- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
milestone
tag
Esetleg nem tud valaki segíteni kicserélni a hűtőventit (BP)?... R61i, 15,4", Intel VGA
-
milestone
tag
válasz
milestone #50174 üzenetére
Elakadtam... Tegnap este is, ma este is kínlódtam egy csomót, hogy kicsavarjam a csavarokat, de nem megfelelő a készletem (nincs ilyen apró csillagcsavarhúzóm, csak normál), és a csavarok feje túl puhának tűnik, nem merem folytatni, attól félek szétforgácsolom a csavarfejeket... Nagyon megszorították a szervizben (XI ker., Neumann J. - még léteznek, vagy ők is megszűntek a Lenovo-s szervizfutár bevezetésével?), amikor kb. 2 éve szintén hűtőproblémával bevittem garanciális javításra...
Hol az ördögben találok megfelelő csavarhúzó készletet? Baumax esetleg?
Tiszta röhej... -
milestone
tag
Meggyőztetek
Köszönöm. -
milestone
tag
lapa & chaser: köszönöm a gyors válaszokat. A bolti eladóknál 3x rákérdeztem: de biztosan jó ez is? Mosolyogtak: persze, urban legend, hogy nem jó az ezüstös. Most akkor mi van?...
Vegyek inkább egy "rendeset"? Ez a titán-izé hol kapható? -
milestone
tag
válasz
milestone #49568 üzenetére
Vettem végül itt a PH-n, az aprón egy bontott, komplett hűtőt. Az eladó mondta, hogy kell hűtőpasztát tenni a proci és a vent közé és a lelkemre kötötte, hogy nehogy ezüstös pasztát vegyek. Erre ma elmegyek egy számtech boltba, mondom mit kérek, egyik eladó ajánl egy ilyent meg egy olyant, majd a másik kedvesen azt mondja, hogy itt ni egy ajándékba, a Cooler Master gyári pasztája. Csakhogy az ezüstös. Tényleg nem szabad ilyet tenni a procira? Miért?
-
milestone
tag
(#49571) Tim82 és (#49569) Francia91: Köszönöm a válaszokat.
Rákerestem a neten: szaküzletben/szervizben húzós áruk van (20-30e Ft), főként a hűtőbordával együtt árultak esetén.
E-bay & társai: jóval barátibb árak: 7-8$-tól + száll. ktsg, ill. belföldön (Vatera & co) 6.660 Ft. -
milestone
tag
Szia,
A sorozatszám alapján rákerestem milyen alkatrészeket tartalmaz.
1. Ez kell nekem: "HEATSK Thermal Integ"?
2. Melyik Part number-re keressek rá: Mfg P/N (42W2403) vagy FRU P/N (42W2779)?
3. Az általad linkelt leírásban a "Fan error" üzenetben ezt a 3 lehetséges választ adja:
1. Fan. 2. Thermal grease. 3. System board.
Hogyan lehet megtudni melyik hibásodott meg?
Bekapcsoláskor kettőt csipog a gép és kiírja "Fan error", ill. a venti sercegő hangot hallat.
4. Láttam képeket erről az integrált hűtőről (mely mindent hűt? ez az 1 hűtő van?). A neten rákerestem pl. az FRU P/N-re és találtam csak ventillátort, ill. komplett hűtőt. Honnan tudhatom melyik hibásodott meg, melyik része szorul cserére?
Bocs a sok kérdésért, de még nem szereltem laptopot... -
milestone
tag
Sziasztok,
Az 5 éves múlt R61-em ma bekapcsoláskor kiírta, hogy Fan Error...
Ki tudom én cserélni, laikusnak (PC-t gond nélkül szerelnék) is hozzáférhető helyen van? Honnan tudok ilyet ventillátort (gondolom a CPU Fan-ról van szó) beszerezni?
Ha nem, hol cseréltethetem (a Neumann J. u-i szerviz megvan még?) és mennyibe kerülhet?
Köszönöm. -
-
milestone
tag
Sziasztok,
Thinkpad R61-be vennék egy 2 gigás 667-es vagy 800-as Kingston memória modult (ha jól emlékszem ez a platform - Core2 Duo - 667MHz-et tud) a gyári 1 gigás mellé. Fogja szeretni?Szokott-e esetleg probléma lenni ezzel a márkával? Ha igen, milyen mást javasoltok?
Köszönöm. -
milestone
tag
Üdv a társaságnak,
Egy elég fura problémával állok szemben. 3 éve vettem egy R61i-t (újat, szakboltból, számlával), beépített ujjlenyomat-olvasóval és hardveres biztonsági chippel. Mindent telepítettem, az ujjlenyomatomat eltárolta. Használtam, minden rendben volt.
Most azonban újratelepítettem a rendszert (XP, ideje volt) Custom Factory Recovery módszerrel a RnR-val A Win indulása után a Client Security Solution nevű program kéri a frissen beállított Win-es jelszavam, rendben, elfogadja, majd kéri a TPM (Trusted Platform Module) jelszavam, hogy elfogadtasson (enroll) a CSS-el, mert állítólag korábban az beállításra került... Én nem emlékszem arra, hogy ezt beállítottam volna... Próbáltam egy pár variációt, persze nem ment. Ha mégse-t nyomok, kiírja, hogy "the user couldn't be enrolled with CSS" és lehet használni tovább gépet.
Egyébként most telepítéskor megint megtanítottam neki az ujjlenyomatom, elfogadta.Arra határozottan emlékszem, hogy annak idején nem állítottam be a BIOS-ban sem Supervisor, se Power-on, sem pedig Hardisk1 jelszót. Most sincs így beállítva.
Talán említésre méltó lehet, h. nemrég volt szervizben a gép ventilátor cserére, és mintha azt mondta volna a szervizes, hogy BIOS default-ot állított be. Dehát ettől jelszót nem kérhet.Egyrészt attól félek, hogy nehogy letiltson a belépéstől, használattól egy művelet után, másrészt vissza akarom venni az uralmat felette, mégiscsak én vagyok az ő gazdája, nem fordítva
Van-e esetleg egy gyári alapbeállítás erre (pl. 1234)?
Mit javasoltok?
A BIOS-ban van egyébként bizonyos jelszavak visszaállítására lehetőség, de erre a TPM-esre nincs. -
milestone
tag
Sziasztok,
Bocs, hogy itt kérdezem, de a saját topicjában nem kaptam választ.
Egy nemrég vásárolt OS nélküli Lenovo G530-hoz ([44463FG]) létezik Lenovo-s szoftvercsomag letölthető formában?
Amire gondolok: korábban egy XP-s R61-hez a rejtett partíción volt ThinkVantage, Rescue and Recovery, OSD (On Screen Display), Power Manager, stb.
Sokat kerestem a Lenovo oldalain, de nem találtam, csak a RnR-t...
Kipróbáltam az R61-em Power Managerét, de az akkut nem ismeri fel, így nem sokat ér.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen autót vegyek?
- Xbox Series X|S
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Eredeti játékok OFF topik
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest