-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cildren
tag
Sziasztok biztos volt már de nem találtam meg a megoldást :/
Adott egy T420-as laptop benne jelenleg 4GB 1,5V-os és 8GB 1,5V-os memória modul. Érdekelne, hogy ha a 4GB-osat lecserélném 8GB-os de 1,35V-osra akkor képesek-e egymás mellett működni rendesen?
Ezek közül valamelyikre gondoltam(hirdetés). Jelenleg Kingston KVR16S11/8-am van. Illetve a gyári Nanya.
-
cildren
tag
válasz
FoxiestFox #83891 üzenetére
Büntess
-
cildren
tag
válasz
balazs.angi #83231 üzenetére
Itt valami óriási kavarodást érzek én is a levegőben, legutoljára valami orosz fórumon láttam olyan mpcie kártyát ami tudott 3G + Wifi-t.
Közben megtaláltam: fotkidepo.ru#83233 Tikakukac: vélemény?
-
cildren
tag
válasz
Zsocy155 #82969 üzenetére
Ha esetlegesen raktál be ExpressCard-> USB3.0 kártyát akkor is csinálhat ilyet ha kimozdul a helyéről és visszakerül
Ja igen, múlthéten megjött ebay-ről az USB3.0-s kártya T420-hoz az normális ha kijön a kártya akár szépen windowson leválasztás plusz kivesz visszatesz után nem ismeri fel az Oprendszer? (Windows 10 Pro legfrissebb build)
-
cildren
tag
Halihó
T500 és T61(15,4") HMM szerint elnevezve LCD cable assembly, csereszabatos? Illetve ha időnként megjelenik egy csík a kijelzőn akkor az kábel hiba lehet csak? -
cildren
tag
válasz
beloadjoker #81849 üzenetére
Ha bolt akkor mindenképp Alfa
-
cildren
tag
válasz
LamerGyuri #81835 üzenetére
Na várjatok mi az a 16GB-os modul?
Semmi hülye vagyok nem tudtam olvasni. -
cildren
tag
válasz
beloadjoker #81809 üzenetére
Driver para?
Szia Isti -
cildren
tag
Lehet csak én nekem kopott meg az emlékem, de úgy emlékszem, hogy 2015-ös AutoCAD + Windows 8.1 Upd 1, T420-ason Optimus alatt eléggé érdekes képeket adott, manuálisan BIOSból váltva teljesen jól ment.
-
cildren
tag
válasz
beloadjoker #80700 üzenetére
Az a drága jó packet tracer
-
cildren
tag
válasz
Razermazer #80671 üzenetére
tehát chaser-nél is van esetlegesen
-
cildren
tag
Sziasztok!
Valaki nem tud jó áron 100%-os 9cellás akkut T420-hoz? -
cildren
tag
válasz
Biluxzsolt #78249 üzenetére
Szerintem várj egy kicsit és lehet hogy beindul múltkor nálam is volt ilyen, hogy teljesen lemerítettem talán 45perc után jelent meg, hogy 15-20% töltöttség van az akkuban. Kalibrálódik valószínű az akku. Ha később se látszik semmi akkor lehet, hogy kuka.
-
cildren
tag
Tegnap filmet néztem a T420-asomról akkuról és belealudtam majd mikor felkeltem csak altattásba raktam a gépet láttam, hogy 11%-on van az akku. reggel elfelejtettem felduni töltőre. most hazaérve 0%on van az akku, töltő benne és fél óra után se moccan meg a töltöttség. Lehet, hogy felelőtlenségből kinyirtam az akkut??
A Power Manager 0.21Wh-t ír remaining capacity-re és nem mozzan... -
cildren
tag
HP Pavilion
a héten üzemeltem be egyet egy hölgy ismerősömnél, volt a driverek között egy alkalmazás mely azt látja el feladatául, hogy ha sokat van töltővel használva a gép akkor időnként akár heti 1 éjszaka merítse le az akkut valameddig majd töltse újra, hogy azért járatva is legyen. nekem tetszett ez a lehetőség . -
cildren
tag
Hali
Ma vettem egy T420-ast i5-2450M, 4GB DDR3,NVS 4200M, 900p kijelző, 320GB HDD.
Adott, hogy ugyebár ebben is van simkártya hely de ahogyan látom, nincsen meg ez a "kihúzó" fül a foglalatnál hogyan lehetne kimozdítani a blank kártyát a helyéről? -
cildren
tag
T420 + NVS 4200M valami típus hiba van esetleg?
-
cildren
tag
Nálam lehet, hogy SSD+HDD felállás lenne, azzal akkor kicsit romlik az üzemidő...
-
cildren
tag
T420 vagy X220? Fogdostam használtam már ismerőseimét
Segítsetek a döntésben.
Tetszik az X220-asnál, hogy kicsi könnyű és hosszú üzemidő.
T420-nál viszont ott az 1600*900-as felbontás, ami mellete szól.T420 Intel HD3000 tulajoktól kérdezném mennyi volt eddig a legjobb üzemidő amit kitudtatok használni ésszerű használat mellett 9 cellás akkuval?
-
cildren
tag
válasz
donjohnson #75015 üzenetére
Véleményem szerint igen.
-
cildren
tag
Napokban használtam X220-ast amire Hackintosh telepítés volt a cél, tökéletesen működik minden. Egyszerűen k....-va jó gép, én beleszerettem és közeljövőben be is ruházok egyre. Én nem használok tapipadot, de a tulaj annyit mondott, hogy neki kicsi ez a méretű tapipad ez esetleg valakinek lehet negatív pont.
-
cildren
tag
Sziasztok
Valaki tud megbízható whitelist mentes biost X220-hoz? -
cildren
tag
SOS!!
Van nekem egy Type 2504-es dokkolóm T61-hez. Valami hülye mozdulat miatt elmozdult benne a töltő csatlakozó, hogyan lehet megbontani? Ha kiszedem az összes csavart akkor is még valami középen tartja az egészet. Esetleg valakinek van ilyennel tapasztalata? -
cildren
tag
Olyan kérdésem lenne, hogy valaki használ-e Logitech M557 BlueTooth egeret T61-hez?
-
cildren
tag
Üdv, valaki használ ilyen töltőt?
57Y4604
Vajon mennyi zajt szed össze az USB HUB-on keresztül? -
cildren
tag
OS X alatt is van ilyen megoldás ?
-
cildren
tag
Ismerősöm érdeklődött tőlem, hogy a T420-as Intel videókártyás gépébe belerakható-e az i7-2720QM elbírja a T420-as hűtése? ThinkWiki alapján így nem állították össze a gépet, így érdekelne a véleményetek.
Tehát, szerintetek kivitelezhető? -
cildren
tag
support.lenovo.com oldalról töltsd le a Power Manager-t teljesen paraméterezhető, hogy hogyan töltse az akkumlátort. Általában a szakik, 30-80%-ot javasolnak, vagy 40-80%.
-
cildren
tag
Nem tudom, hgy valakit érdekel-e, de sikeresen telepítettem ma OS X 10.7.5-öt a T61-esemre. Ha valalki más is gondolkodik ilyenen szívesen segítek.
-
cildren
tag
Ez a billentyűzet gusztustalan, viszont jól látom, hogy az általad linkelt carbon-on nem ilyen bill van?
Jön új X1 carbon?Ui: most jut eszembe tavaly április körül volt kezemben is az X1 carbon
-
cildren
tag
Valaki használ T61-el USB-s hangkártyát? Adott egy Behringer UCA222 és akár melyik portban dugom(dokkolón vagy a gépen) folyton van egy monoton kb 20kHz körüli sípolása az integrált hangkártyának, lehet e ezzel valamit kezdeni? sajnos kéne használnom a beépített és a külső hangkártyát is egyszerre. Mármint nem a gép sípol hanem a fejhallgatóban/hangszórón lehet hallani.
-
cildren
tag
válasz
FoxiestFox #55514 üzenetére
+1
-
cildren
tag
Engem olyan érdekelne, hogy T61-be honnan tudnék szerezni ExpressCard-os modult mert most sajnos PCMCIA és SmartCard reader-el van szerelve, de volt úgy is szerelve, hogy PCMCIA és ExpressCard. Amúgy ez egy 14.1" wide modell.
A segítséget előre is köszönöm. -
cildren
tag
válasz
FoxiestFox #55311 üzenetére
Illetve miért kell numerikus bill-t rárakni? ezért máris elcsúszik minden balra a gépen...
-
cildren
tag
Az gáz, ha 81 nap alatt 1,3TB van a V300-as 128GB-os SSD-mben?
-
cildren
tag
válasz
Shatterstar #54738 üzenetére
Jól értem, hogy az access connection nem akar feltelepülni?
Esetleg próbáld meg parancssorból telepíteni, a support-os oldalon ahol letöltöd a drivert-t mindig van mellette egy txt fájl abban le van írva, hogy hogyan tudod parancssorból telepíteni, nekem így már sikerült telepítenem egyszer kétszer win8.1-nél.Remélem tudtam segíteni.
-
cildren
tag
Valaki felvilágosíthatna, hogy ez a dual SD kártya olvasó gyakorlatban mire jó?
-
cildren
tag
Köszi!
Megpróbálom, ha nem megy akkor repül a modbios
mondjuk, most rákerestem support.lenovo.com-on driver lista miatt és erre találtam:
Intel Wifi Driver leírás. -
cildren
tag
SOS!
Adott egy ThinkPad R60e, illetve egy Lenovo FRU-s 4965AG, szerintetek működne mindenféle mod bios nélkül?
Segítséget előre is köszi.
-
cildren
tag
Nekem win8.1-en olyan problémám volt, hogy az Adobe Audition CS6 indítás után, hibával kilépett, míg sima 8-ason ment vígan. Ezek után a munka megy 7-esen a többi időtöltés meg 8.1-en. Nekem T61-nél minden normálisan működik, a powermanager is megy rendesen, igaz kompatibilis mód+rendszergazda, egyedül az OSD-s cucc hiányzik.
-
-
cildren
tag
Segítséget kérnék, szeretnék a T61-emre OSX-et telepíteni, valaki tudna linkelni működő lemezképet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged