- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Chaser
legenda
-
rgeorge
addikt
Ha rosszul van partícionálva, és elromlott a partíciókezdet, akkor igen. Ellenőrizd az "alignment"-et mondjuk ez alapján.
-
-
Chaser
legenda
A 3G modemnél levő minipcie slotnál, ha van előkészítés ott lesz az antenna is. Ha jól rémlik 3 antenna ami nincs bekötve sehova. A led kijelzőknél pedig ott kell lennie a 3G led-nek is. Bár ez nem garancia, mert éppen cserélhették is, attól független a gép lehet wwan ready. Az is lehet van modemed, csak nincs hozzá driver telepítve. eszközkezelőben meg tudod nézni.
-
rgeorge
addikt
Ha kiderítetted, mi a hiba oka, és megjavul, azaz nem nő az átviteli hibák száma, akkor a Sentinel-ben beállíthatsz egy eltolási értéket ehhez a SMART tételhez, amivel lenullázod, azaz ezután csak az új hibákat fogja jelezni a Sentinel. De ezt csak akkor tedd, ha elmúlt a jelenség.
-
rgeorge
addikt
A 8181-as érték a Reallocation Event Count-ban csak akkor normális, ha a Power On TIme Count is kb. ennyi. Az adatátviteli hibák száma viszont tényleges hiba, ennek nincs köze a speckó firmware-hez. Valami ott nem ok a csatlakozással, vagy a HDD kapott valamit az áthelyezéskor. Ha a korábbi HDD-vel nem volt ilyen gond, akkor csak azzal lehet, ami azóta történt, tehát a behelyezéssel vagy a másik HDD-vel.
-
audi100td
nagyúr
"Akkor ezek szerint az R500 műanyagja is magnéziumötvözet?"
Nem, a műanyag az műanyag, alatta van az al-mg frame, mind a 3 széria esetében.
Ha megveszem a W500-at simán átpakolhatom a 8GB RAM-omat és a T9600-as procit ugye?
Igen.
lehet, hogy láma a kérdés, de láttam T500-akat DDR2-es RAM-mal, nekem DDR3-as van, vagy basszentos a két foglalat?
Nincs DDR2-es T500, egyszerűen elírták.
franc0: mi lesz helyette?
-
Tikakukac
titán
2 darab W és 3 darab R-en vagyok túl, a többi T sorozat volt. Műanyagban nem nagyon van eltérés, minden másban igen.
R-ben nincs screen Roll-Cage, a másik 2-ben van. A T a kiegyensúlyozott modell. W sorozat pedig workstation, felpumpálva szteroidokkal. Ott van erősebb grafikus alrész, brutálfelbontás, brutálproci stb stb.Szóval a kérdés negáltja lett volna jelen esetben helyén való, burkolaton kívül kb, minden más, de mindenképp szeparálhatóak.
-
salieri.
őstag
Egy hibás gépért biztos nem kapsz annyit.
Egy ilyenre érdemes lenne lecserélned -
-
^Clown
addikt
Töltsd le a BlueScreen Viewer nevű programot, nézd meg vele a pontos hibajelenség leírását. Esetleg más memóriával próbáltad már?
-
Tikakukac
titán
-
Chaser
legenda
Próbáld meg külső tápról megnézni a ventit, hogy ott változik-e a fordszám. Ha igen, akkor a lap nem vezérel jól. TP fant én is ráküldenék, ha nem lehet felpörgetni a ventit ott biztos gebasz van.
Betoltam a T400-ba 8GB ramot és egy samu 830-at..kezd alakulni
üzemidő úgy nézem 30-40 perccel több lesz.
-
MrSealRD
veterán
Én ezt átfutottam, de csak az kíváncsiságból.. [link]
A lényeg, hogy az rmclock amit alapból letöltesz nem elég. Van hozzá egy 64bit driver-nek nevezett cucc amit be kell másolni az rmclock mappába.
Nekem abszolút nem volt vele semmi gondom....
A beállítás kicsit érkedes: Pl: Én létrehoztam két PM profilt. Egy minimum-ot meg egy max-ot. A max inkáb amolyan fél-max-adaptive jellegű...Szóval a max CPU speed-et low-ra vagy low-estre kell állítani mindkét esetben különben nem működik rendesen az rmclock.... -
buherka
addikt
Szerintem nem kell hasra esni ezektől a tuning pasztáktól. Nem ettől az AC pasztától lesz kevesebb 10-20 fokkal a CPU hőmérséklete. Ezt elhiheted nekem. Max 1-2 fokot nyersz a sima fehér pasztához képest.
Kis olvasnivaló bacsis tollából...
Prémium kategóriás hűtőpaszták
Lekvár vs. világ hővezető pasztái
Még a lekvár is megteszi. -
Chaser
legenda
Nem normális. Vagy a hűtő nem jól van a magon, vagy kevés a paszta vagy túl sok. Legrosszabb esetben megsérült az egyik hőcső szerelés közben, de arra nem nagy az esély ha nem baltával estél neki. Ez a cpu maxra terhelve abban a gépben alulfesz nélkül max 80 fok lehet, de inkább 70-80 közt valahol.
-
Dr. Akula
félisten
A szervízben igényelhetsz telepítőt, de asszem csak ha még garis a cucc. Idő mire meghozzak. Win7-et csak úgy tudsz rarakni ha veszel egy OEM vagy BOX-ot, és siman ratelepíted. Ha nem azzal jött gyarilag, akkor nem adnak hozza telepítőt a szervízben se, de serial híjan sok értelme nem is lenne.
-
cadeyrn
aktív tag
P9700 egy frrissebb és jobb darab, a fogyasztás pedig a melegedésnél is nagyon sokat számít, mindenképpen ezt javaslom. T9900 leverné, de a T9600 nem.
P8600-hoz képest van, de nem sok sebesség+, a 6MB L2 cache számít, de olyan nagyon sokat nem, zeneszerkesztésnél szerintem feltétlenül éreznéd meg, csak nagyon nagy anyagok processzorigényes feldolgozásánál talán.Nekem korábban egy Dellben volt P9700-am, most P8700 van a T400-ban. Van némi különbség, de ezerszer kevesebb, mint amikor SSD-re váltottam, inkább abba tegyél pénzt szerintem
-
nem kiváltani, de ugye a memóriában is tárolódik/tárolódhat kép a lomhább merevlemez helyett, tehát közvetve van köze a memóriához is, ellenben elegendő és gyors memória esetén nem kell a a memória helyett a lomhább merevlemezre menteni képet különböző állásokról, gyakran használt alkalmazásokról...stb!
Gondwana; azért sebességben is, sőt!
-
Gondwana
addikt
Semmi köze a system ramhoz: csak egy speciális helyzetben van tényleges haszna, akkor sem elsődlegesen sebességben, hanem akkuidőben. Ha néhány kicsi file-on dolgozol, amiket rendszeresen mentegetsz, miközben a HDD iddle timeout kb 1 percre van állítva, akkor nem fogja a mentéseknél felpörgetni a HDD-t, hanem ide írja ki (mivel flash, reboot után is meglesz). Ha viszont bejön egy még nem becachelt olvasás, akkor a HDD megint felpörög, tehát eddig tartott az előny.
Röviden: felejtős rendszer - szerinted miért ennyire olcsó? -
audi100td
nagyúr
2x4GB 1066MHz, 1333-ast is tehetsz bele ha olcsóban találsz, de ugyanúgy 1066-on fogja járatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 3
- iPhone topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest