- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
McAdam6 #73659 üzenetére
KDE alatt a KDE energiakezelője simán megoldotta ezeket nekem. Bár nem ennyire bonyolultakat, hogy ha letölt, akkor menjen, de pl. ez megvan úgy is, hogy ha 220-on van, akkor nem alszik el, stb. Azt meg esetleg a t0rrentkliens is tudja, hogy nem engedi aludni, ha letöltés van.
Linux topicokban is kérdezhetsz. -
laci1128
tag
-
radamsky
senior tag
válasz
McAdam6 #12446 üzenetére
hááát ez eszembe se jutott, na mindjárt lerántom és felrakom. Ha megoldja a problémámat akkor ... örülni fogok
eszembe nem jutott volna, már mindenfajta driverrel szoftverrel probálkoztam, na akkor reménykedek és ezer köszi ha jo lesz
van egy ujabb hibám
ilyet még nem láttam soha
ugye wifin csatlakozom, eddig szuper is volt. Most nézem azt irja ki a wifi hogy nincs kapcsolat és ugye piros x van a wifi jelzőn. Ez érdekes mert pl most is itt vagyok
csak a gyári windows wifikezelőjét használom .
Nem semmi ez a thinkpad, ilyet se láttam még
-
bwoay
nagyúr
-
McAdam6
aktív tag
válasz
McAdam6 #2641 üzenetére
Na megtaláltam: Switchable Graphics Driver
(Izgulok, mert elindult a W7-em angliából
)
-
hcpeter
tag
válasz
McAdam6 #1563 üzenetére
Nehéz ezt elmondani, hogy hol púpos
Küldenék képet, de csak egy 2mp-s autofokusz nélküli telefonom van, jobb esetben el lehet dönteni a képről hogy nem egy gyárkémény van rajta, hanem egy thinkpad...
A legegyszerűbb talán így: van egy kis műanyag, amin a hangerő, tv, bekapcsológombok vannak. Itt a ThinkV és az onoff gomb között van egy kis hely. Na ez fölött, a gép szélének műanyaga púpos.
De igazából, nem izgat a dolog. Inkább használom, és nem rágom magam rajta, esztétikai hiba csak (remélem)Palmrest nekem is szétállt, egészen addig míg memóriabővítés ürügyén le nem vettem, és fel nem raktam újra. Azóta nagyon passzent, semmi szétállás, nyöszörgés.
Ha egyszer lesz szabad délutánom, szétszedem. Láttam a service videót, nem nagy dolog, kíváncsi vagyok a rollcage vázra -
Napfénysüti
nagyúr
Valóban egyforma a gépünk.
Viszont az enyémben nem a gyári vinyó van így sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni.
Meg nálam WIN 7 64-bites oprendszer van fent, ezzel elégedett is vagyok(bár az ujjlenyomat olvasó sajnos nem megy de ez nem fontos).
Vista alatt gyors a gép, mennyire vagy elégedett vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest