- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuby
aktív tag
Üdv! Újraraktam a windows 10 et és a következő falakba ütköztem. Tollal müködik, de ujjal nem (x230tablet). az eddig kifogástalanul müködő tvgps app azt mondja hogy nincs engedélyezve vagy foglalt a com port (gps) . eddig meg tudtam nézni a google maps-on is a valós idejü gps -t, most csak váltogat a portok között.
-
Schuby
aktív tag
üdv! meg tudja valaki nekem mondani hogy az x230 és az x 230 tablet bill ugyan olyan?
-
Schuby
aktív tag
vettem egy X230 at, és 3g kártya kell bele. próbáltam a x230t modemét, de azt nem fogadja el. milyen való bele?
-
Schuby
aktív tag
Üdv!
Bukfenc következtében elhalt vilgjáró t400 am.
Vennék valami újabb gépet, immáron 12 "-ban gondolkodom. x220 esetleg x230 beleférne az árba, mindenképpen kell a 3G modem, és jó lenne minél kisebb fogyasztás, netán hosszú akkuidő. Anno a 400 nál voltak gondjai a 3G modemnek meg ujjlenyomat olvasónak a win10 -zel., vagy ezt már kinőtték, mik a tapasztalatok? -
Schuby
aktív tag
Most érkezett egy új t500 a családi körbe, a boltban azt mondták nincs benne wifi. Egy próba win 7 van rajta az eszközkezelő valóban csak a drótos hálókártyát látja ellenben egy marék other device van. 3db base system device ,PCI Serial port, PCI simple communications controller, és egy unknown device. ezek mik lehetnek
Type 2241-y1n
-
Schuby
aktív tag
válasz
SyMbioTe #76206 üzenetére
Sztem a legjobb megoldás ha veszel egy SSD-t amiről a rendszer fut és az optikai meghajtó helyére egy HDD-t raksz. igy egyrészt elég egy kisebb SSD is, másrészt kevesebb zaklatás éri. Persze nyilván függ a felhasználás módjától is hogy kell e a tároló kapacitás.
Közbe már más megelőzött, de ebből is látszik hogy ez egy bevált módszer nálam 80 gbSSD 1tb HDD -
Schuby
aktív tag
p9700 vagy T9900 belemegy a t400 ba?
érdemes? -
Schuby
aktív tag
Ok, köszönöm.
Akkor ez jónak tünik -
Schuby
aktív tag
Lecserélném T400 am T420 ra. kérdés töltő, dokk ugyan az és át tudom e rakni a wwan kártyám (ericsson 3507) mindegyik 420 ban van wwan előkészítés is, vagy ezt külön meg kell nézni? csak szétszedéssel ellenőrizhető?
-
Schuby
aktív tag
válasz
Blue Eagle #70526 üzenetére
Nem romlott az el csak le kéne resetelni. Sajnos azért nem tudok házilag cellát cserélni, mert kéne hozzá egy progi ami az akkuban lévő elektronikát újra kalibrálja.
-
-
Schuby
aktív tag
válasz
Chaser #66647 üzenetére
Ebben igaza van Chaser fórumtársnak akkor mint ismeretlen eszköznek látszania kéne az eszközkezelőben. Amugy meg a javítás idejével hosszabbodik a garancia, illetve az új alkatrészre is van gar, úgyhogy legegyszerűbb tényleg visszahívni a 10/10 es szerelőt és legfeljebb leértékelni ha szar alkatrészt rakott be ellenőrzés nélkül
-
Schuby
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #66645 üzenetére
FF alatt nekem se, valamelyik kiegészítő akadályozza. chrome alatt müködik.
-
Schuby
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #66643 üzenetére
nekem a biometrikus eszközök alatt van de ha neked nincs fent drivered akárhol is lehet. megnézném a human interfész alatt nekem pl olyanom nincs. Mondjuk nem is 420s az enyém
Drivert csak a 4 jegyü szám ismeretében tudnék írni, de te ennek ismeretében megkeresheted itt -
Schuby
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #66635 üzenetére
Jelzem az eszközkezelőben nem a biztonsági eszközök közt kell lennie az ujjlenyomat olvasónak.
A TinkVantage Fingerprint Software pedig nem a driver. Az egy progi ami az ujjlenyomatot használja jelszókezelőnek és tudtommal nem müködik minden tipusú FPR rel együtt. (Min 2 félét használtak a thinkpadokban és ha jól tévedek csak az Authen Tec-kel müködik.) -
Schuby
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #66631 üzenetére
FPR(fingerprint)=ujjlenyomat olvasó
drivert telepítettél hozzá? -
Schuby
aktív tag
válasz
solaris7 #66104 üzenetére
Lassan kevésnek bizonyul a t400 am teljesítménye. mire érdemes újítanom. 410, 420, 430? nagyon fontos a strapabíróság, leginkább kocsiban használom, esik-kel , és a wwan modem elengedhetetlen. valamelyikről olvastam hogy nem egy sikerült széria, csak már nem tudom melyik volt.(tán a 420?) melyik szériánál volt tápcsatlakozó váltás mert ha nem kéne megint autós töltőt vennem nem bánnám.
-
Schuby
aktív tag
Meghalt az ultraslim tápom autós kábele. nincs valakinek raktáron egy felesleges vagy ötlete hol lehet ilyet beszerezni. 40 - 50 euroért találtam csak, de annyiért már komplet új tápot veszek
-
Schuby
aktív tag
válasz
FoxiestFox #64609 üzenetére
nem esik ki talán ha fél millit mozog. csak azért vettem észre mert a kis balesetből kifolyólag nagyon vizsgálgattam mi lehetett a hang gazdája. lehet ha nagyon ráérek majd belenézek
-
Schuby
aktív tag
t 400 nál a tápcsatlakozó az alaplapra van forrasztva vagy kábellel csatlakozik?.Valamelyik nap véletlenül belerúgtam és csúnyán reccsent, bár tökéletesem müködik, de észrevettem, hogy mozog. ez normál vagy szedjem szét és forrasszak ragasszak tapasszak?
-
Schuby
aktív tag
válasz
FoxiestFox #63953 üzenetére
Na reméljük. USB letiltva, vezeték nélküli csatoló meg energiatakarékosról maximumra állítva. lehet ez volt a baj? -
Schuby
aktív tag
Valaki mondjon nekem valami okosat arra, hogy ha nem használom 5 percig a netet, pl fórumot olvasok, levelet írok,megszakad. csatlakozva,nincs internetkapcsolat. a gép rendesen müködik, de a netet csak úgy lehet életre kelteni ha újraindítom a gépet. mobilnetről beszélünk, T400 és ericsson 3507g.
-
Schuby
aktív tag
válasz
Aethelstone #63471 üzenetére
Nem kell ennyire rápörögnöd erre a dologra, én csak jeleztem hogy ez nem az a topic. azt gondolom ebben nem volt semmi lekicsinylő vagy bántó. Senki nem szólt le se téged, sem a laptopod, felesleges itt a habot verni.
-
Schuby
aktív tag
Tudna valaki dobni nekem akár privibe is egy rmc clock beállítást t 400 hoz? tudom hogy ahány darab annyi féle de nincs időm most kísérletezgetni, úton vagyok és kéne egy kis plusz akkuidő
-
Schuby
aktív tag
válasz
Aethelstone #63458 üzenetére
Biztos lesz aki felvilágosít, de az a thinkpad nem ez a topic
-
Schuby
aktív tag
válasz
Colonel993 #59477 üzenetére
Alighanem az új és a réginél is szarabb flash az oka. Kezdem én is kitépni a hajam, hogy egy sz.r böngészős játék is 80-90 %on hajtja a procit. vicc.
-
Schuby
aktív tag
ugyan az a kábel. a dokkolón cserélgetem a gépeket.t 400 nál jó a méret csak remeg, t500 nál összemegy a kép de áll mint katiban a gyerek. ugyan az az effektus mint amikor egy szélesvásznú tv-n egy 16:9 es filmet átállítasz 4:3 ra soványak lesznek az emberek, a logo tojás alakú, és csak a képernyő közepén van kép.
-
Schuby
aktív tag
válasz
Tikakukac #58717 üzenetére
Újabb fejlemény. Ha a t400 at teszem a dokkba akkor 1280x720 nál kirajzolja a teljes képernyőt. illetve a szélein kilóg egy kicsit, de ez az ASUS esetében is így van. azonban remeg a kép. Ha a t500-at rakom a dokkba, gyönyörű stabil a kép de nem rajzolja ki a képernyőt hanem mint a beillesztett képen is látszik összenyomja kb 4:3 ra de ezt érdekes módon csak az ati val csinálja, az integrált esetén kép sincs, nem csinál semmit semmilyen beállításon. driver hiba?
-
Schuby
aktív tag
válasz
Blue Eagle #58712 üzenetére
Szerk: Bocsi, nem válasznak szántam csak félrenyomtam és már nem tudom javítani
Ma vettem egy DVI - HDMI kábelt. A dokkolót összedugtam a tv vel és beletettem előbb a t400 at majd a t500 at. mindkét esetben megjött a kép de az előbbinél igencsak remegett. viszont mind a kettőnél felbontástól függetlenül nem tölti ki a képernyőt az ablak. akármit csinálok nem lesz 16:9 bár a notin átállítom, ott azt is jelzi hogy a gép 1920x1080 a felbontás a tvn és 1680x1050 a monitoron, mégis a tv-n egy kb 4:3 arányú kép van csak.
-
Schuby
aktív tag
válasz
Schuby #57575 üzenetére
a fent leírtak ellenére a hőmérséklet drasztikusan visszaesett, jelenleg stabilan 39 fok, de nem tudom elhinni hogy ez csak a takarítás és a paszta érdeme, én inkább valami összeszerelési problémára gyanakszom. bár minden csavar meg volt húzva. Mindegy a lényeg hogy helyreállt a rend, köszönöm a fórumtársak hathatós segítségét
-
Schuby
aktív tag
kicsit meg vagyok kavarodva. Feltettem a tp fan controlt és 8 fokkal többet mutat(60) mint az eddig használt gadgetem.(52) Melyik az igazi? Izguljak a 60 miatt és kezdjem szétszedni és pasztázni vagy ez egy normális érték? Ja azt nem írtam hogy ez minden terhelés nélkül ennyi, csak bámulom az asztalt és T400
-
Schuby
aktív tag
válasz
FoxiestFox #57523 üzenetére
Nem jellemző a játék, max age of empire, meg candy crash, az elmegy az intelesen is. viszont ki tudja mit hoz a jövő. mind a kettőnek nagy felbontású 1680x1050 kijelzője van. A páromé lenne, most az én t400 am nyúzza, ami csak inteles viszont ssd van benne. Automatikusan kapcsolgatja szükség szerint a vidkarit vagy csak manuális lehetőség van benne? És mennyi lenne egy használható aksi ha mégis a 0 perceset választom? elég a legkisebb is.Netán a t400 aksi jó a t500 ba?
-
Schuby
aktív tag
Vennék egy t500 at, és 2 modell közt kéne döntenem. az egyiknek ati kártyája is van, és 3gb memo, de rossz az aksi a másik sima inteles és csak 2gb memo, de 1h+ az aksija. Árban 500 forint a különbség. Minden másban egyformák. Segítsetek választani.
-
Schuby
aktív tag
válasz
Colonel993 #57388 üzenetére
frissítve lett az irst driver azért nincs trimmed. amikor nem figyeltem és hagytam az update managernek frissíteni akkor nekem is elszállt. inkább az intel oldaláról töltsd le a legfrissebbet azzal megy
-
Schuby
aktív tag
válasz
Shatterstar #54759 üzenetére
Lehet én elmondanám Alfának a szívfájdalmamat és kérnék egy cserét. Mi bajod lehet, legfeljebb nemet mond és akkor ott tartasz ahol most. Ha meg nem....Még bármi is kisülhet belőle
-
Schuby
aktív tag
Múltkor volt nálam Alfa egyik garos t61 -e, memo bővítésre és ssd beépítésre. Nemes egyszerűséggel felhívtam, és megnyugtatott hogy ezek nem járnak garvesztéssel. Elég rugalmasan kezeli az ilyet, vittem már neki garban tápot ami sercegett, se a gépet se a garpapírt nem kérte, szó nélkül cserélte.
-
Schuby
aktív tag
válasz
Shatterstar #53342 üzenetére
Vagy nemes egyszerűséggel veszel egy pufi boritékot, magukat a ramokat meg egy darab papírba beletekered. Én így szoktam ramokat küldözgetni, még sosem volt bajuk.
-
Schuby
aktív tag
T400+intel 530 biometrikus azonosítással, bekapcsoló gomb megnyomásától az utolsó minialkalmazás megjelenéséig 45 mp. híresen lassú Kasperskyvel. ugyan ez HDD vel 3:15"
-
Schuby
aktív tag
Szégyenszemre lespórolnak egy Jack dugót és combó van benne, meg mini DP port. Miért nem HDMI? Viszont 3 cellás akkuval több mint 6 óra.
-
Schuby
aktív tag
A t440s már kint van a Lenovo oldalán is. Háááát...... Viszont FHD IPS kijelző
-
Schuby
aktív tag
válasz
Shatterstar #51585 üzenetére
jól gondolom hogy a használt és szabad részek zavarnak meg?
Összes=ennyi ram van a gépedben
Használt= jelenleg ennyit használ az oprendszer az összesből(mint a foglalt rész a merevlemezen)
Szabad= elérhető, de nem használt memoria (Mint az üres hely a merevlemezen)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- BestBuy topik
- Horgász topik
- BMW topik
- Metal topik
- E-roller topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest