- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
donjohnson #121496 üzenetére
Rendben, köszönöm , ennyivel is okosabb lettem ma.
-
válasz
Tikakukac #121494 üzenetére
Oké, én meg azért jöttem segítségért, mert ez most nem jutott eszembe.
Tudom jól, hogy Te szeretsz pikírten fogalmazni ,de én a segítségednek jobban tudok örülni.
Akkor, hogy szakmailag fejlődjek, tehát 65W-os töltővel leveszi az órajelet erre a fix értékre a cucc.
Akkor beszerzek egy 90W-ost, mert az úgy nézem itthon már nem terem a polcon.
-
válasz
donjohnson #121492 üzenetére
Na akkor lehet meg is van a hibafaktor.
65W-os töltőn vagyok, aksi nincs benne. De mindjárt átdobom a másik masinából.
Köszi, pedig ezt tudtam, de valahogy átsiklottam felette.
Akkor aksi nélkül 65W-os töltővel ez a "topspeed"?
-
-
válasz
Graphics #116734 üzenetére
Kis idő eltelt és ez a probléma orvosolva lett. ( T450 töltésvezérlő elpukkant , két ellenállással volt gond, nem egészen jól üzemelt, feltehetőleg egyik alkatrész gyári paramétere nem volt rendben, és túl magas feszkót kapott az IC)
Inkább csak okfejtés mert egyelőre nem tudom mi a hiba.
A sérült alkatrészek ki lettek cserélve, környező ellenállások és áramkörök kimérve, tesztelve, minden frankó, a masina el is indul, de olyan, mintha felezett processzorsebességgel dolgozna.
Egy Win10 telepítés is örökkévalóság, pedig SSD-ről telepítek SSD-re, tehát ennél többet kéne pörögnie.
Mégis lassú. A rendszersebességgel gondok vannak volt már fent W11, Linux is, ami amúgy tetűlassan ment fel, de legalább utána használhatóbb volt, és most W10 települ ismét.
SSD és hardverek többi része is rendben. Én arra gyanakszok, hogy valami más is elszállhatott a töltésvezérlő IC hiba kapcsán, habár akkor a gépnek sem kéne mennie.
Még egy BIOS update-t megnézek, mert nekem picit a BIOS tempója is már lassúcska.
Valószínűleg a hiba oka nem lesz meg, elkönyvelem alaplaphibának, igazából még így is több jött ki ebből, mint lehetett volna, de talán még műhelyPC-nek használható lesz. ( Habár egyelőre a T400-zal holtverseny a tempó
)
Vagy mintha a SATA sebesség csökkent volna le, de ezt majd méréssel megnézem.
-
Szétszedtem, a belső akkut lehúztam, majd vissza. Összeraktam, bele a küsőt, bekapcsol és műxik! Nem értem.
Helyre állt a rend, mindkét akku rendben, 25-25 ciklussal, és 100%-os kapacitással, ha lehet hinni a Vantage számainak.
-
válasz
donjohnson #121484 üzenetére
Természetesen eredeti, köszi a tippet
, megpróbálok rámérni, hátha tudok valami kapocsfeszültséget mérni. Sajnos szoftveresen sem látom, h benne lenne, gondolom a Vantage-ben is látszódnia kellene.
-
fatpingvin
addikt
válasz
FoxiestFox #121212 üzenetére
ha már TB dokkban agyalsz akkor melegen ajánlom egy TB-s NVMe SSD emclosure, egy m.2-PCIe x4 adapter és egy natív VGA képes videokártya összelapátolását
-
Sziasztok!!
Szerintetek miért nem látja egy T460-as a második akkut??
-
Tikakukac
titán
válasz
Bogyi007 #121479 üzenetére
Tehát still van egy géped amihez hurcibálsz egy külső billt.
De legalább árában leszel később is, feltéve, hogy amúgy a billzet csati fronton tökéletes, mert ha nem akkor meg nem.
Azért nem megyünk bele ilyenekbe, mert mindig rizikó és persze a vége az, hogy ha akarom kijön a matek "jól", de mindent számolva már szinte soha. Az első pár tucat gépemnél én is így voltam aztán rájöttem, hogy maximum magamat tudom becsapni
-
Bogyi007
veterán
válasz
Tikakukac #121478 üzenetére
A Touchpad tökéletesen működik ahogy a kis piros "pöcökegér" is. Most annyi van hogy a BT billentyűzet előtte van a notinak vagy rá van téve. Vezetéknélküli egeret meg egyébként is használok mivel a Touchpad nem a kedvenceim közé tartozik.
De ha esetleg kicserélném később a gyári billentyűzetet akkor is még árában leszek a gépnek. Az SSD és a Ram kijött 15000 forintból (a 4 GB Ramra van vevő - a GDD meg ment külső házba adattárolónak).
-
Bogyi007
veterán
Tudtam hogy maga a billentyűzet ki van kapcsolva benne - annak tudatában vettem meg a gépet.
A BT billentyűzetet meg a szintén Lenovo M10 3th Gen tabletomhoz is tudom használni. Nem igazán értem hogy ez miért lenne az "évezred buktája" - új billentyűzet venni tízen/huszonezrekért szerintem nagyobb bukta lenne...
-
-
Bogyi007
veterán
válasz
Tikakukac #121452 üzenetére
Nekem az X260-as notiban a gyári billentyúzet meg volt bolondulva - az eladó inkább lehúzta a szalagkábelét és adott a gép mellé egy USB-s billentyűzetet - valamint 400 GB-os vinyó és 4 GB Ramot a géphez. ez került így 29990 forintba.
Eleinte gondolkodtam azon hogy kicserélem a billentyűzetet benne de végül megvettem ezt a BT-os billentyűzetet elvileg 4200 forintért, gyakorlatilag 1300-ért mivel volt ingyenes szálljtási kuponom és a napi bejelentkezésekből összejött 2900 forintnyi levásárolható összeg. Ehhez vettem egy fehér felragasztható KOLINK magyar billentyűzet matricacsomagot és a kérdés meg is lett oldva.
Tegnap megérkezett a 256GB-os SSD is (Verbatim) és a 8 GB DDR4 Kingston Fury memória is és a gép brutálisan sokat és nagyot gyorsult. Mind a Lubuntu Linux és a win 10 Pro is megtáltosodott és mostanra nagyon elégedett vagyok a vásárlásommal. Egy akksit akarok még venni a gép 2hátsójába a belső mellé és részemről készen s vagyok a gép fejlesztésével.
Amire nekem kellett azt így tökéletesen hozza a kis masina. -
-
moleculez
veterán
Sziasztok!
Ugye a WAN M.2 portba lehet dugdosni megfelelő kütyüket. Az X270-n ez milyen kiosztás? Mert ugye van E-key, M-key eltérő változatok. Egy ilyet szeretnék kipróbálni, működhet, vagy felejtsem el? Persze, csak a móka kedvéért, nyilván tisztában vagyok vele hogy ez nem egy AI szörnyeteg, nem ezen szeretném a chatGPT 5.0-t trainingelni -
Dhampir
félisten
válasz
vargas0502 #121447 üzenetére
Elhiszem.
A kijelző talán a legfontosabb, persze az egyéb kvalitások is számítanak.
Régi TN panelben is akad szebb, még ha ne is Oledre számítsunk.
Ez alacsonyabb árú gépnél csak kivételes esetben lesz igazán szép, a portékával jó esetekben az eladó tisztában van, és feltehetően meglesz a felár is.
-
azbest
félisten
válasz
ricsip #121459 üzenetére
Milyen böngészőben?
mit mond a hardveres gyorsításról a böngésző erre vonatkozó diagnosztikai oldala? chrome, edge? chrome://gpu/ edge://gpu/Az is lehet, hogy ms codec-et fel kéne tenni az ms storeból ("video extension" keresés), bár azt mpeg2 av1 hevc vp9 -re láttam és nem mind ingyenes. Edgehez kell, lehet chromehez is. Firefoxot nem tudom most hogy megy.
Video driverből rendes inteles van-e vagy valami generic microsoft display adapter?
A külső kijelzőn lejátszva akad? Milyen felbontású?
4k 60Hz a kép vagy csak 30Hz? (intel buta megoldás) A 30Hz-es kijelző frissítéssel nekem is volt gondom az újabb chrome-okban, úgy dobálta a képkockákat a régi laptopomon. -
zsolti75
senior tag
válasz
ricsip #121463 üzenetére
Semmi különbséget nem látok megbízhatóság terén a több száz értékeléses profi eladók és a magánemberek között.
Sok aprómat pont a nagyok vették meg és rá 1-2napra visszakerült +100-150e-el drágábban. Az hogy cég van mögötte, a gép és a gyári garancia is ugyanaz. A vásárlók fejében van a probléma e téren szerintem.
Nem ritka, és én is belefutottam, hogy feltettem valamit, rögtön megjelent 2-3 ugyanolyan termék olcsóbban a nagyoktól. Eladtam valamelyiknek, a többi hirdetés érdekes módon rögtön eltűnt.
És még mesélhetnék pár érdekes történetet. -
ricsip
addikt
válasz
Tikakukac #121460 üzenetére
Én úgy fogom fel, h. ha hardveraprón van, ott kvázi anonimitásban művelheti a disznóságait, míg ha rendes boltban csinálná, ott sokkal hamarabb felnyomnák a vevők.
Hardveraprón max a hirtelen láncreakció negatív feedback-ek lehetnek elrettentő erő egy sok éves, 10ezer+ eladott cuccú account jóhírnevén.
Bár ez a jóhírnév is egy jó nagy kamu. Minden cég a piacból él. Amíg fogy a gagyi szajré is, addig mindenki gagyit fog gyártani, az eladhatóság határmezsgyéjén egyensúlyozva. Ha 1x-1x beleesik valamelyik cég az eladhatatlan trágya kategóriába, akkor ott van egy 5perces negatív hírnév. De másnapra már más fog bakizni, 1 hónap múlva meg már senki nem fog emlékezni az előző bakikra. Ezért nem gondolom úgy h. bárkinek is számítana manapság már a hírnév, mindenki az anyját eladja az aznapi 10 fillért bevételért, a holnapot senki nem nézi. -
ricsip
addikt
válasz
ricsip #121391 üzenetére
Például itt van ez:
https://www.youtube.com/watch?v=HoenTP_QdJsez most épp VP9 codec, és ha fullscreen-ben játszom le, 50%-os framedrop van. Ha meg ablakos méretben, akkor 1-1 drop van csak. Az UHD hardveres gyorsítás a hibás? Főleg akkor van sok drop, ha váltok ablakos nézet és fullscreen között, de van amikor fullscreen menet közben is droppolgat bőven.
Aztán adok neki egy refresh page-t youtube-on, elölről elkezdi a lejátszást, és utána már alig van néha drop. -
ricsip
addikt
válasz
vargas0502 #121457 üzenetére
Nem az itteni hardverapro-s tapasztalatokról volt szó?
-
Tikakukac
titán
válasz
vargas0502 #121454 üzenetére
Veszel nem kevés pénzért vasat 10-15 éve laptopozós emberektől és kapsz:
-utángyártott billzetet, iszonyat minőségben
-lézerezett-szitázottat szintén hasonló szinten mozogva.Hirdetésben és telefonon: magyar vilbill van. Valós kép ugye nincs, mert új gépről most mit kérjek. Ezután fogok.
-
Tikakukac
titán
Ment itt a csevegés arról, hogy ISO-ANSI meg angol és társai gépkeresés szempontból. Írtam, hogy a kedves eladók manapság nem annyira kedvelik elmondani, hogy ákombákom billzet van okosítva "magyarra", ami olykor rémesen okádás módon néz ki.
Most is sikerült belefutni ilyenbe
-
-
Francia91
veterán
válasz
vargas0502 #121449 üzenetére
Én is egy P50/51-re gyúrok jövőre valamikor, kell valami hordozhatóbb a Precision M6800-as (4 kilós dög
) mellé, de legyen benne kraft általános feladatokhoz, a T420-ast meg szerintem családon belül elpasszolom, eddig jó kis gép volt motoros túrákra hurcibálni, de ennyi laptop nem fog kelleni, a T420-tól nem sajnálok megválni, legalább családban marad
-
Francia91
veterán
válasz
vargas0502 #121447 üzenetére
Nem beszélve a W540/541 rettenet touchpadjáról....
-
vargas0502
tag
válasz
Dhampir #121440 üzenetére
Igazad van, az árral nehéz lenne vitatkozni, de a W541 finoman fogalmazva sem közelítheti meg a P50-et stabilitásban és megbízhatóságban sem.
Nekem volt mind a kettő,de inkább ne is beszéljünk a W541-ről.Viszont én egy pár dolgot írnék ajánlásképpen, hogy miket szoktam figyelembe venni a szokások hardveres dolgokon kívül. Lehet, hogy ez neked is segítség lesz.
1. Nekem fontos, hogy minél több (db) háttértárat tudjak belepakolni a gépeimbe.
2. Legyen "becuppanos" dokkoló a gépeimhez. (Igen tudom, itt már kiestek a modernebb gépek, de a munkahelyem biztosít modernebbet így nem érdekel, ha itthon nincs saját felhasználásra USb-C-s dokkolóm csak céges gépem,stb.)
3. Lehet-e a géphez kapni még original vagy utángyártott aksit és ha igen milyen áron? (Szeretem, ha van tartalék.)
4. Mivel nem mindig dockról használom a gépet ezért nekem fontos a 3db "hagyományos" USB port.
(Ezek csak az én beidegződéseim.)
5. Amennyiben találok és megfizethető akkor minél jobb kijelzővel szoktam megvásárolni.Ezek a szempontok előtt már túl vagyunk a hardveres megközelítésen és, hogy mit fogok rajta futtatni,stb...
-
HSM
félisten
válasz
azbest #121442 üzenetére
Igen, de a megfelelő mux nem olcsó. Én eddig csak olyannal találkoztam, ahol a belső monitor volt kapcsolható az általad említett módok között, a külső kimenet nem.
Külső monitor esetén általában tápot is kaphat a gép, így elveszik az IGP legnagyobb előnye, a kedvezőbb fogyasztás, ebből a szempontból érthető, hogy nem erőltetik nagyon a mux-os megoldást hozzá.
-
válasz
FoxiestFox #121444 üzenetére
lezso6haxfancontrol (Google Drive)
Ebben benne van a saját TPFanControl.ini fájlom is, de ugye lehet használni sajátot is.
Ez egy tényleg csak egy haxolt verzió, szóval CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE.
-
-
-
Dhampir
félisten
vargas0502, Francia91
A P50 és fölötte valóban még jobb lehet, főként, ha "patika" állapotú.
Legfeljebb csak árban győzedelmeskedhetnek a régebbiek.
-
válasz
lezso6 #121435 üzenetére
Esetleg még opció, hogy átírom a TPFanCtrl2-t, hogy lehessen a két ventit külön szabályozni, hátha az egyik elég halk, s akkor idle-ben elég 2-ből egy venti.
-
azbest
félisten
válasz
lezso6 #121433 üzenetére
node várjunk, a p16 gen1 -ben van mux switch, nem? [link] [link]
Az pont azt jelentené, hogy nem kéne teljesen átmennie a kimenetnek egy másik gpu-n. Optimus módban megy át a másikon. Valahol fn + Q kombót írnak a váltáshoz, de lehet tévednek.
Vagy rosszul írják és mindenképp optimus van fixre kötött kimenettel?
-
-
MrSealRD
veterán
válasz
lezso6 #121430 üzenetére
Végig olvasva a történeted én P50/P51-el jártam be ugyanazt az utat. 4K monitorral folyamatosan megy a hűtésem... Ahogy lehúzom, egyből indul a tibeti templom szimfónia Csend c. szakasza... Ez van. És nálam TB-n fut minden is... tehát a monitorom direktkben TB-n tudom a gépre kötni, illetve most egy TB dokkoló van közbe iktatva és monitor/ P51 is ezen portokat használják a dokkolón...
Ha rákeresel valahol van valami sematikus ábra is erről, az összes kimenet dVGA-ra van kötve.
Bocs, hogy letöröm a szabadságharcod. -
válasz
vargas0502 #121432 üzenetére
Nyilván nem egy kategória. Csak annyi lett volna az elvárás, hogy idle-ben, minimális terheléssel ne legyen hangja. Itt van egy T480s, ami ezt tudja. Sőt, a P16 is tudja ezt, csak nem szabad rá külső monitort dugni.
-
vargas0502
tag
-
-
válasz
donjohnson #121426 üzenetére
Van másnál lehetőségem erre, kipróbálom majd.
Nemrég most egy gyenge próbálkozásnak kipróbáltam azt, hogy a TPFC-nek csak 70 foknál engedem bekapcsolni a hűtést. Hát oda is felkúszik simán.
Másik opció, hogy újrapasztázom, hátha. Harmadik opció, hogy valamilyen aktív hűtésű notipadot veszek vagy csinálok, ami hangtalan -- ellentétben a P16 legkisebb ventifokozatával, ami sajnos kicsit sípol 1800 RPM-en, ez a bajom. Jó lenne ha esetleg ilyen 1000 RPM-re be lehetne lőni, de ez nem opció. Vagy valamilyen módon kap a noti egy hangszigetelést.
Természetesen az is egy opció, hogy megszokom, legrosszabb esetben ez lesz, azért egyáltalán nem olyan nagy probléma ez, mint amilyennek beállítom. Csak eddig egy teljesen hangtalan asztali gépem volt.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy egy dVGA-s P16s vagy P16v is ilyen-e. Vagyishogy az szinte biztos, hogy ezeknél is a külső monitor dVGA-ról megy, de hogy azok a notik vajon elbírják-e passzívan?
További érdekesség, hogy az Alder Lake prociból négyféle die van:
1. Alder Lake-S (desktop) 8P + 8E + 32 EU
2. Alder Lake-S (budget desktop) 6P + 0E + 32 EU
3. Alder Lake-P (mobile) 6P + 8E + 96 EU
4. Alder Lake-M (ultra mobile) 2P + 8E + 96 EUAz U (15W) procik használják az ultra mobile lapkát, a P (28W) és H (45W) procik a sima mobile-t, és a HX (55W) meg sima desktop lapkát. Szóval ez kvázi asztali. Emellett még van WM690 chipset (pl ECC miatt), ami elvileg 4.7 watt TDP, szóval fűt nekünk még ez is, persze nem ennyivel, de akár.
Lehet egy sima H procival jobb a helyzet dGPU mellett, de nem azért mert az 10 wattal kevesebb, hanem mert nincs workstation chipset és ez laptopba szánt lapka, ellentétben a HX-szel, ami eredetileg desktop.
-
válasz
donjohnson #121421 üzenetére
Ehh, ez alapján nálam minden a dVGA-n van.
-
válasz
donjohnson #121418 üzenetére
P16-on két rendes Thunderbolt is van hátul, a tápcsatlakozó mellettire kell rákötni a dokkolót, szóval annak a procival kéne kommunikálnia. De ha mindenképp kell a dVGA ezekhez is, akkor jól megszívtam.
szerk: elvileg az oldalt lévő USB-C is támogat DP-t. Hát akkor majd kiderül mindegyik a dVGA-ra van kötve vagy sem.
-
HSM
félisten
válasz
lezso6 #121417 üzenetére
Egyébként ha nagyon akarták volna, szvsz belefért volna a második slot is a ramoknak, legalábbis a GPU-nélküli verzión, hiszen azokon üresen tátong a PCB-n a GPU, a GPU VRM és a GPU memóriájának is a helye, ami nem kevés.
#121418 donjohnson : Generációk óta ez a trend, hogy az IGP hajtja a beépített kijelzőt, a dedikált GPU pedig a külső kimeneteket. Úgyhogy én is erre tippelek, hogy a P16-on is így van (legyen az HDMI/DP/USB-C/TB), de azért egy utánanézést megérhet a dolog, hátha valamelyik az IGP-ről lett valamiért megoldva.
-
HSM
félisten
válasz
lezso6 #121407 üzenetére
Jogos az észrevétel, hajlamos vagyok a mai világban ezt már "cserélhetőnek" minősíteni.
Tény, előnyösebb, ha bele lehet pakolni szépen a 64GB DDR4-et párban, tökéletes kétcsatornás módhoz, de azért a legtöbb reális feladathoz egész jól megteszi az egy slottal elérhető aszimetrikus 40GB is.A 16GB-al integrált modelleknél pedig még jobb a mozgástér.
A 8GB-al fixen forrasztott, slot nélküli pl. kortárs X280-akat viszont rossz volt nézni aprón már akkor is, mikor a T480s-t vettem...#121408 lezso6: Azt kellene kideríteni, melyik vezérlő van bekötve a DP/TB porthoz...
-
válasz
donjohnson #121412 üzenetére
Ja, meg az IGP letiltása nélkül még boot képernyő sem tud HDMI-n lenni, valószínűleg a Thunderboltról is így lesz. De azért az csak menni fog IGP-ről.
De én nem is ezt néztem be, hanem azt, hogy a dVGA ennyi plusz melegedésben, nem gondoltam volna hogy ennyire jelentős. Ez ugye egy max 60 wattos RTX A1000, ami az RTX 3050 workstation változata, szóval tök cuki. De annyira mégse, meg idle-ben passzívan már nem bírja el.
-
Na, kiderült hogy ROSSZUL FOGOM a P16-ot.
Ugye melegedési problémáim voltak, idle-ben mindig mennie kellett a légkavarónak. TPFC-vel is hiába állítottam be, hogy 60 foktól kapcsoljon be, mindig felmelegedett a gép 60 fok felé, aztán bekapcsolt a ventilátor. Mint kiderült azért, mert monitor van rákötve a gépre. HDMI ponton. Az meg csak a videokártyáról működik, integráltról nem. Tehát a videokártya fűtötte be a gépet üresjáratban.
Szóval Thunderbolt - Displayport adapter kéne elvileg. Legalábbis remélem a tündérbolt az már működni fog IGP-ről is, és nem fogja feleslegesen járatni a VGA-t.
-
zsolti75
senior tag
válasz
FoxiestFox #121401 üzenetére
Természetesen elfut, de ami játékokat írt, az nem kispálya.
A P16 G1 és a G2-n pedig be van állítva gyárilag 60fokos thermal limit, így csúnya belassulások lesznek miatta.
A P1 pedig mind cpu, mind gpu oldalon sokkal gyengébb.
Továbbá, semmi cad és egyéb olyan célú felhasználást nem láttam, mihez quadro kellene, így jóval olcsóbb egy gémer gép. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged