Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
donjohnson
üzenetére
Na ja. Ezen a fórumon túlnyomórészt ezek miatt megy az eszmecsere. Géphiba száz oldalakon keresztül semmi.
Ha valaki nem ismerné, ezzel gyönyörűen lehet tiltani mindent amit az ember szeretne. -
carr
őstag
megjavult (bár a hsz-t sem látom, szóval lehet ph szerver szarozik, mert mobilon sem érem el a oldaltot)
driver update megint szopatott -
HSM
félisten
válasz
azbest
üzenetére
"Az a 1260U nem 24W-os. 9W az alap fogyasztási keret"
Direkt linkeltem a tesztet, hogy a linkelt gép esetében nem 9W a tartós (PL1) limit, hanem 24W, mivel a gyártó úgy paraméterezte arra a konkrét típusra. Jól látszik a folyamatosan futtatott Cinebench körökben is, hogy nem esik le a teljesítménye a pincébe az első kör után."Szóval tud hasonló takarékos lenni, mint a P-sek, ahol 20W körüli a normál keret."
Ezt a benchmarkok is alátámasztják? Az egy dolog, hogy valamit tud csinálni 20W-ból, de ha ez jóval kevesebb, mint amit egy U-s tud ugyanennyiből, akkor ez nem túlzottan hasznos.
Személy szerint kíváncsi lennék, hogy alakulnak a Cinebench R23 multi pontszámok 15-35-45W limittel. Referenciának T14 G2a eredményt tudok 25W-ra húzott limitekkel (gyári teljesítménycentrikus akku csúszka állapot):

Persze, AMD-n ha jól tudom, a "25W" névleges limit valójában valamivel több, mert ők máshogy számolnak, azt majd ki kellene mérjem, mennyi is kb. a konkurencia számaival. Ha van rá érdeklődés tudok majd mérni névleges 11W és 15W-al is.
24W-os 1260U eredményt pedig nemrég linkeltem, 7444 pont. -
azbest
félisten
Az U-sat azért is mondom manager procinak, mert teljesítmény nincs benne, az i3-asokkal lehet pariban max. Persze egy mai i3 is sokmindenre elég, ha nem kell teljesítmény. Mondjuk, ha az akkut sem spórolják ki belőle. De általában a takarékosabb proci mellé pont kisebb akkut is tesznek.
Az a 1260U nem 24W-os. 9W az alap fogyasztási keret és valahány másodpercre fel tud venni 29W-ot is, ha nincs lelimitálva jobban.
A H prociknál a gyártó segédprogijában lehet állítani, hogy 15 / 35 / 45 W normál fogyasztási kerete legyen. Szóval tud hasonló takarékos lenni, mint a P-sek, ahol 20W körüli a normál keret. Azt hiszem azoknál is lehet takarákosabbra állni, két szintje van. De az u-s az nem tud hová nyújtózkodni, ha teljesítmény kéne.
Persze a gépemnek 12700h -val nem túl fényes a használati ideje, 6 óra körül lehet takarékosan. De az oled is fogyaszt benne, azért ennyi. Viszont, ha leülök asztalhoz, akkor 2x gyorsabb is tud lenni. Egyébként a 12500h is bőven jó lett volna, sőt a hő és fogyasztás limitek miatt egy szálon lehet jobb is. De amikor vettem csak az i7-es volt feketében, az i5-ös meg libafosban.

A thinkpadek kiestek sajna, mert akkoriban semmi hasonló gép nem volt itthon, plusz az áruk is durva lett volna hasonló konfigra. Egy éve br 286 volt az i5-12500h és 320 az i7-12700h 2.8k oleddel és 8+8GB rammal, 500as ssd-vel. 70Wh akkus. [link] [link] Ezért az árért nem lesz sok év support, hanem kb nulla, ez az ára az olcsóságnak. És ilyen vékkony gépbe H kissé túlzás a hő miatt. A P azért elég jó kompromisszum lehet, talán ezért is drágák.
-
HSM
félisten
válasz
grabber
üzenetére
Sajnos éppen ugyanilyen nagy a T480 kétfelé szedett akkupakkja is, ha hasonló kapacitásra fejleszted, csak az egyharmadát elrejtették előled a gép gyomrába.
#120844 Reggie0 : "ha nem oskovulet gepet szeretnel hasznalni, mert mondjuk proci, akkor az ujabbakban mar csak 50-60Wh van maximum"
Ha nem őskövület gépet veszel, akkor az tele lesz takarékos hardverekkel, és lényegesen tovább el fognak menni ilyen méretű akkuval, mint a korábbi 93Wh-s gépek.
Egy AMD-s T14-be pl. mehet a Low Power kijelző, és ha takarékra rakod a CPU energiagazdálkodását, akkor a proci is jóval kevesebb fogyasztással körbefutja a T480-at.
Ha pedig még ez sem elég, akkor vihetsz magaddal megfelelő PD-s power bankot, amekkorát csak jólesik...#120851 azbest : Van egy olyan megérzésem, hogy a több nagy mag nem kifejezetten tenne jót az elérhető akkus üzemidőnek...
#120854 donjohnson : Ezeknél is gondolom a gyártó paraméterezi.... Ezen pl. 24W-on jár a 1260U, az azért nem kevés: [link] .
#120884 Tim82 : T460s-t próbáltam a 45W-os töltőjével dokkolóval, számomra is meglepő módon jól működött. [link]
Persze, ha csipegeti működés közben az akkut, akkor érdemes erősebb töltőt tenni alá. -
moleculez
veterán
2 kérdés X270-nel kapcsolatban:
1) Akksi töltöttség jelzés meg van zavarodva. (Arch Linux az OS) Tegnap töltőn használtam (type-c porton), kiírta hogy 0% (és tényleg, mert kiváncsiságból lehúztam és kikapcsolt a gép) majd 10 perc múlva 29%
Akksi hiba? Szoftveres kalibrálás (utóbbi időkben jöttek-mentek az OS-ek)?2) Kijelző: Mióta napi használatba lépett elő, elkezdett zavarni hogy csúnyák, fakók a színek. Milyen kijelző opciók vannak, ha van egyáltalán? Ha megmondjátok hogy tudom kiolvasni a jelenlegi kijelző tipusát akkor meg tudom mondani.
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco
üzenetére
A 30W-os PD Ikea töltőről is próbáld meg, arról nem lesz hajlandó működni. Sőt, van olyan 45W-os PD töltő (itthon vett Samsung, elviekben le tud adni 20V/2,25A-t), amiről szintén nem. Szóval nem tudom, hogy pontosan mitől függ, ha neked elmegy a Poco töltőről.
És én itt most arra gondolok, hogy a gép ezekre a töltőkre dugva közli, hogy túl kicsi a töltő leadott teljesítménye és utána úgy veszi, mintha rá se dugtam volna.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Tim82
üzenetére
Csak referenciaként (nem vitatva amit leírsz, csak infót adva): T470 félig merülve 37W-ot vesz fel a konnektorból idleben (45 és 90W-os gyári táppal is), és a 33W-os Poco X3 Pro töltővel, a töltő saját kábelével elmegy, töltődik, de ott a vége, mert ikeás kábellel már nyafog a kevés táp miatt, más kábellel fel sem veszi a töltést.
Ha kicsit megtekerem, indítok egy böngészőt, youtube, stb. akkor 60W-ra ugrik fel a felvett teljesítmény, tovább nem emelkedett.
-
Bogyi007
veterán
Megnéztem 65W a táp a notim esetében.
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco
üzenetére
Nem vagyok a téma nagy szakértője, de úgy rémlik, hogy 10-15W-ot önmagában is fogyaszt egy dokkoló és akkor még nem kötöttél rá plusz eszközt.
Az X270-nek, ami az X260 utódja, tapasztalataim szerint nem elég önmagában sem 45W-osnál kisebb táp, Ikea Askstorm-mal próbálva (ami 30W-ot tud maximum leadni PD-vel) rinyál, hogy nem elég a teljesítmény.
Szóval én 65W-os táp alatt nem is gondolkodnék az X260-dokkoló párosnál, 90W-os táppal viszont tartalék is van a "rendszerben".
-
Tim82
félisten
válasz
Bogyi007
üzenetére
A linken szereplő akkumlátorok közül például az utángyártott az eredetivel szemben mivel másabb - kevesebb üzemidőt ad vagy kevesebb ideig lesz müködőképes?
Látatlanban nem tudjuk megmondani, de valószínűleg mindkettőre számíthasz.A linkelt dokkolóhoz szükséges külön töltő vagy a notim gyári töltője is jó lenne hozzá?
Ajánlott lenne egy 90W-os töltő hozzá, de valószínűleg még 65W-ossal is működni fog. 45W-os szinte biztosan kevés lesz egyszerre a notinak és a dokkolónak. -
Bogyi007
veterán
Thinkpad X260-hoz keresek akkumlátort és dokkolót.
A linken szereplő akkumlátorok közül például az utángyártott az eredetivel szemben mivel másabb - kevesebb üzemidőt ad vagy kevesebb ideig lesz müködőképes?A linkelt dokkolóhoz szükséges külön töltő vagy a notim gyári töltője is jó lenne hozzá?
-
carr
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
igen. de közben megvan. mindent is (driverek, elsősorban AMD faszkodása ismét) win update megzavargattam, hogy haladjon, 4x újraindítottam, és most jó.
Köszi a türelmeteket!!! <3 -
-
carr
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Köszönöm. Máris nézem.
-
-
Tim82
félisten
Jó tudni, mert ugye ezt írtad:
skacok! tegnap vettem észre, hogy a fn+fényerő, plusz más f4, és utáni (12ig bezárólag) fn+ funkció gombok nem csinálják amit kéne.
És hát tök logikus, ha az Fn funkcióját áttetted a Ctrl-ra, akkor az Fn + más gomb kombó nem azt csinálja, amit "kéne".
-
carr
őstag
skacok! tegnap vettem észre, hogy a fn+fényerő, plusz más f4, és utáni (12ig bezárólag) fn+ funkció gombok nem csinálják amit kéne. Valószínű sw lesz, de merre induljak? Találkoztatok már ilyennel? Tegnap este kezdte csinálni. restart, hardcore poweroff nem segített.
köszönömedit: éjszakai fény se csinál semmit.
-
Gergello
addikt
Sziasztok !
Ennek melyik thinkpad felel meg ?
Usb-c töltés és 2 db ssd hely.
Köszi. -
tvamos
nagyúr
válasz
zsolti75
üzenetére
Igen, Stockholmban vagyok most.
(#120761) vicze1 válasza tvamos (#120760) üzenetére
"Wacomnak Wacom a rendszer, de tök lényegtelen, ha kihagy és lassú." Ha kicsit lassu, nem zavar, de ha kihagy, az viszont zavar. Inkabb altalanos hasznalatra kell, egy-egy moricka abrat rajzolnek vele, mernoki ilusztracio, nem muveszi alkotasra. Nem egyszeru.
"Böködni jó, de arra ott az ujjad is." Hat oke, csak az ujammal osszemaszatolom, a tollal meg nem. -
vicze
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Mi a szempont, ha ok, hogy drágábban veszel egy G3 AMD-hez képest gyengébb gépet, akkor igen.
Az E magok miatt már a 12gen se "kazán", csak egyszerűen elveszi azt a két szem P magot és csorogsz az E-ken tovább.
Jó? Nem. Élhetőbb mint a 8gen - 11gen? Igen. És kb ennyi az Intel pozitívuma, meg hogy még megmaradt a cserélhető RAM.
USB4 miatt már a TB se jelent semmi pluszt. -
azbest
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Nekem például nagyon nem szimpatikusak ezek az U procis gépek. Manager gépek, gyenge procik marha drágán. Nem tudom miért nincs többféle P procis.
(a mostani laptopomban H proci van, le lehet lassítani 15W P szintre) -
Balinov
titán
Sziasztok, banális kérdés. T480snel melyik usbc csatira kossem a Dell Wd15 dokkot.?
-
vicze
félisten
válasz
Wolfskin
üzenetére
Kontra, Intel... T490 és a T14 gen1 a legrosszabb Intel generációt kapták throttling orrba szájba, attól is ha ránézel. Teljesítményben 8gen-hez képest nem lépsz előrébb 11gen-ig, Intel oldalon, és senkinek nem ajánlom a vásárlást.
T480s magnézium házas, és hiába néz ki ugyan úgy, a T490 drasztikusan élesebb élekkel lett megáldva így lényegesen kényelmetlenebb.
T490 és T480s RAM is 2400MHz max. ez Intel limitáció, nem tud többet a CPU.
Továbbra is Psref-en nézd a specifikációkat, ne máshol.Core 10th Gen kezel 2666-ot, de olyan T490-et nem forgalmaztak EMEA-ban, így itt nem fogsz találni.
-
válasz
Wolfskin
üzenetére
MI a fontos,méret ár proci teljesítmény....
Mind a kettőnek van előnye hátránya,egyik sem jobb a másiknál inkább más. Meg fontos milyet kapsz használtan.
Proci,akku,memória,méret mások.Szerintem nincs nagy különbség,hogy ennyire át kelljen gondolni. Azt kéne,hogy jól felszerelt és jó állapotú gépet kapj. Használtnál azt tudsz venni ami a piacon van és nem azt amit akarsz.
Reggie0: Nem gondolnám,hogy nekiállna cserélni,de lehetőség adott akkor
-
Reggie0
titán
Viszont, ha nem oskovulet gepet szeretnel hasznalni, mert mondjuk proci, akkor az ujabbakban mar csak 50-60Wh van maximum, vagy batar kijelzoset, amit helybol macerasabb hordozni. 14-es gepbol a t480 volt kb. az utolso, amiben sok akku elerheto.
#120838grabber: T480-ba lehet rakni T490-es kijelzot szerencsere.
-
Wolfskin
őstag
válasz
grabber
üzenetére
Én a T480s mellett kezdek lehorgonyozni, de olvasgattam teszteket, a T490 szinte ugyanazt nyújta, annak mik a negatívumai?
Méretek kb. 480s, egy szabad ram slot,
PRO: a gyári ram lehet nagyobb is, a kijelzői alapból jobbak (lehetnek, bár gyárilag lutri), És árban kb ugyanott van
KONTRA
Ok, aksi kicsit kisebb, de az akuidő kb ugyanaz, a cpu más, de más lehetséges hátrányát nem látok. -
kopi72
aktív tag
válasz
donjohnson
üzenetére
De ez volt :-) Koszi a segitseget!
-
azbest
félisten
válasz
ughhh
üzenetére
nem is gondoltam, hogy ma gyártották volna őket. A magyar aprós árakhoz képes ajándék és meg lehet duplázni vele a régi gép erejét. A két t430-asomban évek óta i7-3720qm és i7-3610qm procik vannak, egész sokáig használható teljesítményt nyújtottak, a 16GB ram mennyiség limit és 4k60Hz kijelző támogatás hiánya miatt váltottam csak új gépre.
-
azbest
félisten
Nocsak, úgy tűnik kínában már aprópénzért akadnak i7-2xxxqm és i7-3xxxqm 4 mag 8 szálas procik, amiket t420/t520/t430/t530 és hasonló gépekben használtak [link]
-
válasz
Saskakas18
üzenetére
Ha jól emlékszem a T480 bővíthető akkus. Kijelző tud jobb lenni a T490-ben ha fullos a gép.
Én a T480-at venném,az még valamennyire bővíthető és jó. -
Saskakas18
tag
válasz
Saskakas18
üzenetére
Valaki esetleg
-
-
Tim82
félisten
válasz
vicze
üzenetére
Az, amit mondtak feljebb.
Vagy elmész a modkerbe és kéred az általad jónak gondolt módosítást/kiegészítést a topikösszefoglalóhoz, vagy jelentkezel topikgazdának (szerintem szintén ugyanott teheted meg) és amint megadták neked a jogosultságot, onnantól kapsz az összefoglalóhoz szerkesztési jogosultságot.
A topikgazdasággal egyben megnyered annak felelősségét is, hogy rendet kéne tartani a topikban (anélkül, hogy konkrét moderátori jogosultságokat kapnál), szóval ennek függvényében vállald be, ha gondolod.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Csak átírni a bevezetőt lehet kevesebb meló amúgy hosszabb távra nézve, egy modira ráküldöd az igényt aztán szevasz.
-
-
bzolika10
aktív tag
válasz
Wolfskin
üzenetére
A T480s-nek is ugyanennyi és ugyanolyan portja van, csak az elosztás más a két oldal között. Bal oldalt van a C töltő, Thunderbolt3+dokkoló, RJ45, USB 3.0 A, HDMI, jack és az SD kártya olvasó. Jobb oldalt csak egy USB 3.0 A van és opcionálisan a smart card olvasója.
-
Wolfskin
őstag
Ha x30 előtti gépet használsz win10-el, akkor csak mindenféle trükközéssel tudod megoldani a drivereket. Pont a lenovozás tisztasága és átláthatósága veszik el. És akkor nem kell linux hozzá, bármikor random lenullázza magát a powert manager. Ha csekkoltam, 10/8 100%-on állt és teljesen alap settingsen. Egy idő után feladtam.
Ha jól emlékszem én is csak valahogy 90%-ig töltöttem és csak 75% alá leesve indult. De az esetek 95%-ban tápról használtam, annyire rövid volt az akku idő, hogy felesleges volt mixelni. (előbb utóbb úgyis kell a táp, akkor meg mindek használjam el az aksit).
-
HSM
félisten
válasz
Wolfskin
üzenetére
Alapvetően jól működik, és rendkívül sokat segít az akku kondíció megőrzésében, ha nem engeded kb. 80% fölé.
Érdemes használni szvsz.
Akkor szokta elfelejteni a küszöböt, ha pl. elindítasz rajta egy Linux telepítőt, vagy kiveszed a gépből az akkut. De egy "egyakkus" gépnél ez egyáltalán nem nagy gond, visszaállítod a küszöböt, picit használod töltőről és kész is vagy. -
moleculez
veterán
válasz
Wolfskin
üzenetére
“Amúgy sokszor jobban élvezem a felderítést, mint magát a vásárlást, vagy a használatot.”
Abszollút átjön
Volt egy ilyen osztálytársam régen, nála szinte minden így ment. Egyik iszogatás alkalmával leültettük a rosszlányok pont hu elé, hogy elvi síkon válasszon egy hölgyet. És már nyitotta is az Excelt. Másfél óra alatt sikerült is döntenie, de az idő alatt amit lerendezett azért sok standup comedy-s adná a fele karrierjét
-
HSM
félisten
válasz
Wolfskin
üzenetére
Engem a kontra részben leginkább az idegesített, hogy külön kellett figyelni a két akku kondíciójára. Pl. hogy elmászott-e a mérő. És ha elmászott, akkor a kalibráló ciklus is macerás, mert nem mindig azt kezdi meríteni, amit meríteni szeretnél... Ha pedig véletlenül elfelejtette a vezérlő a töltési küszöböt, és nem akarod teletöltve tárolni, újból jön ez a móka.
Egy fokkal talán kevésbé idegesítő, ha a külső akku kivehető, én fix akkus gépben találkoztam dupla akkuval, ott ez különösen kellemetlen tudott lenni. -
Wolfskin
őstag
Ezen én is gondolkodtam, be akartam írni a negatívumok közé is. Az ultrabay idején jó volt, hogy ehetett menet közben aksit cseréléni, addig elment ultrabayről is. Az USB töltés korában ez már valóban felesleges
Csak azért is:![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Dupla aksi
PRO:
• több össz. aksi teljesítmény
• aksi csere lehetőség menet közbenKONTRA:
• elveszi a helyet a gépben
• plusz súly
(#120813) Tim82 ezeket néztem, köszi, csak a com-ost, németül jobban beszélek. Csak nem volt egyértelmű, melyik mi, de így érthető. Köszi!
(#120810) zsolti75 Előrehozott kognitív disszonancia redukció. hogy ne legyen vásárlás utáni magatartásom
Ha egyszer jó szöget akarsz venni, csak szólj, küldök egy excellt...

Amúgy sokszor jobban élvezem a felderítést, mint magát a vásárlást, vagy a használatot.
"Udvarlás - aktus - házasság"(#120812) FoxiestFox

-
Tim82
félisten
válasz
Wolfskin
üzenetére
ez csak dokkolóün keresztül?
Nem. Nézd meg az előző hozzászólásban a bal oldalról készült képet. Ott van egy fura kettős csatlakozó (ez a dokkoló csatlakozó), annak a bal oldali portja a TB3, ami önállóan is használható.ez pontosan micsoda?
Tud töltést, USB adatátvitelt, digitális videójel kiadást.
a töltő USB-C csatlakozója is beszámít az USB-k közé?
Igen.
tudnál erre valami infót, hogy 480/480s pontosan milyen eltérés van USB -ben? (db és tudás) ez a része nekem még kicsit kaotikus.
Nem volt T480s-em eddig, így ezt nem vállalnám így be, de megnézném a helyedben a két modell notebookcheck review-ját, különös tekintettel a "Ports" / "Connectivity" szekcióra. -
-
Wolfskin
őstag
válasz
Tim82
üzenetére
köszi, ezt javítom, nem találtam egyértelmű infókat
illetve:
1 db Thunderbolt 3 (dokkolócsatlakozón belül)
ez csak dokkolóün keresztül?1 db USB C/PD/DP alt módra képes csatlakozó.
ez pontosan micsoda?
a töltő USB-C csatlakozója is beszámít az USB-k közé?tudnál erre valami infót, hogy 480/480s pontosan milyen eltérés van USB -ben? (db és tudás) ez a része nekem még kicsit kaotikus.
-
Wolfskin
őstag
Mindenkinek szeretném megköszönni a tanácsokat!

Abban biztos voltam, hogy a következő is Thinkpad lesz, így, hogy a kijelző minősége moddolható meg pláne.Még abban igazad adok, (#120768) HSM kollégának, hogy ekkora méretben (14") tényleg felesleges az UHD. Azért indultam el ebbe az irányba,. mert ezek voltak a jobb minőségű panelek (fényerő, színtér) de ahogy bejött a cserélhetőség opció, ez irrelevánssá vált.
Az UHD hátrányai:
bizonyos elemek nagyon apróvá válnak a kijelzőn (nem miden program tudja jól kezelni, +win UI)
és a magasabb fogyasztás, ergo rövidebb akku időEgy kis táblázatban foglaltam össze magamnak az itteni olvasott tanácsokat, tapasztalatokat, ez alapján holtversenyben a T480 ill. 480s a befutók. Ha lehet , lesz olyan dedikált vga-val.
-
Saskakas18
tag
Sziasztok. A véleményetekre lennék kíváncsi..
A t480 és t490 jó modell? Lenne most lehetőségem venni 2 db.-ot jó áron. Vagy inkább más modelleket nézzek?
-
Ogard
tag
válasz
Wolfskin
üzenetére
Fontold meg az x1 tablet gen3 -at. Nagyon nagyon jó a képernyője, 3k ips, levehető a billenyűje, van hozzá toll, készült 16gb-s verzió, 6-8 órás akuidót simán hozza. Usb c-n tölthető, minden ami neked kell szerintem.
https://www.lenovo.com/hu/hu/tablets/windows-tablets/thinkpad-series/ThinkPad-X1-Tablet-3rd-Gen/p/22TP2CP0113
Használtan 3-400 euróért látom mostanában, én innen vettem a sajátomat (https://www.bf-laptops-notebooks.com/en/ - rendszeresn szokott lenni nekik, ha most épp nem volna) egy évvel ezelőtt - igaz csak a 8 gb-s verziót, de annyira bevált, hogy vettem egy másodikat a felségemnek is.
(A mindennapi gépem amúgy egy x220 linux mint 21.2-el, 16gb rammal és 2tb hddvel, használom amig szét nem esik - sajnos már a második usb portból törött ki a műáanyag, ezért elkezdtem jó minőségű 230-asokat vadászni aggodalmamban.) -
Wolfskin
őstag
válasz
zsolti75
üzenetére
Ja, most esett le mire gondolsz. Az utolsó számjegy... Nos igen, a 2.3 300nit és a kontrasztja is alacsonyabb, a 2.0 kontrasztja 1500, fényereje 500 nit és 100% AdobeRGB, azzal nem lesz gond. A 2.2-ről viszont nem találtam fényerő infót. A gond az. hogy nem lehet választani, és ahogy kivettem, ez a store valamilyet küld, ami épp van. De mindenképp a 2-0-t fogom keresni.
És ehhez az a kábel kell, amit linkeltél és kész?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
driver update megint szopatott

Akksi hiba? Szoftveres kalibrálás (utóbbi időkben jöttek-mentek az OS-ek)?
köszönöm
X220*

Érdemes használni szvsz.