- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargas0502
tag
válasz
Dhampir #121440 üzenetére
Igazad van, az árral nehéz lenne vitatkozni, de a W541 finoman fogalmazva sem közelítheti meg a P50-et stabilitásban és megbízhatóságban sem.
Nekem volt mind a kettő,de inkább ne is beszéljünk a W541-ről.Viszont én egy pár dolgot írnék ajánlásképpen, hogy miket szoktam figyelembe venni a szokások hardveres dolgokon kívül. Lehet, hogy ez neked is segítség lesz.
1. Nekem fontos, hogy minél több (db) háttértárat tudjak belepakolni a gépeimbe.
2. Legyen "becuppanos" dokkoló a gépeimhez. (Igen tudom, itt már kiestek a modernebb gépek, de a munkahelyem biztosít modernebbet így nem érdekel, ha itthon nincs saját felhasználásra USb-C-s dokkolóm csak céges gépem,stb.)
3. Lehet-e a géphez kapni még original vagy utángyártott aksit és ha igen milyen áron? (Szeretem, ha van tartalék.)
4. Mivel nem mindig dockról használom a gépet ezért nekem fontos a 3db "hagyományos" USB port.
(Ezek csak az én beidegződéseim.)
5. Amennyiben találok és megfizethető akkor minél jobb kijelzővel szoktam megvásárolni.Ezek a szempontok előtt már túl vagyunk a hardveres megközelítésen és, hogy mit fogok rajta futtatni,stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Képregény topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest