- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
-
Tim82
félisten
válasz
radamsky #88803 üzenetére
de a weboldalakhoz?? oda nem találtam megoldást
Ehhez szükséges volt a Lenovo Password Manager is, aminek ez a jelenlegi változata.
Amúgy kb. így lehetett beállítani, elvileg IE és Chrome alatt működött, más böngészővel nem.
-
amargo
addikt
válasz
radamsky #53504 üzenetére
Hányas driver van fent Neked?
Fura, mert az x220-hoz csak 6.5.1.5 van, de az x230-hoz 7.2.5.4/7.1.2.Szerk:
Nekem mindig percek mire jelet talál.. -
cildren
tag
válasz
radamsky #52641 üzenetére
Nem tudom, hogy melyik szolgáltatónál vagy, de erre a sim-es megoldásra a T-Mobilnál van egy olyan szolgáltatás, hogy DuoNet SIM kártya. Ez csak mobilnetezésre van kitatlálva ennél valszeg nem kell PIN kód. Az említett telefonálás dologra viszont semmi ötletem sincs.
-
Fifi
őstag
válasz
radamsky #52641 üzenetére
Csak két napot kellett volna visszaolvasni.
Ha okostelefonod van, akkor egyszerűbb lenne a telefon net-jét megosztani a notebooknak. Ha nem ilyen a telefonod, akkor esetleg egy társkártyát igényelni a szolgáltatódnál, ha van erre lehetőség?
-
-
-
Tim82
félisten
válasz
radamsky #49333 üzenetére
Ericsson F3507g, és Lenovo FRU-s legyen (vagy tegyél fel egy whitelist mentesített bios-t (Google keresés: T400 no whitelist bios site:forum.mydigitallife.info -> keress a T400-ad típusszámának és/vagy hardveres tulajdonságainak megfelelőt) és akkor nem kell ragaszkodnod se a típushoz, se ahhoz, hogy Lenovo firmware legyen rajta).
Remélem, előkészítés (antenna, SIM-foglalat és esetleg LED) van benne.
-
Tim82
félisten
válasz
radamsky #14325 üzenetére
E topik első hozzászólásából kattintva itt nézelődik. Vagy Google: "Thinkpad T400 Hardware Maintenance Manual"
Letölt, megkeresi a "1030 Hard Drisk Drive..." c. fejezetet, tanulmányoz, örül. És többet nem tesz fel hülye kérdéseket, mert körülbelül két perc alatt maga is megtalálta volna a választ, ha nem lett volna rohadtul lusta.
-
Mészike
aktív tag
válasz
radamsky #13336 üzenetére
A TPM a biosban valahol a security fülnél rémlik.
Viszont nekem is kért anno ilyet, mikor változtatni akartam a beállításán!
Nem is tudtam semmit sem kezdeni vele. Újonnan vettem a gépet teljesen boltból, tehát senki sem rakhatott rá jelszót. Anno érdekesnek tartottam, aztán nem foglalkoztam vele. -
^Clown
addikt
válasz
radamsky #12596 üzenetére
Ez elő szokott fordulni. Ha garis még a gép, tegyél egy próbát, és írj egy levelet az IBM szerviznek, hátha cserélik. A ciripelésről bővebb ifnót a thinkwiki-n találsz, pl.: [link]
HaZse: System Update nevű programot feltetted? Ennek elvileg automatikusan meg kéne találnia a hiányzó drivert, majd letölti és telepíti. Eszközkezelőben, vagy az AIDA / Everest-ben látszik egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Path of Exile (ARPG)
- Kés topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged