a témában ez volt..., ami annak fényében, hogy utána ezt írtad, eléggé arra utal, hogy a saját hibádból elkövetett baklövés áldozta lettél, amiért mindenki más felelősségre vonható Magadon kívül.
Hozzáteszem mindenkinek van első alkalma, nekem is volt, csak ez NEM A MEGFELELŐ hozzáállás.
Nem okoskodok, az legyen a hülyék reszortja...

Ui: "2 ember segített" "Egyedül oldottam meg, azt fogom leírni."
-
integrated
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Temu
- Ubuntu Linux
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest