- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnisz80
lelkes újonc
válasz
internetezoo #8412 üzenetére
Kikapcsolni meg gyári visszaállítást nem tudtam mert eltünt a menüből és hiába javították az appot, nekem nem frissült le mert nem tudott valami miatt szinkronizálni. Viszont közben megoldódott. Lemerítettem teljesen majd rátettem tölteni, leszedtem az amazfit mastert és már látta is az órát. Kapcsolódott leszedtem az Mi fittet, azzal is lehettet párosítani.
Köszönöm mindenkinek az ötleteket és a segítséget. -
molnisz80
lelkes újonc
válasz
scream24 #8397 üzenetére
Elméletileg nincs. Volt letöltve több alkalmazás is de egyikben sincs párosítva. Vissza raktam mindet de egyikben sem látom hogy párosítva lenne. Utoljára az Mi Fitben volt és ott nem akart szinkronizálni. Hiába frissítettem tegnap az alkalmazást mivel nem szinkronizált az órával ezért maradt a régi menü rendszer amiből hiányzott a beállítások menü. Mi a sz@rt csináljak most vele?
Ha lemerül koppra akkor sem lehet megoldani? -
molnisz80
lelkes újonc
Ha hagyom teljesen lemerülni az órát akkor visszaáll alaphelyzetbe? Tehát újból lehet párosítani?
-
molnisz80
lelkes újonc
Leírom még egyszer.
Nem szinkronizált az óra az amazfit bittel. Töröltem az párosítást de az óra ugyanúgy működik viszont nem tudom újból párosítani mert nem látja egy alkalmazás sem. Az órából meg eltűnt pár hete a beállítások menü ahol vissza tudnám alaphelyzetbe állítani a készüléket.
-
molnisz80
lelkes újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek az amazfit bip órámhoz.
A helyzet a következő: Volt ez a Alipay menü megjelenés ami miatt kikerült a beállítás menü az órából. Az órám közben tegnapelőtt nem szinkronizált kb. 1 napon keresztül, ezért töröltem az Mi Fit alkalmazást és előtte rányomtam a párosítás megszüntetésére. Az appban megszűnt a párosítás de az óra nem állt vissza gyári beállításra. Hogyan tudok mindezek után gyári visszaállítást eszközölni? Az órában nincs meg a menü az app meg nem látja az órát. Ha megvárom amíg teljesen lemerül az megoldhatja a problémámat?
A segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest