- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RnJ
tag
Sziasztok, van egy w500-am C2D T9600-as procival, 8gb RAM, 120GB SSD és 500GB HDD bay-ben.
Elképzelhető, hogy a dedikált VGA beszart rajta?
Tegnap reggel folyamatosan újraindult, amikora windows-ba szeretett volna belépni. (win7 x64 pro) Első körben memőriára gyanakodtam, de nem az. Letiltottam a ATi Mobility FireGL V5700-at (512VRam) és az integrált kártyával tökéletesen működik, semmi leállás, vagy újraindulás.
8.792.5.2000-es ATi driver volt fent. 04/05/2012-es kiadás
Illetve nagyritkán LoL-ozok a családdal és párnapja néha lesett 10-20fps-re, ami amúgy 25-70 között mozog.
Újrapasztázva kb 2 éve volt (MX-4).
Köszi, ha valaki megosztja a tapasztalatát.
-
RnJ
tag
Sziasztok,
adott egy W500 (t9600,Ati FireGL 512MB VRAM, 8gb ddr3, 120GB ssd, 500GB hdd, USB 3.0 expresszcard)
Nos, most valamiéert csak alapórajelen hajlandó működni. Esetleg valami javallat?
2800Mhz helyett 798Mhz. - EZ MEGOLDÓDOTT néhány újraindítás után helyreállt a rend.
windows7 64bit ultimate - high performance energiagazdálkodási séma
A további kérdések:
- 100% processzorterhelés mellett, normális-e a 95 fok procihőmérséklet? (most lett újrapasztázva MX-2-es pasztával.- Illetve néha produlkálja, hogy magától leáll, vagy újraindul. Korábban akkor, ha a külső merevlemezről néztem filmet Serviio-n keresztül és mellette ment a uTorrent, mostanában akkor is, ha épp nem nézünk semmit a tv-n a a laptopon keresztül.
-
RnJ
tag
Sziasztok,
van a TP W500 T9600, 8GB DDR+, ATi FireGL 5700 512MB gépem, tettem bele egy új 128-as SSD-t és a HD Sentinel azt írja ki, hogy TRIM támogatott, de nem aktív. A korábbi SSD-nél 5 évvel ezelőtt megoldottam, de most nem nagyon van rá időm keresgélni, viszont jó lenne, ha működne.
Az oprendszer Win7 64bit
Driver: Intel ICH9M-e/M SATA AHCI controller 8.9.2.1002-es verzióKöszi a segítséget!
-
RnJ
tag
válasz
Mohhoj1986 #87808 üzenetére
Hello, nekem W500-on ugyanez volt a probléma. Most az Fn (On screen display) 6.73.01-es verzióval tökéletesen működik.
-
RnJ
tag
Sziasztok,
TP W500-am (T9600, 4GB, 256GB SSD) az utolsó (kb 5 hónapja, előtte 4 évig nem nyúltam hozzá) újrahúzás óta (Win7 64bit) letöltés közben ha a TV-n (Samsung ES55H6000) a Serviio-val játszok le valamit a laptop külső HDD-ről, akkor egy idő után űjraindul a laptop. Mi lehet bibi? Köszi a segítséget!
-
RnJ
tag
válasz
FoxiestFox #48561 üzenetére
Ilyen problémám volt R500-nál. GPU-hiba. 1x segített egy reflow, azután végleg megadta magát.
Ha játszol a laptopon, vegél alá hűtőt. Pl. Coolermaster Notepal U2 pont jó és nem is drága.Azóta nem melegszik annyira a W500-am.
-
RnJ
tag
válasz
rgeorge #47710 üzenetére
Köszi, megnéztem, minden rendben.
Ezek alapján valami?Esetleg tegyek fel innen [MARVELL DRIVERS] egy drivert?
-
RnJ
tag
Ez normális, hogy ennyi az írási teljesítmény?
Micron RealSSD c400 256GB @ TP W500 -
RnJ
tag
Köszi a választ.
Majd szilóval kinyomom
-
RnJ
tag
Sziasztok,
meg tudja valaki mondani, hogy 7mm-es SSD-t, hogy teszek a W500-be? Lehet kapni valami toldót, vagy tokot, vagy "kitömködjem újságpapírral"
?
köszi
-
RnJ
tag
Köszi mindenkinek,
utána nézek a reveknek. Amúgy innen a PH-ról gondoltam, hogy beszerzem. 6-8ezer HUF, vagy az drága?További szép napot mindenkinek!
-
RnJ
tag
válasz
Chaser #47390 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Szerintem modemem nincs, legalábbis se telepített, sem pedig ismeretlen eszközként nincs az eszközkezelőben nyilvántartva.
Akkor 3 kábel megy a Wifi-nek és 3 külön a modemnek.Jó az az Ericsson kártya amit írtam? Emberi áron hozz lehet jutni.
u.i.: Ha a kerti ruhaszárító piktogram a 3G modem jele, akkor van a BT mellett
-
RnJ
tag
Sziasztok,
a W500-amban van SIM kártya-hely, viszont nem érzékel semmit, ha beteszem.
Jól gondolom, hogy ez csak előkészítés és kell szereznem egy modemet?Egy ilyet: Ericsson F3507g HSUPA +GPS belső pci-e modem beteszek és ennyi? Az antenna általában ki van építve?
Köszi
-
RnJ
tag
Sziasztok,
van egy W500-am és cirreg USB-s eszközre másolás közben.
Orvosolható a probléma? A hangszóróból jön. -
RnJ
tag
Sziasztok,
meg tudjátok mondani, hogy TP W500-al melyik olyan USB3.0-as Express Card 54 működik jól együtt, amelyik nem lóg ki?
Tapasztalat sebességgel kapcsolatban?
A pontos típus: Lenovo TP W500 4061B15köszi
-
RnJ
tag
válasz
rgeorge #42227 üzenetére
Basszus, nem múlt el a jelenség.
Reggel mégy csak 80 hiba volt, nemrég 90. Kivettem, betettem.
Most már nem is jeleníti meg, hogy gyanús szektorokat vizsgált, hanem ez jött be a kivét-betét után:
A lemez önteszt során talált 1 hibás szektort.
A lemez felületén található 1 gyenge szektor, mely(ek) késõbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
99 hiba fordult elõ adatátvitel során. Ezt okozhatja az eszköz hibája vagy nem megfelelõ adat/tápkábel. Javasolt a kábelek ellenõrzése és cseréje ha lehetséges.Cseréljem? Vagy most mi lehet?
-
RnJ
tag
válasz
rgeorge #42222 üzenetére
Sziasztok,
kicsit megnyugodtam akkor. Nekem is 70%on a kondíciós, viszont elég sokszor "vizsgált" gyanús szektorokat. Már épp le akartam cserélni.
SEAGATE Momentus 320 GB 7200rpm (kb 1,5 éves.)A merevlemez 8181 alkalommal vizsgált meg gyanús adatszektorokat. A vizsgált terület hibátlannak minõsült.
78 hiba fordult elõ adatátvitel során. Ezt okozhatja az eszköz hibája vagy nem megfelelõ adat/tápkábel. Javasolt a kábelek ellenõrzése és cseréje ha lehetséges.Viszont, amíg az R500-ban volt, nem volt adatátviteli hiba. A W500ban 5 nap alatt már volt 76. Ezt mennyire vegyem komolyan?
Hozzáteszem, hogy elég sokat megy a gép. (szinte éjjel, nappal)
Esetleg az új géppel van a bibi?
Mondjuk ami benne volt 160GB SEAGATE, annak semmi baja nem volt (100/100). Csak azért kérdem, mert még 3 hónapig garis. -
RnJ
tag
Sziasztok,
W500 lett az R500 utódja. Jó kis gép. Tudnátok pár dolgot írni a kapcsolható VGA-ról? Mit kell telepíteni, mire figyeljek, stb.
ATi FireGL 5700 és intel4500MHDköszi
-
RnJ
tag
W500 lett az utód. Alig várom, hogy megérkezzen és szétkapjam.
-
RnJ
tag
Sziasztok, végül bontásra ítéltetett hőn szeretett Lenovo Thinkpad R500-am.
Alaplapon, HDD-n kívűl minden eladó.2732-A28-as típus volt. Az alaplapon kívűl minden egyéb alkatrésze tökéletesen működött. ATI 3470 VGA-val szerelt változat (a hűtés miatt írom csak).
- komplett kijelző (1680*1050 matt + ThinkLight + 1,3Mp Webcam) tökéletes állapotban
- proci: Core 2 Duo 2530 Mhz T9400 (6Mb)
- 2x2 GB 1333 Samsung RAM
- hűtő (nem berreg, tisztított - ATI VGA-val szerelt lapokhoz)
- Wi-Fi modul (Intel 5100 AGN)
- Tápcsati
- billentyűzet (szlovák kiosztás /nagy enteres, magyarosítható/, jó állapotban)
- palmrest (touchpaddel, ujjlenyomatolvasóval) kopásmentes, nem használtam, ki volt mindkettő kapcsolva
- ULTRABAY DVD-RW
- az a műanyag takaró, amiben a hangszórók is vannak (nem tudom, mi a neve), tökéletes állapotban
- a gép alja (WIN Vista business matricával)
- jó ár esetén 160GB (7200) HDDAjánlatokat várok privátban, itt, vagy mailben.
-
RnJ
tag
válasz
Tikakukac #41681 üzenetére
Szia, köszi a választ.
Nekem bika R500-am van/volt, mert meghalt az alaplap.Most egy W500-zal szemezgetek, igazából csak a VGA jobb annyival, hogy több a VRAM. 128MB helyett 512MB.
Akkor ezek szerint az R500 műanyagja is magnéziumötvözet? Vagy a T és a W sem az?
A ThinkWikin azt olvastam, hogy az R széri az olcsó, a T a könnyű, a W a munkaállomás.Ha megveszem a W500-at simán átpakolhatom a 8GB RAM-omat és a T9600-as procit ugye? (lehet, hogy láma a kérdés, de láttam T500-akat DDR2-es RAM-mal, nekem DDR3-as van, vagy basszentos a két foglalat?)
Köszi
Áron
-
RnJ
tag
Sziasztok,
van burkolatminőségi különbségen kívűl más a T W R 500-as széria között?
-
RnJ
tag
válasz
fi:zi'k #41518 üzenetére
Akkor marad Kína
, vagy a javítás.
Alapvetően zeneszerkesztésre (akár 32 sáv egyszerre) és plakátok, szórólapok készítésére használjuk a gépet. Hetente , kéthetente fellépek velemi, mint DJ.
Zeneszerkesztéshez elengedhetetlen az erős proci és a sok ram (DDR2-est nem igazán szeretnék), a lemezlovaskodáshoz stabil gép és hordozhatóság (az alacsony késleltetés miatt kell a bika itt is),
A photoshophoz és corel drawhoz jól jön egy dedikált VGA.Amúgy max 100e-et tudnánk kiadni úgy, hogy ezt eladjuk, mert még egy évig van törlesztésünk.
Az ideális egy bika asztali gép és egy közepesen bika (mondjuk egy T61-es laptop) lenne, de arra még várunk egy kicsit. Ha 15-25e között meg tudom javíttatni, akkor javíttatok, vagy rendelek Kínából postával 120€, az mondjuk 30 1-2 ezer, de olyan konfigom van, amire pont szükségem van. Lehet hogy mellette elkezdek keresgélni, de az idő szorít.
-
RnJ
tag
-
RnJ
tag
Sziasztok,
tudnátok segíteni egy korrekt beárazásban, hogy lássam érdemes-e megválni a régitől, vagy legyen inkább alaplapcsere:
Lenovo R500 (alaplap - megint kampec):
- proc: Intel C2D t9600 - 2,8Ghz / 6mb Cache
- hűtő - jó állapotban (nem berreg)
- Intel 5100bgn Wifi
- 1680*1050 matt kijelző Thinklight-tal és webcammel (esetleg jobban szétbontani?)
- akksi (50 percet bír) 42T4670
- szlovák billentyűzet (nagy enteres, space kicsit fényes)
- 2x4 GB 1333mhz patriot RAM
- 2x2 GB 1333mhz samsung RAM
- 2x1 GB 1066 Mhz Samsung RAM
- fingerprintes palmrest, tpad érintetlen, mindig ki volt kapcsolva, karcmentes az egész
- alsó burkolat
- ultrabay DVD-RW meghajtó
- 90W-os Lenovo táp
- 320GB Seagate Barracuda 7200rpm
- takaróelem, amiben a hangszórók vannak (tökéletes állapotban)?
Azért kérdezem itt, mert tényleg korrekt árakat szeretnék, amin el is lehet adni. Ha meghirdetem, akkor nem szeretném évekig hirdetni. Ha nagyon alacsony az összeg, akkor elgondolkodom az alaplapcserén. Sajnos a második amit vettem (felújított, 3 hónap után megadta magát, egy reflow segített megint 4 hónapig, most már megkérdőjelezem a cserét. Viszont nagyon jó kis gép, pont arra jó, amire nekem kell. Nehezen találok elfogadható áron hasonlót. (képernyőfelbontás, proci, RAM, HDD, designKöszönöm a segítséget.
-
RnJ
tag
Sziasztok,
R500-as TP-re rá lehet kötni két külső monitort? (Displayport + VGA port)
Ha igen ezek után a két külsőt tudom csak használni, vagy az LCD-t is harmadikként?
Radeon 3470-es GPU van benne 128MB RAM-mal.köszi
-
RnJ
tag
Sziasztok,
melyiket lenne érdemes TP R500-ba beszerezni:
- 4GB DDR3 1333Mhz Patriot RAM
vagy
- 4GB DDR3 1333Mhz KINGMAX RAMEzek elvileg 1066-on fognak járni.
Köszi
-
RnJ
tag
Sziasztok,
hogy tudom felvarázsolni a w7 64bit re az OSD-t? A neten csak xp-s vistás verziót találtam. Korábban fent volt. Tudna adni valaki egy linket?
TP R500 2732A28
köszönöm
-
RnJ
tag
Sziasztok,
eladóvá vált LENOVO 2504-es dokkolóm. Tökéletes állapotban, két kulcs van hozzá.
Kompatibilis:
ThinkPad R400, R500, R60, R61, R61, T400, T500, T60, T60p, T61, T61P, W500, Z60m, Z61m, Z61p, Z61t, SL5004db USB 2.0
PS/2 Egér v Billentyűzet
VGA
DVI
Mikrofon jack
Hangszóró jack
LPT (párhuzamos port)
COM Port (soros port)
S/PDIF
RJ11 (telefon)
RJ455300 Ft
-
RnJ
tag
válasz
mitulabattyi #35383 üzenetére
Sajnos nem tudom külső monitoron kipróbálni, mert nincs. A TV-re sem tudom rákötni, mert DisplyPort van rajta a TV-n pedig csak S-video, vagy composite.
Ragasztó alatt a forrasztásra gondolsz?
-
RnJ
tag
Sziasztok,
korábban már írtam, hogy R500-zal van egy kis bib, de nem a megszokott kékhalál.
Most épp működik, de amikor elindítottam a CineBench nevű tesztprogit, megmakkant.
Az alábbi kép jött be. Utána kb fél órán keresztül nem akarta az igazságot.A rendszer memóriákat (2x2 GB 1066 DDR3) már ki be rakosgattam, hol előjött, hol nem.
Ati 3470 / 128MB RAM a VGA, szerintem ott a bibi (bár remélem nem),1 mer csíkoz néha a bootnál a képernyő, 2 mert másra már nem nagyon tudok gondolni.
A mostani már egy felújított cserés alaplap. League of Legends alatt néha túlmelegedés miatt leállt.
Alábbi képen mintha a VRAM sarka kicsit meg lenne olvadva.
Ötlet?Köszi
-
RnJ
tag
Sziasztok,
tp R500 t9500 / ati3470 (128mb) / 4GB.
Kis üzem után kékhalál "memory parity error" felkiáltással.
Mindkettõ memóriamodullal külön külön ez a hibajelenség.
Memória hiba, vagy Vga memória hiba lehet?
bootolásnál néha csíkozAz alaplap javított.
-
RnJ
tag
Ilyesmivel is klónozhatod:
http://prohardver.hu/hir/corsair_force_3_ssd_upgrade_kit_2.html
-
RnJ
tag
válasz
Tikakukac #31531 üzenetére
Hello, nekem R500 van, tuti SW hiba , mert újrahúzás után kezdett el nem működni. Azaz mentette az ujjlenyomatokat, de belépésnél már nem csinál semmit. Simán átugrik a jelszavas belépéshez. A kép sem a régi. Korábban egy nagy kékes-fehéres ujjlenyomat volt, most a FP-reader képe és egy ujj a piktogram.
előtte-utána W7 64
-
RnJ
tag
-
RnJ
tag
válasz
audi100td #30899 üzenetére
Bekakkantottam, szétszedtem.
Az alaplap tényleg cserélve volt egy felújított használtra. Marticás.
Viszont az elememet kicserélte, amit onnan is tudok, hogy az eredetinek a csatlakozójáról le volt pattanva egy kicsit, ennek nincs.
Egy csavar hiányzik, 1 pedig a borítás alá lett becsavarva. Szétszedés után kiderült, hogy azért , mert nem az eredeti, hanem valami nagyobb fejű és a fedélbe nem illeszkedett volna.
Illetve a VGA csatlakozónak a csavarjai sincsenek meg.Örülök, mert "működik a gép és CSAK 25ezer volt, szomorú vagyok, mert nekem minden csavar számít, hát még az elem.
Valami fehér trutyi volt rajta pasztaként, ami elég híg volt (lehet, hogy majonéz
, úgyhogy újrapasztáztam "mézzel"
. Mindjárt lefuttatok egy tesztet.
Tegnap prime95 futtatása közben 97 foknál lekapcsolt.
-
-
RnJ
tag
-
RnJ
tag
Hát szerintem a 7200-es Momentusom hangosabb, mint a venti. Amúgy félévente takarítom a ventit, azzal biztos nincs baj.
Szerintem nem pörög fel jobban. Talán azért is veszi vissza az Mhz-t. Most mindent leállítottam, 2 perc után 70 fok a cpu, 55 fokosak a magok. PC Wizard-dal nézem. Már csak 69
-
RnJ
tag
Akkor kipróba ma este. Most videót konvertálok, videót lejátszok minden szir szart elindítottam, hogy terheljem a procit. 94%-on felmegy 94fokra, utána visszaveszi a sebességet 2100-ra, azután, ha egy kicsit hűlt, 81 fok környékén vissza 2800-ra.
Levegőt alig fúj ki. Ez normális? -
RnJ
tag
Sziasztok,
proci-cserém volt, most T9600-as fut a gépben. Hálózaton adaptívra volt beállítva a cpu teljesítmény, de egy idő után nem akart fellépni 1600-ról 2800-ra.
Korábban nem volt ezzel semmi probléma. Mi lehet a baj?
Most, hogy ki tudjam használni a kérdéses programban a processzor teljesítményét, a Power Managerben hálózaton a max cpu speed highest-re lett állítva, így folyamatosan 2800mhz-n ketyeg.Mi ennek a procinak a normál hőmérséklete?
Nálam 62-66 fok a Thermal Zone, 55 fokosak a magok szinte 0 terhelésnél.
Nemsokára tesztelem meghajtva, mennyire megy fel. Hozzáteszem, hogy így is nagyon halk a gép. -
RnJ
tag
Sziasztok,
meg tudjátok mondani, hogy az R500-asba bele lehet tenni a mPCIe SSD-t a turbomemory helyére? Azaz, az egy mPCIe foglalat?
Köszi
-
RnJ
tag
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy használtan vettem az R500-at, vista-t adtak hozzá, a gép alján a serial. Rajta volt a gépen, lemez nuku.
Lehet hozzá origi OEM win telepítőt igényelni? Ha igen, akkor hogy? Illetve mennyibe kerül a win7 upgrade és hol lehet intézni?köszi
-
RnJ
tag
válasz
audi100td #29896 üzenetére
HFI fent, Toolbox szerintem nem. Máris nézem, köszi.
Meg is néztem, a TOOLBOX-ot ezekhez írja:
* ThinkCentre
o Edge 71, Edge 71z, Edge 91, Edge91z
o M60e, M71e, M71z, M75e, M76, M77, M81, M90z, M91, M91p
* ThinkStation
o C20, C20x
o D20
o E30
o S20
* ThinkPad
o Edge E120, Edge E125, Edge E220s, Edge E320, Edge E325, Edge E420, Edge E420s, Edge E425, Edge E520, Edge E525
o L420, L520
o S220, S420
o T420, T420i, T420s, T420si, T520, T520i
o W520
o X1, X121e, X130e, X220, X220i, X220 Tablet, X220i Tabletnekem R500 van.
Intel AMT és kártyaolvasó fent van. (sőt, ír is win7 64bit alatt - korábban mindig azt írta ki, hogy kártya lezárva.)
-
RnJ
tag
Sziasztok,
újra húztam a gépem, ua. ,ami korábban volt. Win7 64bit. Valamiért most nem működik a Thinkvantage gomb. Lehet, hogy elfelejtettem valamit installálni?
Ha igen , tudtok adni linket a megfelelőhöz?Illetve "PCI communications device" -hez kellene driver. Ez mi lehet?
köszi a segítséget
-
RnJ
tag
Sziasztok,meg tudja valaki mondani, hogy mi a különbség a két proci között?
Azon kívül, hogy a p9700 kevesebbet fogyaszt.
Intel P9700 vs. T9600
Illetve érzékelhető lesz-e a sebességnövekedés P8600-hoz képest. Zeneszerkesztésre használom.
Illetve melyiket szereti jobban a R500-as alaplapja és hűtője?
-
RnJ
tag
Sziasztok,
TP R500, p8600, ricoh kártyaolvasó.
Kártyaolvasó probléma:
Win7 32 bit alatt minden rendben, 64 bit alatt minden SD kártyára az írja ki, hogy írásvédett és csak olvasni lehet a kártyákat. (igen, egyik kártya sem volt írásvédettre kapcsolvaValami ötlet, esetleg másoknál is előfordult már ez a jelenség?
-
RnJ
tag
Mindenkinek köszi
-
RnJ
tag
Pontosan mire is jó?
Olyasmit olvastam, hogy a swap-elt cuccokat teszi ide és nem a vinyóra, de lehet, hogy rosszul tudom.
Tehát elméletileg nem a memóriát hivatott kiváltani, hanem a hdd-nek besegíteni.
Ha viszont a memóriát gyarapítja és nekem max 8GB megy a két slotba TP R500, akkor ezáltal tovább bővíthető 12GB-re.
Nem nagyon értek ehhez, azért kérdezem. Nekem jól jönne, ha 12GB lenne a gépben, ha tényleg normál system RAM-ként kezeli.
Tehát a véleményhez indoklást is lszi, köszi.
-
RnJ
tag
Sziasztok,
mit gondoltok, érdemes 4GB Turbo Memory vásárolni? Egész megfizethető áron van. Sajnos csak nagyon régi cikkeket találtam róla, ami szerint nem hogy észrevehető változást.
Illetve akkor még a Win7 sem létezett.Vélemény, tapasztalat? Win7 64bit alá menne.
-
RnJ
tag
Sziasztok, meg tudja valaki mondani, hogy TP R500 2732A28 max mennyi RAMot kezel?
4 és 8 GBrõl is olvastam. Igazából a kérdés hogy 4GBt slotonként kezel, vagy összesen?most 2x2GB van benne. 1066Mhz
köszi
-
RnJ
tag
válasz
^Clown #29036 üzenetére
Megfontolandó a csere, mert számomra ideális a konfig.
Nagy felbontású matt kijelzó, 2,4-es C2D proci 4 GB ram, 7200-HDD, 128MB Radeon 3470, pöcökegér (szinte csak azt használom, a touchpad ki is van kapcsolva),firewire, webcan,stb, dokkoló.
Ennél többre nem nagyon van szükségem. -
RnJ
tag
válasz
^Clown #29005 üzenetére
Hello Clown,
ment az alaplapra is. Szétszedtem és trutyis volt. Letisztogattam, de semmi, szerintem későn kapcsoltam ki.
Devilke kolléga utána néz nekem, mennyiért tud szerezni, az eBay-en horror ára van (300 €), egy kínai cég elméletileg 115 €-ért postázza is DHL-lel, de azért ott még kérdezősködök. Nem biztos, hogy meg merem venni
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged