- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
McAdam6 #73659 üzenetére
KDE alatt a KDE energiakezelője simán megoldotta ezeket nekem. Bár nem ennyire bonyolultakat, hogy ha letölt, akkor menjen, de pl. ez megvan úgy is, hogy ha 220-on van, akkor nem alszik el, stb. Azt meg esetleg a t0rrentkliens is tudja, hogy nem engedi aludni, ha letöltés van.
Linux topicokban is kérdezhetsz. -
laci1128
tag
-
radamsky
senior tag
válasz
McAdam6 #12446 üzenetére
hááát ez eszembe se jutott, na mindjárt lerántom és felrakom. Ha megoldja a problémámat akkor ... örülni fogok
eszembe nem jutott volna, már mindenfajta driverrel szoftverrel probálkoztam, na akkor reménykedek és ezer köszi ha jo lesz
van egy ujabb hibám
ilyet még nem láttam soha
ugye wifin csatlakozom, eddig szuper is volt. Most nézem azt irja ki a wifi hogy nincs kapcsolat és ugye piros x van a wifi jelzőn. Ez érdekes mert pl most is itt vagyok
csak a gyári windows wifikezelőjét használom .
Nem semmi ez a thinkpad, ilyet se láttam még
-
bwoay
nagyúr
-
McAdam6
aktív tag
válasz
McAdam6 #2641 üzenetére
Na megtaláltam: Switchable Graphics Driver
(Izgulok, mert elindult a W7-em angliából
)
-
hcpeter
tag
válasz
McAdam6 #1563 üzenetére
Nehéz ezt elmondani, hogy hol púpos
Küldenék képet, de csak egy 2mp-s autofokusz nélküli telefonom van, jobb esetben el lehet dönteni a képről hogy nem egy gyárkémény van rajta, hanem egy thinkpad...
A legegyszerűbb talán így: van egy kis műanyag, amin a hangerő, tv, bekapcsológombok vannak. Itt a ThinkV és az onoff gomb között van egy kis hely. Na ez fölött, a gép szélének műanyaga púpos.
De igazából, nem izgat a dolog. Inkább használom, és nem rágom magam rajta, esztétikai hiba csak (remélem)Palmrest nekem is szétállt, egészen addig míg memóriabővítés ürügyén le nem vettem, és fel nem raktam újra. Azóta nagyon passzent, semmi szétállás, nyöszörgés.
Ha egyszer lesz szabad délutánom, szétszedem. Láttam a service videót, nem nagy dolog, kíváncsi vagyok a rollcage vázra -
Napfénysüti
nagyúr
Valóban egyforma a gépünk.
Viszont az enyémben nem a gyári vinyó van így sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni.
Meg nálam WIN 7 64-bites oprendszer van fent, ezzel elégedett is vagyok(bár az ujjlenyomat olvasó sajnos nem megy de ez nem fontos).
Vista alatt gyors a gép, mennyire vagy elégedett vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 / Ryzen5 / 16gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- ACER laptop /2 magos CPU /8 GB RAM /256SSD /magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest