- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Integra #52695 üzenetére
Nem tud mást adni ha fizettél...
Most náluk ünnep van 7-ig már 1 hete
szóval lehet ezért nem válaszol. Ha nem válaszol záros határidőn belül go to íbéjjj, ennyi.
chab7: Pénzt visszakapod, max buktál pár hetet, kb ennyi veszteséged lehet. Gyanúsan olcsó az tény. De bátraké a szerencse.
-
Integra
titán
srácok, ez az ibm ventillátort szállító ázsiai muksó akitől már többen vásároltatok, válaszolt már valaha valakinek szállításra vagy bármilyen megkeresésre? mert kiosztotta rám, hogy szuper vevő vagyok, csak éppen arra nem válaszol, hogy mi van a ventillátorommal, mert még mindig nem jött meg...
-
Chaser
legenda
Ha ez nem fake akkor bestbuy
Sok vesztenivalód nincs.
Tubi2: Gyártó. 3 féle beszállító volt - talán van is - TP billzethez. NMB, Chicony, harmadikat mindig elfelejtem
NMB a legjobb, aztán az elfelejtett, sor végén Chicony.
szerk: lakkusjj Az az, ALPSszerk: Tamoo Paszta csere biztos nem árt. Azonkívül mivel c2d, remekül alulfeszelhető, ami akár 20 fok minuszt is jelenthet. De 10-15-öt biztos. Throttlestop, rmclock szavakra keress rá. Én az elsőt ajánlom.
-
Tamoo
nagyúr
Hello!
T400s-el akadtak túlmelegedési gondok. Kétszer már lekapcsolt, illetve még filmnézés közben is elkezdett szaggatni. Ki lett fújkálva a hűtő, azóta lekapcsolás nem volt, de Aida-s stressz teszten 90fok körülre felment hűvös szobában. Öcsém gépe, annyira nem vagyok képben vele, hogy korábban mennyire melegedett, de ennyire szerintem biztos, hogy nem. Proci C2D SP9400 van benne.
Azt mondtam neki, hogy első körben sűrített levegővel csapassa majd ki rendesen, ill. lehet újra kellene pasztázni. Nekem jobb ötletem nincs.
Elméletileg még garis, csak ugye nem szívesen nélkülözi. Persze a vége valószínűleg ez lesz.
Csak érdekelne, hogy szerintetek mi okozhatja, vagy volt-e már ilyen probléma valakinek. -
chab7
addikt
Ehhez a fingerprintes palmresthez mit szóltok? Féláron lenne szállítással cakk pakk - a többihez képest.
Lehet ennek valami baja? Bóvli vagy ilyesmi? Mert ha minden rendben vele akkor ez még belefér a költségvetésbe. -
-
chab7
addikt
válasz
LaptopSystem #52683 üzenetére
T500-hoz FPR-es palmrested nincs véletlen , de tényleg jó áron?
-
-
Sziasztok!
Jöttek Lenovo T530 új Lenovok 3 év garanciávalakit érdekel írjon
-
Tubi2
senior tag
Ő jó lesz a T400-amba?
-
radamsky
senior tag
-
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar #52667 üzenetére
GTA5?
egy GT750-es SLI-s Y510p-n már szépen mehet
szerk: RazorGTR1: DVi-HDMI átalakítót többször használtam gond nélkül T60/T400/500-aknál.
-
r4z
nagyúr
-
Shatterstar
aktív tag
Mennyi most a T510 reális értéke? Az olyan játékokat elbírja mint az Assassins Creed 3 és GTA5?
-
radamsky
senior tag
válasz
cildren #52648 üzenetére
Hol vodakártyát teszek, hol meg osztrak kártyát teszek be, attol függ melyik országba vagyok
(logikusan magyarba voda, mig az osztrák kártya dán-svéd-osztrák-olasz-angolba van benne)
Annyira nem vészes, csak már annyi sim pin kodott kell megjegyeznem hogy már keverem, biztam benne van valami egyszerübb megoldás -
radamsky
senior tag
válasz
Chaser #52644 üzenetére
köszönöm
akkor jol gondoltam, az a baj ujjlenyomatolvasos laptop után kell kajtatnom és ugye enyémet eladni a másikat megvenni és a különbözet drágább. Tetejébe ezt a lapost már olyan jol belaktam, meg tettem bele plusz dolgokat (blutyut, gps, ssd bár ezzel megszivtam elöször)
igy csak megveszem azt a burkolatot, rápattintom és örülni fogok
Lassan ugy érzem magam mintha legoznák, kell valamire figelnem?? vagy csak elég ha a t400-hoz veszek olan burkolatot amin van az ujjlenyomatolvaso
-
cildren
tag
válasz
simonjoe #52661 üzenetére
Múlt héten pattintottam fel a windows 8.1-et MSDNAA-s kulcsal akkor nekem sem akart felmenni a sysupdate én ez alapján raktam fel, méghozzá parancssorból. DOS parancsokkal elnavigáltam a letöltött fájl mappájáig majd ezt kell írni a csendes telepítéshez: systemupdate502-06-26-2013.exe -s -a /s /v"/qn"
Másképp nekem el sem akart indulni rendesen a telepítő, csak ezzer a módszerrel tudtam felrakni.
Remélem tudtam segíteni. -
köszönöm a segítségeteket, lassan haladok. Már csak a "kék" gombot kellene életre keltenem és az ujjlenyomat olvasót, az utóbbi állandóan valami biometrikus framework bekapcsolását kéri, na meg a systemupdate sem akar, ott egyszerűen nem tudom továbbléptetni a telepítést.
-
válasz
FoxiestFox #52656 üzenetére
...akkor ha jól értem a Win7-es driverek kellenek a nyolcas alá?
THX! -
-
Sziasztok!!
Valaki telepített már T410-re Win 8,1-et? Nekem nem igazán sikerül csont nélkül.
üdv:
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
2504-es dokkolóval tudok használni DVI-D dual link -> HDMI kábelt?
-
cildren
tag
válasz
radamsky #52641 üzenetére
Nem tudom, hogy melyik szolgáltatónál vagy, de erre a sim-es megoldásra a T-Mobilnál van egy olyan szolgáltatás, hogy DuoNet SIM kártya. Ez csak mobilnetezésre van kitatlálva ennél valszeg nem kell PIN kód. Az említett telefonálás dologra viszont semmi ötletem sincs.
-
Fifi
őstag
válasz
radamsky #52641 üzenetére
Csak két napot kellett volna visszaolvasni.
Ha okostelefonod van, akkor egyszerűbb lenne a telefon net-jét megosztani a notebooknak. Ha nem ilyen a telefonod, akkor esetleg egy társkártyát igényelni a szolgáltatódnál, ha van erre lehetőség?
-
andersen10
aktív tag
válasz
andersen10 #52639 üzenetére
Közben megnéztem tőlünk szerencsésebb országokban már konfigurálható T44X széria, ebből az tűnik ki, hogy a Full HD kijelzők (sima és touchos) lesznek IPS-eskek, a HD+ marad TN. Tehát ez a T440S és T440P kiváltsága lesz, mert a sima T440 elvileg nem kap full HD-t.
Kár értre, natív felbontásban a 14 collon a full hd (legábbis nekem) már vizuális kihívás lenne, a HD+ pont optimális.
-
radamsky
senior tag
lesz egy hülye kérdésem
ugye van egy t400-as laptop. Ebbe benne van egy 3g/gps kártya. Müködik is. Kikapom a sim kártyát a telefonbol beteszem ide és voilá megy is a net. Mondjuk van 1 GB adat ugymond ingyen 1 honapba
olyan progi nincs véletlenül amivel ha telefonálni kell vagy sms-t kapnom ne kellejen visszateni a kártyát a telefonba?? nem kifejezetten lenovo specialitás aláirom, csak agyaltam azon hogy ugye a laptopon minden megvan igy akár telefonálhatnák azon is ha lenne erre alkalmas program
Tudom ez hülye kérdés, no de ha van rá lehetőség és ezt valaki tudja miért ne kérdezzem meg
A másik bajom hogy a sim kodott mikor beteszem a kártyát ebbe a kütyübe mindig elfelejti. Ezt nem lehet valahogy rögziteni?
Amugy elég jol müködik a gps része is , meg a mobilnet része is, igy nekem eddig szupi amire kell arra tökéletes ez a laptop
még egy hülye kérdés
ugye ezen nincs ujjlenyomatolvaso a külső részen. valahogy nem lehet ezt valahogy megoldani?? A blutyutot is megoldottam. és müködik. Naivan gondolkodva olyan burkolatott szerzek amin rajta van és naivan gondolkodva csak be lehet tenni ilyen kártyát ami kezelia többi meg ugye szoftver kérdése
-
andersen10
aktív tag
válasz
rgeorge #52633 üzenetére
"A tesztben szereplő T440-nek csak sima HD+ a kijelzője, de megemlítik, hogy a másik két opció (HD+ és FullHD) IPS."
Ez érdekes,ez volt kint korábban (mellékes, hogy ez most a német változat), ebben még egyértelműen IPS-t írnak, mostanra teljesen eltűnt minden utalás az IPS kijelzőről... lehet hogy beszerzési nehézségek miatt?
http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/thinkpad/t-series/t440/#features
A spec sheeten sincs nyom az IPS-nek:
-
Francia91
veterán
válasz
cadeyrn #52616 üzenetére
Na így, hogy már van 1,5 Tb-os 9.5 mm magas noti HDD, már tényleg van értelme az SSD-nek
. Köszöntöm az infót
. Akkor ez lesz a következő lépések egyike (256 Gb SSD + 1,5 Tb HDD Caddy-be).
Más: Kinek van dokkra kötve állandó jelleggel külső USB-s HDD?
Olyan problémám akad, ami még a T60p-nél is jelen volt, hogy amikor a gépet bekapcsolom, a Windows betöltés kezdetéig csak ki-be kapcsolgatja a külső HDD-t, amikor elkezd tölteni a Win, akkor már normálisan üzemel. Ha közvetlenül a notira kötöm a külső vinyót, akkor ezt nem produkálja. Jelenleg is notira van kötve, hogy ne kapcsolgassa oda-vissza bekapcsolásnál... Van erre vmi beállítás BIOS-ban? Bármilyen külső HDD-vel ezt csinálja, ha dokkra van kötve -
rgeorge
addikt
válasz
andersen10 #52632 üzenetére
A tesztben szereplő T440-nek csak sima HD+ a kijelzője, de megemlítik, hogy a másik két opció (HD+ és FullHD) IPS.
-
andersen10
aktív tag
Sziasztok! T430S-hez ultrabay akkut ha tud valaki eladót, max 15 eft kérem PM-ben keressen! Köszönöm!
Más: Lehet téma volt, de én csak most olvasom ezt a tesztet. Nem úgy volt, hogy T440 IPS kijelzőt kap?
-
bads1
aktív tag
válasz
buvartacsko #52627 üzenetére
Tikakukacnak van mindenféle bontott dolga, kérdezz rá nála.
-
xcds
őstag
válasz
Gondwana #52442 üzenetére
Na, most produkálta megint a hibát (nem ment el alvóba). Egy dolgot tudtam kihámozni az eseménynaplóból: amikor elmegy aludni, akkor az a bejegyzés van, hogy a rendszer alvó állapotba lép(kernel 42), amikor nem, akkor pedig a rendszer távolléti módba lép( kernel59). Mi a répa ez a távolléti mód?
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy thinkpad x200 vásárlásán, és egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki próbálta-e már hogy hogyan fut el rajta egy PTC Creo Elements/pro vagy valamelyik Inventor tervező program? Igazából sulihoz kellene valami könnyen cipelhető gép, és emellett azért modellezni is lehessen rajta. Nem kell itt több száz alkatrészes összeállításokra gondolni. Elvileg ezek a programok "annyira" nem videó kártya igényesek, inkább a ramot és a procit zabálják. De pl. ismerőmnek a intel sandys hd2500 integrált kártyáján is elfut, jó tudom hogy ez jóval újabb modernebb csak azért mégis hátha. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
-
Dhampir
félisten
válasz
cadeyrn #52616 üzenetére
Idegen szerverre nem bíznám a dokumentumaimat.
Semmi nem garantálja, hogy egy komolyabb Cyber-háborúban ne semmisülne meg végleg a fogadó tárhely. Azok az adatok vannak úgy-ahogy biztos helyen, amelyek nem kapcsolódnak az Internethez.
(#52617) Chaser
Az biztos, a pendrive-Linuxok is hasítanak. Nekem bőven elég a "klasszikus" technológia is.
-
Chaser
legenda
válasz
Dhampir #52613 üzenetére
Majd ha 1x kipróbáltad megérzed
most adtam el a 120-as samsungot nemrég, helyette 5400rpm-es toshiba van. Nem lassú hdd szinten, de ég és föld. 6520-ban 7k2 WD volt, 4310 SSD-vel csúnyán verte
persze nem cpu erőben, de mindennapos használatban ajaj...most gyűjtök egy 250-es samura.
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
Dhampir #52613 üzenetére
Hm.
X200 cserénél visszamentem egy rövid ideig diskre; masszív sebességkülönbség az az SSD, a teljesen átlagos napi használatnál is.
Most meg már létezik 1.5 TB 9.5mm-en, szóval az ssd-disk még mindig elég kéne, hogy legyen. ( Amúgy meg vegyetek tárhelyet online és backup oda, akkor nem kell X külső vinyó. Én is épp szabadulni akarok majd a 2x1.5T külső backuptól lévén bérelt szerverre és két gépre megy már minden mentés, nem kell még külső vinyó is.) -
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #52612 üzenetére
Minél több az üres lyuk, annál könnyebb a gép súlya.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #52612 üzenetére
-
-
chab7
addikt
válasz
Francia91 #52608 üzenetére
Akkor a lényeg számomra, hogy oda a félmagasba nem kell semmi a 3g/gps modemhez, simán elég csak a modem. A régebben belinkelt fotód megzavart akkor, mert azon 3 dolgot karikáztál be. A sim (ez megvan az enyémben), a wwan (amit azt hittem csak az antenna megléte, de úgy látom oda megy maga a modem is), és a félmagas pci (de akkor ide nem megy semmi, csak maga a meglét kell?).
-
Francia91
veterán
Optika időnként nekem is szokott kelleni, azt hordom a notival együtt a táskában, ha kell, akkor kikapom a HDD-t, oszt benyomom az optikát. Az 500-as helyére majd tervezek egy 1 Tb-osat venni a Caddy-be, az 500-as meg majd megy az USB 3.0-s 2,5"-os HDD tokba.
Szerk.: Akárhogy is győzköd bárki, nem lesz egyenlőre SSD-m, az biztos
. Majd ha nem kell ennyi beépített tárhely, akkor meglépem, de jelenleg minden dokumentumnak és cuccomnak kéznél kell lennie, ha hordom a notit, külső cuccokkal rákötözgetve meg elég kényelmetlen a dolog.
Volt már nálam T500 és T60p is SSD-vel, nagyon gyors meg szép, de a tárhely az elsődleges szempont számomra. Jó, kissé duruzsol a Black, de ezzel jár a dolog -
xcds
őstag
válasz
Francia91 #52604 üzenetére
Ugyanaz a helyzet. Az 500-as hdd-t eladnád és vennél egy 750-est vagy egy 1T-at, azzal megint csak többre mennél. Akkor van értelme, ha vkinek vagy egy 60-as vagy még kisebb ssd-je és kell neki az optika is. De nálad ugye nem ez a felállás.
(Egyébként meg T500-ba bűn olyan hangos hdd-t tenni, mint a black.
)
-
Francia91
veterán
válasz
cildren #52605 üzenetére
Nem operációs rendszernek lesz szánva, az nagyon szépen el van a Scorpio Black-en
. Az egyikre egy saját összerakott telepítő lesz pakolva, ha gebasz van a rendszerrel, akkor onnan újrahúzom (olyan Recovery partíció szerű dolog), a másik meg dokumentum tárolásra lesz (a szakmám és melóm által rengeteg pdf és doc fájlom van, 40 Gb biztosan akad, plusz még jelenleg is tanulok elég sok dolgot, amihez szintén gyűlnek a dokumentumok ---> kell a képzettség a német melóra
)
A T500 beépített kártyaolvasója már foglalt, ott egy 16 Gb-os SD kukucskál, az CAD, Inventor és 3ds Max rajzokkal van teli, a hozzá kapcsolódó gyártási és technológiai dokumentumokkal. -
Francia91
veterán
válasz
btudos #52603 üzenetére
Nekem is foglalt a belső HDD hely (750 Gb WD Scorpio Black 7200rpm) és a Caddy is (500 Gb WD Scorpio Blue 5400rpm) is, így ez a microSD-s adapter maradt bővítési lehetőségnek, hogy ne külső megoldásokat kelljen alkalmaznom.
Jelenleg SSD-vel nem akarok beújítani, a tárhely nagysága fontosabb számomra, a Scorpio Black sebességével nagyon meg vagyok elégedve, gyorsabb notebook HDD-vel még nem nagyon találkoztam, pedig megfordult már nálam elég sok noti -
xcds
őstag
Azé lötyögősödik ki a zsanér. Mert fél kiló a fedő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL T40 EMC Szerver
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged