- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
inferno88 #72122 üzenetére
Classic Thinkpad vs. modern Lenovo Thinkpad redesign - thoughts.
Egy jó kis videó ebben a témában.
-
-
válasz
inferno88 #55202 üzenetére
Annyira, h a T430s-el visszatértem a hetesre. A PM nem műkszik rendesen, nem tartja meg a beállításokat. A HotKey is elnagyolt, részben működik csak, továbbá nekem a bluetooth-al is akadtak problémák. Jó hír viszont, h a FPR-e már van jól működő driver és szoft. Az OSD sajnos nem műkszik, csak ami a Win alatt van. Nincs visszajelzés ha felkapcsolod az "éjjeli lámpát" stb. Szóval még sz@..r egy kicsit. Én nagyon várom már, h kijavítsák, vagy fejlesszék ezeket a hibákat. Szerintem sokkal gyorsabb mint a hetes, már csak abból kiindulva, h pendrive-ról SSD-re történő telepítés Win 8,1, T430s-re majdnem öt perc. Az azért már nem semmi.
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
inferno88 #53487 üzenetére
Néztem egy videót, igaz ott épp T420-on játszottak,de végül is az nekem már jó kiindulópont! Az újabb nVidia videó kártyákkal egyébként mi a helyzet? Csupán az érdekelne,hogy van-e valami ismert és gyakori szériahiba mint anno a quadro nvs 140m-nél, valamint mennyire bírják az extrém hőingadozást.:
-
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
inferno88 #53076 üzenetére
Köszi,de nem engedi leszedni mert regisztrációt kér tőlem! Volt itt a PH-n egy hozzászólás amit néhanapján le szoktak porolni ha valakinek ez a cucc kell. Abban úgy emlékszem nem ez a link van megadva.
Más: Hogy tudnám működésre bírni a BT-t? Ja, és felraktam a LSC-t ami csodával határos módon sikeresen feltelepült (és valahogy a power manager is) De a system update továbbra sem hajlandó beadni a derekát
-
-
audi100td
nagyúr
válasz
inferno88 #12240 üzenetére
Jo gep, de ennyit szvsz nem er, siman kijön az arabol egy T400/T500, az altalad emlitett feladatokra meg eleve nem vennek Quadro-s gepet, jo oda az IGP is, a dedikalt gpu feleslegesen meglegszik meg zabalja az aramot. Ha fontos a sok gari akkor egy T400-at vennek a helyedben, ha az ar\ertek az elsö szempont akkor jo lenne egy T60 is, az kijön 70-80e Ft-bol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest