- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
Pár napja valaki keresett T430S aksit, van egy nem tudom milyen állapotban lévőm ingyé és bérmentve 2015-s gyártás 81+. Priivibe írjon rám és a 11 kerből viheti. -
Poo
senior tag
válasz
magellan2600 #97820 üzenetére
No para az enyém is le van zárva
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
T520-ba szeretnék a dvd helyére egy 2nb bay-t rakni de nem jövök rá hogy a benne lévő vinyót miért nem látja se a bios se az OS, ez a keret nem csak egy passzív átalakító?A hdd jó a keret is jó mert más gépben működik, a dvd slot is rendben van mert ha vissza teszem a dvd-t akkor az működik.
(#97780) Fifi : DuctTape?
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
T450-be van M.2 port és szeretnék egy ilyen SSD-t bele,viszont van M.2 sata és M.2PCie SSD melyik való bele? :-) képről egyik sem de valamelyik biztos passzol :-) Köszi a helpet.
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
Aprain -ról van valakinek konkrét tapasztalta,véleménye? Notebookot szeretnék venni és nála találtam olyat ami esetleg a megfelelne a kritériumoknak.
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
Az R500 lévő ventit/vagy komplett hűtőt milyen típusban találok még, tudnátok ebben segíteni?Köszönöm!
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
Az Ati vga-val szerelt notebookok cpu hűtője stimmel az intelesre is vagy az teljesen más?
-
Poo
senior tag
Ok túltárgyaltuk kell a picsának a T61,lebeszéltem róla a kedves használót :-)
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
A T61 nvs140M szériában mikor is javították a chip hibát mert készülök venni egyet és ha jól rémlik akkor javítva lett még ebben a generációban valamilyen dátumtól?
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
Tudnátok segíteni abban hogy T500 hoz honnan tudok szerezni zsanért,fedlap magnézium keretet illetve első lcd keretet(basel). Köszönöm.
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
T60 wide-hoz van olyan modbios ami tudja a sata2-t vagy csak T61től volt ez elérhető?
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
X220-hoz egy ips panelt tudnátok ajánlani amit már valaki kipróbált és megfelelő bele?Köszönöm.
Ebayen találtam ~15-18ezerért de szkeptikus vagyok vele szemben ezért inkább beváltat vennék :-)
-
Poo
senior tag
Van valakinek bevált helye ebayen vagy alin ahonnan szokott vagy vett már 34mm express card foglalatba usb 3.0-t ami frankón megy?Thx.
-
Poo
senior tag
-
Poo
senior tag
Szerintem felejtős amit szeretnél abban a formában ahogy szeretnéd
Nálunk pl a kifejezetten a 3g-s simeken a hanghívás le is van tiltva.A viber szerintem működhet de az hogy telefonként használod az szerintem nem, ha működne akkor lenne hozzá lenovos szoftware úgy gondolom.De ha sikerül akkor írd meg
Külföldi forumokon sincs erről sok bejegyzés.
-
Poo
senior tag
Megjött a 3.0 ake express card de nem igazán hozzá az elvárt sebességet csak néha(T520ban használnám)....arrol nem is beszélve hogy ha bedugom a pendrive-t akkor annyira meg kell nyomjam hogy ki is ugrik a helyéről....ez így macera.
A kérdésem az volna hogy létezik-e cd rom helyére behelyezhető olyan ketyere ami átalakít 3.0-s usb-re és esata-ra. -
Poo
senior tag
A lenovonak van olyan progija amivel végig tudod scannelni a hálózatot és összegyűjti az összes lenovot róla típussal és széria számmal?
-
Poo
senior tag
Na megjött az első kör céges t440,hát eddig csak olvasgattam de most már tudom mennyire nem frankó
alig várom már hogy a fedlapon a teljes thinkpad világítson nem csak a kis piros petty mert biztos vagyok benne hogy a mérnököknek ez is eszükbe fog jutni ,hogy az milyen frankó lesz :-) a bill és touchpadon kívül nekem fájó pont az is hogy egy ram vagy vinyó cseréhez le kell bontani az alját...
Most mért? Nincs benne odd ,nem mintha nagyon sokat használná bárki is de ha kiveszik belőle mért nem lesz vékonyabb/kisebb?Állítom ha megnézel egy t42-t az vékonyabb mint a mostani t440
a kijelző benne egy rakás trágyahalom, a hangszóró annyira hangosan szol maxon hogy bántja az ember fülét az éles benne....Egyetlen dolog ami tetszik hogy az aksit amit gyárilag kaptunk hozzá az megemeli a hátulját egy kicsit és így talán jobb gépelni rajta de kb ez az egyetlen pozitívum
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
T520ba szeretnék nem kilógós 34mm express cardot ami 3.0-s usb-s.Valaki vett már esetleg itthonról vagy ebayről ilyet? -
Poo
senior tag
válasz
zotykam1981 #70378 üzenetére
Az edge-t felejtsd el viszont a t500 vagy t400 jó választás lehet.
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
T430-t milyen trükkös módon lehet bios updatelni ha döglött az aksi benne?
-
Poo
senior tag
válasz
FoxiestFox #69138 üzenetére
Ccfl-sből melyik a legnagyobb panel amivel megy a t400 mert akkor az kell neki :-)
-
Poo
senior tag
válasz
tothjozsi96 #69136 üzenetére
Ha nem akarsz betekintési problémát akkor IPS panel de mint minden minőségi cuccnak ára van
Azt viszont nem tudom hogy T400 ba van-e IPS panel ezt majd a többiek lehet jobban tudják.
-
Poo
senior tag
válasz
tothjozsi96 #69133 üzenetére
Nem a ccfl vagy led fogja meghatározni hogy milyen a betekintési szöge egy panelnak.A lenovo notikba nagyon ritka a tűrhető panel nemhogy a jó minőség....
-
Poo
senior tag
válasz
scarbantia #69131 üzenetére
T400ból van ccfl és led verzió is.
-
Poo
senior tag
válasz
tothjozsi96 #69127 üzenetére
Ha ccfl-s kijelződ van abba ledeset csak úgy nem fogsz tudni bele tenni.Átalakítókat láttam már de hogy azok működnek-e valójában azt nem tudom.
-
Poo
senior tag
válasz
FoxiestFox #68975 üzenetére
Ha még úgy gondolod hogy vírusos vagy akkor ajánlom ezt a progit(ComboFix) bár csak akkor használom ha semmi nem segít mert eléggé gyilkol és nem kérdez :-) csökkentett módban hálózattal futtasd.
-
Poo
senior tag
Nekem egy hasonlóra fáj már egy ideje a fogam
-
Poo
senior tag
válasz
Tikakukac #67966 üzenetére
Nálunk pl a t410 döglődtek egy időben nagyon(fan error(6db),kijlező(2db),tapipad szinte az összes fényesre kopott és mindössze kb 20 db van belőle használatban) t500/t400 zsanér de a t420,t520,x1 carbon,t430,t530-k mennek bár ezekből nincs is olyan sok db.
Ha valakinek kell x1 carbonhoz ssd átalakító megkereshet nyugodtan mert kölcsön tudok adni ha mentésre van valakinek szüksége -
Poo
senior tag
válasz
FoxiestFox #67839 üzenetére
Ha van egy belakott géped és át akarod költöztetni egy másik vasra akkor kigyalulja a drivereket és tutira elindul az uj vassal a windwos csak fel kell driverezni és használhatod tovább, májkrofos alkalmazás és a win7 től része is tudtom szerint a windwosnak.
-
-
Poo
senior tag
válasz
soldi3r #66312 üzenetére
Igaznak nem igaz viszont senki nem mer többet mert kifizettetik velük ha jól tudom bár ez si hiba függő mert ha szar a kijelző és a merevlemez a kettőnek sincs köze egymáshoz viszont ha nem egyértelmű a hiba és szalagkábelt is meg kijelzőt is rendelnek egyszerre azt nem komálják.
-
Poo
senior tag
Sziasztok
A t400 alaplap beletehető a t500 helyére vagy teljesen más az egész? -
Poo
senior tag
Sziasztok,
Ha legyalultam egy lenovo masina gyári partocióit és ugye nem ragasztunk már matricát mert minek akkor hogy tudom elővarázsolni a hozzá kapott licens kulcsot?
Előre is köszönöm a helpet. -
Poo
senior tag
válasz
lorcsi #63605 üzenetére
Kuka az aksid valszeg.power manager mit mond az aksira,futtas le egy perform resetet a power managerből és kiderül hogy wtf van.
Azt hogy a winfos mit mond inkább nem írnám le hogy mennyit ér -
Poo
senior tag
válasz
FoxiestFox #63560 üzenetére
majdnem helyesen írtam le
Na tehát
Nincs valakinek egy jóféle delete gombja ehhez a Lenovo billentyűzethez:
Parts: 0c01938
fru 04y0543
model:cs12bl-85hu -
Poo
senior tag
válasz
FoxiestFox #63558 üzenetére
Mert idióta vagyok :-D Lenovot akartam írni :-D
-
Poo
senior tag
Nincs valakinek egy jóféle dell gombja ehhez a billentyűzethez:
Parts: 0c01938
fru 04y0543
model:cs12bl-85hu -
Poo
senior tag
válasz
BalazsKKa67j #63553 üzenetére
Kérdezd meg őket hátha van megoldásuk laptopba mert szoktak azt is ellopatni és jó hatékonysággal dolgoznak
-
Poo
senior tag
válasz
#35202114 #63416 üzenetére
Vedd fel vele kapcsolatot és segít ebay-n winner_hun
icoj69:uninstalálni talán?
-
Poo
senior tag
válasz
tothjozsi96 #63180 üzenetére
Elsőre azt kéne megtudni hogy Led-s kell bele vagy Ccfl csöves,ha megvan a rossz kijelző akkor abból ki lehet deríteni.
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
T420-hoz keresek kijelzőt Magyarországon viszonylag normális áron,ismer valaki jó forrást?
-
Poo
senior tag
válasz
cellpeti #62930 üzenetére
Abból kiindulva hogy a 2nd hdd caddyben nincs különbség méretben a T410 és T410s közt elviekben jó kéne lennie bele,viszont mivel nem szerepel a támogatásos listában ezért lehet hogy nem fog megfelelően működni.Ki kéne próbálni valszeg vagy ha van valakinek személyes tapasztalata azzal leszel csak előrébb.
-
Poo
senior tag
válasz
Shatterstar #62710 üzenetére
Nézzétek meg a vinyót ezzel illetve egy chkdsk /f/r futtassatok le.Ha a HDS bad sectort ír akkor érdemes lenne cserélni a vinyót.
-
Poo
senior tag
válasz
Aethelstone #62452 üzenetére
Mert a hp oldala egy hulladék szerintem de ha tudod hol kell keresni akkor megvannak hamar (kivéve mikor nem)de ha nem akkor elég szar szerintem.A Lenovo lényegesen jobban meg van csinálva szerintem.
-
Poo
senior tag
válasz
kmisi99 #62445 üzenetére
Ha meg akarod magad kímélni a szenvedéstől rendelj ebayről új ajzatott(2db-t biztos ami biztos) mert használtból kiszedni nagyon macerás lesz és nem is tuti hogy sikerülni fog(tapasztalat,bár nekem nem voltak speckó forrasztó állomásaim itthon amivel tudtam volna dolgozni és nem sikerült kiszedni használt rossz alaplapból egyben,viszont az újat viszonylag egyszerű volt beleforrasztani)
-
Poo
senior tag
Szerintem halál rossz arány és akkor is egy hulladék széria.....a T400/T500/T420/T430/X1 carbonokkal(ennek a lan csati kicsit szar tervezés de más baja nincs) semmi gond nincs csakis a T410 sorozat.....Sajnálom hogy nem találtam nálunk ingyen akut még de remélem fogok
A fan hiba nyilván mindég akkor jön elő ha az illető valami fontos megbeszélésre, tárgyalásra megy esetleg prezentálni kéne valamerre -
Poo
senior tag
válasz
CharlieDrop #62065 üzenetére
Én már vagy 5-6 gépet(T410) vittem szervizbe fan hibával, a jelenség ugyan ez mint nálad,állítólag ha belefújsz akkor elindul valami széria hiba szerintem.
-
Poo
senior tag
válasz
Xmodule #61185 üzenetére
Azt hogy elviekben tudja meg hogy milyen a gyakorlatban... hát ha valaki használ és leirja a sebesség tapasztalatokat.
3g modemet tehetsz a billentyűzet alá is mert van kiépített slotod és kábeled is ha minden igaz, a sim helye is megvan az aksi alatt/háta mögött
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nyomtató topik
- Kompakt vízhűtés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- Dell Precision 5550 Intel Core i9-10885H Nvidia Quadro T2000 32 GB RAM 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 - jogtiszta Windows
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest