Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
vonyarc #8444 üzenetére
Akkor mi fit adatok törlése, helymeghatározás bekapcsolása, mi fit elindít, bejelentkezel a mi fiókkal, és onnan kéne mennie a párosításnak. Volt hogy nekem se akarta (még miband 1-el), de 2-3 nap pihi után csont nélkül elsőre. Lehet hogy a kínai sunyiban beépített valami várakozást mint a bootloader unlocknál.
-
bl4ze
veterán
válasz
vonyarc #2044 üzenetére
Nekem felment a frissítés, most megy az "erőforrások frissítése"
Nagyon hamar, könnyen lehetett párosítani. (HTC 10 telefon)Mi Band Tools gondolom nem kezeli az órát, csak a Mi Fit.
Továbbra is kérdezném, hogy van aki az INTL verziót használja, és cserélt fontot úgy, hogy vannak benne ékezetek? Van ajánlott font, használja az órát valaki úgy? (gondolom...)
Egyelőre még nem kezdtem el mókolni, font csere-watch face - infókat gyűjtök, illetve tapasztalatot kinek mi, hogyan vált be.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cipő topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest