- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
indeus
csendes tag
1. Kinek akad még a W500-on a lefelé nyíl? Rohadt idegesítő, tekintve, hogy 1 hónapos a gép..
2. A Switchable Graphicsot nem kis szopás árán oldottam meg (Windows 7 Ultimate), de vajon az ATI driver részét külön is lehet frissíteni, vagy várjak, amíg a Lenovo kihoz valami újabb packot? Most mindenesetre majdnem tökéletes. Annyi bajom azért van vele, hogy néha amikor visszaváltok Performance-re (ATI), nem működik a fényerő állítás..
kösz
-
indeus
csendes tag
válasz
g.gergo #2461 üzenetére
igazad volt, az everest volt a hülye, két slot van csak benne, de a 8GB-t akkor is viszi, csak mondjuk drágább lesz bővíteni (úgy 140e-rel) nem rossz, még egy olcsóbb gép ára lesz a memóriabővítés
http://www5.pc.ibm.com/cr/products.nsf/$wwwPartNumLookup/_NRA2XCX?open&OpenDocument&epi=web_express
egy multibay slim hdd alakító mennyibe kerülhet?
-
indeus
csendes tag
válasz
g.gergo #2457 üzenetére
1. sokat hurcolászom, de kikapcsolt állapotban, úgyhogy akkor marad a hagyományos.
érzékelte amúgy valaki az 5400/7200 rpm közötti különbséget? (azonkívül, hogy a 7200-s rohadtul melegszik)2. ezen 4 (!) slot van, legalábbis a hwinfo és az everest szerint. amúgy nem drága a ram, a kingston cl7-1066 modul 8500+áfa/2GB (kb 40e-ből megvan). egyébként photoshop és a 3dsmax miatt kell, eléggé zabálja mindkettő a memóriát
3. biztos vagy ebben? a régi gépemben is mindig én szereltem az ilyeneket, csak fosok, nehogy szétbas..am a 3 év garit : )
-
indeus
csendes tag
üdv mindenkinek,
1 hete vettem egy w500-at és lenne pár kérdésem:
1. HDD
200GB-s winyóval vettem és szeretném cserélni egy 500GB-ra, a thinkvantage működni fog bármilyen winyóval, vagy csak lenovo gyártmányúval? Ha igen, honnan szerezhetem be ekkora méretben? Vagy ne izgasson ez a plus feature és inkább válaszak egy hagyományosat (pl. WD-t), mert gondolom jóval drágább a gyári, mint a hagyományos?
2. RAM
A 2GB RAM is szánalmas, ezt 8GB-ra szeretném bővíteni. Itt ugyanaz a kérdés merül fel, mint az winchesternél, hogy vajon megeszi-e pl a Kingston DDR3-t, vagy itt is a gyári kell neki?
3. Garancia
Mivel nem szeretném elveszteni a garanciát, ezt vajon hol szereltethetem be?
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- OTP Bank topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest