- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
VMatteo #7136 üzenetére
Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem 5.000 Ft már nem fillérb*szás. Ha neked nem számít, hát, jó neked.
(#7132) xigris Ugyanakkor rendeltem, hasonló a helyzet. Sokat rendelek amúgy külföldről, nem is az a problémám, hogy sokára ér ide, mert már megszoktam, hanem az, hogy nincs semmi infó a szállításról.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
VMatteo #5683 üzenetére
Ilyenre gondoltál: Nike+ White 24H Modified?
-
misimagaki
aktív tag
-
válasz
VMatteo #4219 üzenetére
Az aktuális hőmérsékletet, ahogy én megfigyeltem 2-3 óránként frissíti, de nincs pontos adatom. A min/max hőmérsékleti értékeket napi egyszer. A kis időjárás ikont nem tudom, talán napi egyszer-kétszer (az amúgy is előrejelzési adat, mint a min/max T).
Légnyomási értékeket tudtommal csak menüből lehet nézni, tehát az óralapon nem lehet kiíratni. Amúgy sem túl pontos az érték, amit mutat. -
-
szebe
addikt
válasz
VMatteo #4162 üzenetére
Eustocktól "international" verzió jön.
Lehet várni app only/email only akciókat, de szerintem felesleges. Pár ezressel lenne olcsóbb, cserébe várhatsz heteket.Én jó rég vettem, amikor még vadászni kellett a nemzetközit, ezért kínaim van, de a "csak egy béta" iOS app segítségével már angol az óra magyar telefon mellett is.
-
vince
őstag
válasz
VMatteo #4164 üzenetére
8 napja, múlt vasárnap reggel volt app-onlyban (lehet, hogy korábban is, de akkor láttam először, tök véletlenül), de mire átgondoltam (pár óra volt
) és megvettem volna, már nem volt elérhető. Nem tudom, hogy milyen gyakran kerül be, várok türelemmel
A többire nem tudok válaszolni, Mi Band 2-m van
-
vince
őstag
válasz
VMatteo #4162 üzenetére
Ugyanebben a cipőben járok, én gearbestes app-only ajánlatra várok, azt le tudom pontozni $40 környékére, mégiscsak barátságosabb ár, mint $60 körül. Ha nem akarsz várni vagy nincs pontod, akkor szerintem is az eustock a nyerő.
Ja, ha nemzetközi verziót veszel, azzal angol lesz az óra magyar telefon mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Óra topik
- BMW topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest