- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
Sziasztok!
A T440S-en random kikapcsol a billentyűzet, ha mondjuk fél percig nem nyomok le billentyűt
A tegnapi BIOS frissítés óta gyakrabban fordul elő.
Érdekesség, hogy a funkcióbillentyűk továbbra is működnek.
Készenlétbe helyezem a gépet, majd vissza és megint jó minden, de csak egy ideig.
Ez valami szoftveres probléma lesz. Szerintetek mi lehet a gond?
-
macikos
addikt
T440S újabb feature!
Ma majdnem leégett a lakás. Csak az égett kábelszagot éreztem, aztán meg látom hogy szikrázik és ég.. Kigyulladt a töltőkábel, mivel megtört a gépbe menő vége. Perceken át éreztem a szagot, a tüzet nekem kellett elfújkálni Remek.
Tehát akkor T440S 23 hónapos tartós teszt:
-fél év után rossz touchpad és trackpoint
-utána billentyű leesés
-közben persze random érzéketlen billentyűzet--->újraindítás
-gagyi töltőkábelJa és persze szerviz csak Pesten van. Miskolcról mit csinálja......?!
Egy 500ezer forintos gépről beszélünk. Lehet legközelebb inkább veszek egy 140 ezres HP-t.
-
macikos
addikt
Sziasztok!
Az alig 1,5 éves T440S-em egy újabb szánalmasan ciki hibával lepett ma meg engem.
A bal oldali CTRL billentyű megadta magát. Leesett. Na de nem csak hogy lejött, az alján lévő rögzítő műanyag adta meg magát.
Lehet ezt garanciálisan javíttatni/pót CTRL billentyűt kapni?
-
macikos
addikt
válasz
Peet91 #71734 üzenetére
A driverrel lesz valami, mert külföldi oldalakon is vannak ezekkel kapcsolatban panaszok.
Oké, gari. Na de az a gond, hogy én ezen végzem a munkámat, 0-24 szükségem van rá. Ilyenkor mi a teendő? Cseregép? A HDD is tele van, hova rakjam az adatokat? Na meg a programok, stb.... üzleti titkok...
-
macikos
addikt
válasz
macikos #69704 üzenetére
Azóta is szívok a T440s-sel. Ekkorát csalódni a Thikpad-ben... szánalmas. Nagyon megutáltam.
Most is 85 fokos a CPU, szétfűti a tökömet, mert készenléti mód után nem kapcsol be a hűtőventilátor.
A hálókártya ugyanúgy kékhalált okoz intenzív torrentezésnél. Továbbá a TrackPoint továbbra is kikapcsol pár másodperc után.
Legszívesebben megszabadulnék tőle, de sajnos jó áron eladni nem tudom. Bánom, hogy nem MacBook-ot vettem.
Senki nem találkozott ilyen problémákkal?
-
macikos
addikt
Ez nem T440s specifikus probléma. Úgy tűnik a legtöbb Thinkpad-et érinti, amelyiken van TrackPoint, tehát szinte az összeset. Csak azért írtam ide, mert hiába olvastam utána ennek a problémának külföldi oldalakon, mindenhol csak a driver uninstallálását, BIOS update-et említenek. Én próbáltam őket, de egyik sem segített.
Itt senki nem találkozott hasonló problémával?
-
macikos
addikt
Sziasztok!
T440s TrackPoint-ja random meghal Win7 alatt. Újraindítás után jó, de csak rövid ideig, utána csak a TrackPad működik.
Mi lehet a gond és mi rá a megoldás?Továbbá a gép kékhalállal újraindul, ha torrentezek. A hálózati kártyával lehet valami gond a netio.sys-ből ítélve. Erre valami megoldás?
-
macikos
addikt
Nézegetem a T530 és W530-at. Hogy van ezeknél lehetőség SSD használatra? Boltoknál olyat láttam, hogy: "SSD Kombó" opció. Most akkor az SSD bekerül az ODD helyére? Az ODD meg USB-n keresztül lesz használható?
Másik kérdés:
Lenovo-nál mikor esedékes a következő T és W modellek bemutatása?
-
macikos
addikt
Sziasztok!
Még mindig úgy van, hogy a 9 cellás akkuk kilógnak a gépek hátuljából?
-
macikos
addikt
Sziasztok!
Z60m-ről mi az általános vélemény?
-
macikos
addikt
Nincs itt olyan valaki, akinek van rossz, kidobni való T4x-hez való 6 vagy 9 cellás akkuja és esetleg térítésmentesen megválna tőle?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest