- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
donjohnson #110393 üzenetére
Igy sikerül köszönöm
-
Sziasztok! Adott egy Lenovo E14 laptop hogy tudok a biosba lépni? Nem volt telepitve addig simán beléptem f1 -el most van rajta már win és hiaba akarok nem lép be, a win töltödik be. Az lenne a gondom hogy nincs wifi és arra gondoltam lehet a biosba van kikapcsolva ezért szeretnék beléni de nem tudok. Probáltam fn+ f1 stb.. boot menübe se lép f12 csak indul a win.
-
Sziasztok.
Valaki tudna abban segíteni miért nem tudom win8 64 bit telepíteni ezt a 2 programot?
Hotkey Features Integration
Power Manager -
valaki tudna segíteni hogyan tudok egy lenovo edge 320 notira power managment és a billhez hot keyt felrakni? mert semmit se tudok billentyűvel állítani.win8 64 bitre nem tudom felrakni.már reggeltől ezzel kínlódom
-
akkor nincs valakinek ötlete a lentebb írtakhoz?vagy mi lehet a baj?
-
-
-
sziasztok
Van egy lenovo edge laptopon,milyen program az amivel tudom billen állítani a fényerőt és a kijelzőn ki is írja,?gondolok itt hangra is.Meg sok gépen látom alul az akksi töltöttségi szintjét is mutatja számmal egy zöld keretben az is külön program?Vagy milyen gyári programok ajánlottam lenovo notikra? Köszi a választ.
még lenne egy olyan kérdésem is hogy a bluetootal mit lehet kezdeni ha küldeni tudok fájlokat de fogadni nem? Köszi.
-
válasz
spyduck #14137 üzenetére
Max fényerőn van,és úgy bírt másfél órát, hogy usb adapteren keresztül csajos farmeramázott,mail.stb..Bocs a lámaságért de nekem semmit nem mond a Power Manager
Nem volt még laptopom,ezt is csak csajosnak vettem hogy az enyémeket ne piszkálja
Úgyhogy ha leírjátok mit kell nézni,beállitani szívesen leírom hogy mire van épp rakva a Power Manager
-
Köszi a válaszokat
-
Sziasztok.
Van itt nállam egy Lenovo r60-as gép csoda.Az lenne a kérdésem hogy ha új az aksi akkor mennyit kell birjon?Mert most kb másfél órát bír.Esetleg lehet kapni még bele újat valahol?Köszi..
-
Köszönöm szépen a válaszokat.
-
Hello.
Azt szeretném megkérdezni hogy a laptopomba Mobile Intel® 945G vga van.
Ami jelenleg 64mb memoriát használ.
Hol tudom állitani 256mb ra?Mert Amikor idehozták akkor 256mb írt.Újra raktam és most 64mb lett.
Biosba nem találtam semmi lehetőséget ahol állitani tudnám.Drivert is leszedtem az intel honlapjáról,persze az ott fellelhető legfrisebb 2009es volt.Köszi a választ
-
Sziasztok.
Akinek R60-as vagy hasonló szériás laptopja van,segitene beállitani a wifit?
Mert egyszerüen nem megyMost win7et rakok majd rá, a lite verziot, mert annak elég kicsi tán a gépigénye.
Azt olvastam win7el települ automatikusan a wifi is hát nem tom.
Ha esetleg valaki ráér,leírhatná mit telepitsek,vagy mit kell beállitani?
Igazából azt se tudom van e ebben a gépben wifi.
Csak itt írták, ha bal oldalt van kapcsoló,akkor van benne,és mivel van kapcsoló gondolom van wifi is -
Sziasztok.
Van itt nállam egy IBM lenovo R60as gépezet.AZ lenne a kérdésem mivel nem vagyok jártas laptop témában.Azt honnan tudhatom van e benne Wifi?Mert árulják és csak akkor venném meg ha van benne
Megnéztem 1.6ghz es celeron proci van benne,512mb ram,60gb hdd,dvd író.Megnéztem neten de ha igy beírom gugliba hogy r60 kidob egy csomo fajtát,van amiben van wifi van amiben nincs,,,Nem tudom ez melyik?
Egyébként 30k ért adnák ér ez még annyit?Köszi a választ.
Üdv.Lajos.
még annyit hogy tudok belépni a biosba?mert azt se tudom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest