- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
Ránézésre és FRU alapján semelyikben.
Integrált grafikás - 44C0799; dedikált - 44C0800. -
-
Chaser
legenda
Nem volt ott javítás, legalábbis nem sokat ért. Ki kell fogni. Ár függvénye megéri-e, alkatrészárban igen. T500 nem sokkal drágább de sokkal jobb.
Kiss67 HDD milyen módban van? Lehet megér egy próbát normál AHCI módra rakni ha nem ott van.
szerk: vikcsi Nekem is vannak forrásaim erre-arra, ha valaki megfizeti az abba fektetett időt meg pénzt míg eljutottam oda át is adom
-
Tikakukac
titán
8510W-ben volt ugyanez, mikor vettem akkor 3-ból 2 feküdt alfánál VGA hiba cetlivel és találd ki mikori dátum utániak voltak
Hacsak nem kívánod az extrém sportokat a notikkal is, akkor nyugodtan felejtsd el, nem tudok olyat mondani amiért érdemes lenne ilyen betegágyat venni.
-
-
Tim82
félisten
Amúgy itt a sztori.
Gyanúsan hamar kaptam refundot amúgy, megírtam az eladónak (nem case-t nyitottam, hanem a korábbi üzenetváltásunkhoz kapcsolódva küldtem új üzenetet neki, fotóval), egy órán belül jött a PayPal emailje a refundról.
A panel maga javíthatatlan, egy elektroműszerész fórumtárs megpróbálkozott vele. Annyi változás lett, hogy máshogy csíkozódva ad képet.
Erre számíts olcsó, 12-18k körüli eredeti IPS panelek esetén az eBay-en - jó eséllyel eleve rosszat vagy nagyon hamar elromlót adnak el. Tikakukac következtetése egyébként az, hogy ezek valószínűleg X220/X230 tablet kijelzők, amikről leszedték a digitizer-réteget, amit nagyon könnyű elszúrni. Az enyém szinte biztosan ilyen volt.
Ezek után nem kockáztattam többet.
-
-
hito
nagyúr
Nekem aktív a GSM is a mobilnet kártyámon, nem véletlenül.
Chaser:
erről írhatnál egy picit bővebben. Melyik tabod van? Visconte? Alapból tudtál róla hanghívást kezdeményezni? Milyen programmal?Szerk.: jaaaaa
Igen, azon könnyű.
btudos: igen, elég neccesnek tűnik a dolog, de elvileg megoldható.
-
MrSealRD
veterán
-
-
-
tothjozsi96
addikt
Igen, és nem tudom hogy akinek a CCFL verzió van az észre veszi azt hogy a betekintési szög nagyon rossz.
Tegyük fel én ülök középen és YouTube-n nézek valamit +4 emberrel tehát 2-2-en mellettem ülnek a két szélső tuti nem látja, mert rossz a betekintési szög ...
Mellesleg elég sötét szerintem. -
-
-
-
-
-
Tim82
félisten
Van itthon 4-5 utángyártott ultrabay keret (slim - T40x-T6x-ekhez - és serial slim - T4xx/T5xx-ekhez - egyaránt), ezek szerint mindegyikkel szerencsém volt.
Mondjuk anno egy ultrabay 2000-es SATA adapterrel szívtam, mert nem működött (hozzáteszem, olyanból nem is volt gyári).
-
-
-
Shatterstar
aktív tag
Köszi a segítséget, viszont fingom sincs mi az a "chkdsk /f/r"
Egyébként a memtest86-tal érdemes egy próbát tenni, vagy az most nem szükséges?
Plusz amit még kihagytam az a driverek helytelen működése. Ezalatt csak a Power Manager-t és az Acces Connections-t kell érteni! Mindkettő fel van telepítve,de megnyitni egyiket sem lehet. Ezáltal ugye nem tudom szabályozni az akksi töltését, és más hasznos funkciókat sem (pl wifi,bluetooth bekapcsolása)
-
HSM
félisten
Igen, a hangos/cpu-fan hamar tönkremegy az sajnos együtt jár, ahogy írtam, szereti feleslegesen járatni, amitől a csapágy kopik hamar.
Mondjuk ez nem egy komoly hiba, könnyen javítható.
Ettől függetlenül 15db-ból azért nem olyan vészes 1 alaplaphiba és 1 kijelző.... A tapipad kopás az meg sajnos minden típusnál megvan. Ez legalább kellemes, amíg egyben van.
(Enyém még szép állapotú, egeret használok főleg.) Így már értem, miért nem vagy vele maximálisan megelégedve, bár ahogy írtam, 15 darabból szerintem ezek nem vészes dolgok.
-
-
-
Kbali
nagyúr
Ha szervizben tudják sütni a bios-t, akkor javítás, ha nem, akkor alaplapcsere szerintem.
Elvileg visszakapom majd a gépen szerviz után, kíváncsi vagyok, mennyi idő lesz. Most cserének kaptam a cégnél egy másik 420i-t, de ennek meg kijelzőjén vannak érdekes fényes, világos foltok, ami csak világos háttérnél látszik, sötétnél alig (úgyhogy, ha visszajön az enyém, akkor megy ez). -
mdk01
addikt
Igen, gyorsan néztem egy videót hogyan is néz ki az és lehet tényleg nem akarom.
Abban segítsetek légyszi hogy ez mitől lehet, mi okozta, mert ott ahol a halvány rész van(tehát a nagyobbik) ott ilyen márványos mint amit a víz csinál két vékony fólia között, de az nem lehet víz mert nagyon kevés ment bele és nem is volt fejre fordítva a gép hogy oda folyjon, meg az a rész elterül az egész monitor alján, szóval tuti nem víz.Köszi mindenkinek eddig is.
-
mdk01
addikt
...és mit csináltál vele?
Nem teljesen értem amúgy hogyan lehet ilyen.
Nem tudom mennyire látszik de van ott még egy kontúr halványan a képernyő alsó 1/5-nél. Az egy nagyon halvány vmi ami csak fehér háttérnél látszik. Sőt ez az észrevehető sem látszik fekete háttéren csak egy bizonyos szögből. -
-
Teejay83
tag
Bios-t próbáltam frissíteni de valamiért nem ment fel,lehet nem jó verziót szedtem le,win7 32bit van rajta,drivert leszedtem felraktam egy másikat az intelnek van egy lan port tesztje az szépen lefutott fel is villantak aled-ek aztán egyszer csal eltünt az ethernet vezérlő az eszközkezelőből..na itt hagytam abba
-
Chaser
legenda
Nekem ott volt. Keresgéltem manuálisan drivert de nem jött össze. Sys update ez esetben segjtett, megtalált mindent ami kell. Minden működik is, tab funkcióktól kezdve mindenig, kivéve a 3G-t. Ha nincs benne sim, a lednek világítania kellene nem? Különben mért lehet bekapcsolni menüben?
Tim82: Access is már fenn van, de lehet a sim nem tetszik neki. Én csak azt nem értem GPS-.re mért mondja az összes lenovo sw, hogy valami már kezeli, mikor friss win van fenn. És mért nem világít a led.
-
Chaser
legenda
Nagyon jó
Más a stickkel is coptam, kivettem a simet beleraktam nem ment. Ok. Bevittem, gyerek kibányászta a sim-et, visszarakta a keretbe amiből én kivetem
Ez már valami micro stick vagy mi a fene. van hozzá egy normál méretre alakító keret. Abban simán el tudom képzelni hogy kimozdul. De. Mért nem világít a wwan led és mért írja minden lenovos sw, hogy valami más kezeli jelenleg a GPS-t
Tikakukac: Nekem is gyári..
-
person
senior tag
Én asztalin használom a gyári windowsos lemezképet. Kb 1.5 évente visszaállítom amióta win7 kijött. 5 perc az egész és semmi extrát nem igényelt csak ezen a notin szivatott meg ez a Lenovo_dos partíció.
Egyébként miért is van szükség erre a partícióra?Ha recoveryt nyomok akkor a windowsos helyreállító jön be.
Hogy tudom használni a Lenovos OneKey Recoveryt ha elszáll a rendszer?
Újrarakni nincs kedvem mert így is szívtam vele mire felment minden driver rendesen.
Direkt csináltam egy partíciót a C méretével megegyezően amire a lemezkép elférne.
-
Francia91
veterán
Nálam már járt nem egy halott Intel-es T60, ATI-s viszont még nem, csak hogy cáfoljam a dolgot
. Szervizes ismerősöm kezében is többször volt halott Intel VGA-s ThinkPad Txx, mint dedikált GPU-s (kivéve Quadro-s T61-et, azok voltak dögivel, viszont Intel X3100-as csak 1-2 db)
Amúgy már T500-nál is úgy tudom, hogy alap dolog a SIM helye. Ha ott alap, akkor az újabbaknál biztosan. -
Tim82
félisten
T400s és T410s 1,8" méretű, microSATA HDD/SSD-t fogad, nem pedig 2,5" méretű SATA-t. (Így fel sem merül a 9,5 mm vs 7mm vastagság kérdése.)
audi100td: elnézést, de csak vicc a részemről (szmájli nem véletlenül van ott). Humorérzékem gyakran hagy kívánnivalót maga után. Ha megbántottalak, bocsánatot kérek, sőt, akár ki is moderáltatom a szóban forgó részt, ha szeretnéd. Részemről haragot nem tartok, most sem vicceltem volna vele, ha te nem hozod fel...
-
Tikakukac
titán
Frankó, akkor elverünk egy kis pénzt megint
Iscariah: Azért van itthon tabletes noti, moddolt x200s meg ég tudja micsoda, de hajam letettem, mikor egymás mellé bepaloltam a gépeket, és bekoccant az IPS T60. 5k-t meg főleg nem adnék úgy pluszba egy T61-ért, hogy kijelzőben sokkal rosszabb. Szvsz legalábbis.
Nem kell ide grafika sem, anyám nem hajlandó belőni a monitort az asztalon, mert egyszerűen túl szép és éles a képe a notinak. Használtam 1 hétig, és tényleg, sima hétköznapokban is annyival jobb végre rendes színeket meg betekintési szögeket használni, hogy hihetetlen. Mondjuk hatalmas ugrás nekem nem volt, mert AFFS mod az van a másik gépben, de így nagyfelbontással, pláne bagóért, egyszerűen verhetetlen kombó általános használatra.
szerk2: Hát, azért anyámnak is feltűnt, pedig ő nagyon kuka ilyenekhez
Sebesség meg nem gond, nem az alsóbb procisokból kell venni és kész. Egy SSD meg segít minden máson. Ha nem lenne olyan bazinagy, akkor zokszó nélkül azt vennék a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi ékszerdobozka
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest