Hirdetés
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDa
senior tag
válasz SamiCsillag #12199 üzenetére
Az óra setting/beállítások menüjében van a factory reset menü. Ez gyári beállításra visszaállítja az órát. De minden saját feimware/oralap el fog tűnni róla.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
-
DaDa
senior tag
válasz SamiCsillag #12196 üzenetére
Esetleg egy factory resetet érdemes megpróbálni. Amúgy a technokol ennyire jó ragasztó lett? Iskolas kori emlékem szerint csak arra volt jó, hogy összeragasztózzuk a kezünk, hogy leszedhessük róla. 😀 (mi nem szipoztunk) de már akkor is képtelen volt bármit is megragasztani.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
SamiCsillag
senior tag
A tegnap egy 6 km-es futás után elmentem zuhanyozni, az órát szépen letettem az asztalra. Visszajövök, felveszem az órát és akkor látom, hogy a számlapot csak egy kábel tartja. Oké, mondom, semmi gond, már egyszer volt ilyen, technokollal megragasztottam pár hónapja és ment szépen tovább. A tegnap is ezt tettem, de azóta nem vesz jelet a telótól, semmi éresítés. Vissza jelet ad, mert mutatja a MiFit a lépést és az alváasadatokat is, a legfríssebbeket. Szerintetek kuka lett? Ennyi volt?
-
Dimond G
senior tag
válasz SztiviVander #12194 üzenetére
Egyetértek! 30 percre van állítva nekem is! 4. napja egy töltéstől és 96%-on áll!
Tools & Amazfit-et használok. az ébresztő be van állítva benne, de az óra az Amazfit App-ban beállítottat mutatja! ???? Minden más működik![ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
válasz Dimond G #12190 üzenetére
Nem a részlet számít hanem, hogy van e rajta másodperc mutató. Mivel a tiéden nincs így nem is fog gyorsan merülni. Persze ha megy a pulzus és vagy a gps akkor nagyon fog. Enyém is másfél éves és 60 napokat bír ki. Igaz éjjelre kikapcsolom és nem használom a gps/pulzust. Kizárólag uzenet/hivas/emlékeztető jelzésre használom de abból sok van. Átlag napi 16 órát rajtam van.
[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
válasz Dimond G #12180 üzenetére
Huawei Psmarton késett az üzenet. Samsung s8on nem. Android 9es mindkettő. Mindkét esetben a tools&amazfit fizetős szoftvert használtam (egy ezres talán).
Ahogy korábban írtam több mint 2 éves az óra és 30-40 nap simán, ez leginkább az óralaptól függ.
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
kissati66
tag
válasz Dimond G #12183 üzenetére
Én két éve vettem, 25 napot megy. Notifival nekem is sokat késtek az értesítések, így visszaraktam az előtte és azóta is használt Tools & Amazfit-t, ezzel szinte azonnal megérkeznek. Jól olvasható BOLD fontot itt linkeltem.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S 1, 2, 3, (LG Nexus 5), 7 EDGE, 20 FE 5G, GW 4 Classic
-
Dimond G
senior tag
válasz cappa72 #12184 üzenetére
Én újonnan vettem kb 1.5 éve. kb 2 hónap után tegnap vettem elő újra! tegnap 98% után lekellet vennem a töltőről és délutánra 90% lett! Hmmm...nagyon nem dolgoztattam meg! Semmi extrát nem csinált! Ezért kérdeztem!
Most felraktam a töltőre és megfigyelem! Remélem nem lesz egy hetes üzemideje! -
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Gondom van!
Leszedtem a Notify And Fitness for Amazfit pro app-ot!
Felraktam, párosodott a Bip-el, de valami betűtípust leszedve az óra a következőket írja ki!
Connect App to Update!
Ezt hogyan tudom orvosolni? Bármit csinálok nem jó!
Köszönöm a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
rush0205
tag
Nekem is meghal az órám, másfél éves. Feltöltöm 100%,leveszem töltőről 10perc múlva 70%,azt naponta 10-15%mínusz, alig bír ki 5napot, úgyhogy hamarosan megrendelem az utódját, ami egy Gts lesz.
-
Sinkapeter
tag
válasz topi66 #12165 üzenetére
Én sajnos tapasztaltam, viszont szerencsére még nem volt egy éves, garanciában cserélték. Az akkumulátor halt meg benne, nem csak a gyors merülés volt a tünet, hanem nem is töltődött fel teljesen, aztán pár perc alatt leesett 70% közelébe, azon maradt pár napot, aztán megint esett 20 %-ot. Szintén kb. másfél-két hétig bírta.
-
SzaboZE
addikt
válasz topi66 #12165 üzenetére
A több mint 2 éves órám 41 nap után 8%-ra merült, most töltöttem pont. És vannak értesítéseim is bőven. Kérdés milyen óralapot használsz, mennyire statikus. Mindig lemerítem ennyire, egyesek jóslataival szemben, miszerint ez nem tesz jót neki. 5-10% körül szoktam töltőre tenni és rajta hagyom egy estétől reggelig.
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Jabby
őstag
válasz Hi!King #12168 üzenetére
Moddolt MiFit-el lehet GPX-be exportálni.
A GPX-et pedig tudod konvertálni TCX formátumba, pl. az ingyenes TCX Converter progival. -
Hi!King
őstag
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy van-e már megoldás Facebook-os mifit accounttal a meglévő trackeket exportálni tcx-be vagy Strava-ra utólagosan szinkronizálni. Fél éve nem volt, az összes lehetséges megoldás befuccsolt, esetleg Mifit, Amazfit vagy bármely más appban volt-e valami pozitív változás ezen a téren? -
sepyi
aktív tag
Szép Napot!
Átállítottam az órát olaszra a betűk miatt. Igaz hogy most jól jelennek meg az üzenetek, deaz egész nyelv olasz. Hogy lehet visszaállítani angolra vagy németre? Egyszerűen írja le valaki. Köszönöm. (A notify szerint olasz szoft verzio van rajta)
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
topi66
aktív tag
Újabban merül a bip-em mint a u571....max 2 hét és töltő. Semmi nem változott egy bő év alatt. Tapasztalt valaki hasonlót?
-
Aksomatic
senior tag
Sziasztok! A Oneplus 6-om Android 10-re történő frissítését követően, a Notify & Fitness (eddig MiFit nélkül használtam) nem volt hajlandó kapcsolódni hozzá, így gondoltam felteszem a MiFit-et, hogy tudjon firmware-t frissíteni, ezt követően konkrétan gyári állapotba tette az órát, ugrott a fontom és az emoji megjelenítés is. Próbáltam mentve a dolgot sorban visszatenni a dolgokat, de ha az itt korábban linkelt egyik fontra ráteszem a Notifyból az emojikat akkor a font eltűnik és újra a MiFit tudja csak rendbe rakni, vagy ha visszateszek másik fontot. Ezen felül pedig a Notify továbbra sem kapcsolódik az órához. Valaki esetleg ütközött már bármelyik problémába?
[ Szerkesztve ]
-
Flashy
veterán
válasz leftyke #12156 üzenetére
lehet én voltam, nekem első perctől fogva kiírja a nevet. android 6-os miui8-as Xiaomi telefon, a Bip-re csak egy font fájlt küldtem rá gadgetbridge-en, aztán uninstalláltam azt is. Bip-en legújabb hivatalos firmware, Mi Fit a legújabb hivatalos Play-ből, más program nincs telepítve. volt Mi Band Tools, de a Band2-eshez való és már rég uninstalláltam. a Mi Band-nál volt olyan trükk, hogy először angolra kellett váltani a telefon nyelvét, de szerintem én nem váltottam azt sem, mindig magyaron volt.
-
leftyke
aktív tag
Üdv mindenki
3éve van egy bip-em és simán mi fit-el használom az ékezetes betűket még akkor megoldottam és teljesen jól el voltam vagyis vagyok vele. Viszont nemrég azt olvastam,hogy valakinek aki nemrégen vette kiírja alapból a hívó félt ezt hogyan tudom megoldani én is? -
DaDa
senior tag
válasz Ablakos #12150 üzenetére
Szerintem bármelyik órás boltban kapsz ilyet. Nem hinném, hogy ezek olyan drágák lennének.
Szerk:Picit lemaradtam a dolgokról 😀 látom már megrendelted.
[ Szerkesztve ]
-
sepyi
aktív tag
Köszönöm a válaszokat. Azt hiszem a dolog el is dőlt. Már meg is rendeltem.
-
Ablakos
őstag
Sajnos szíjat kell vennem. Semmiképp nem akarok külföldről rendelni. Melyik helyet érdemes Budapesten felkeresni, ahol 20-as méretre van szilikon szíj lehetőleg nem az óra értékével egy árban?
-
Jabby
őstag
Aktivitás --> Kerékpározáskor folyamatosan mutatja az eltelt időt (van pause mód), a pillanatnyi sebességet, a megtett km-t és a folyamatos pulzusmérés eredményét.
Oldalsó gombot bármikor megnyomva átlagsebesség, max. sebesség, magasság, min. és max. magasság értékei olvashatóak le. -
sepyi
aktív tag
Szép Napot!
Mivel csak ezért az egy fukcióért szeretném megvenni az órát kérem hogy erősítsetek meg benne hogy működik az aktuális sebesség kijelzés. Az mindegy hogy melyik menüpontba, de hogy működik. Köszönöm.
-
Flashy
veterán
válasz gyemipapa #12144 üzenetére
hát lehet hogy van, amikor csak az érdekel, merre van észak, de nem akarok térkép progit elindítani telefonon és megvárni hogy merre áll a fejem rajta (amit szintén a telefon iránytűjétől tud) a GPS vevő az irányt nem tudja megállapítani (két mozgáspont különbségéből következtet), ezért gyakran összedolgozik az iránytűvel, hogy irányváltoztatáskor minél kevesebbet tévedjen. de az igaz, hogy nem annyira kritikus a hiánya, hogy a szíjat azonnal lecseréljem...
-
Flashy
veterán
azt hiszem, itt ajánlotta valaki, rendeltem egy "milanese loop" szíjat aliról (ez a sűrű fémlánc mágneses rögzítéssel, ilyen keresőszóra lehet megtalálni), nagyon kényelmes, egyelőre nem kopik a színe és a ruhákat se eszi, de az iránytű nem működik, kalibrálást kér, de akárhogy táncolok, nem sikerül neki kalibrálni a GPS vételt nem zavarja, de valószínűleg útvonalkövetésnél lesznek benne tévedések, ha az iránytűt akarja lekérdezni hogy merre állok. egyébként ha nem szükséges az iránytű, tökjó ez a szíj.
-
sepyi
aktív tag
Igazad van. Viszont ebben az ársávban a gps hiánya okozta ezt a hiányt. Viszont ebben az órában van. Semmi akadálya nem lenne, hogy kijelezze a sebességet. Viszont akkor ki venné meg a méregdrága Garmin órákat? Ez viszont már off. El is búcsúzom. Várok még pár évet, míg leér az én szintemre a technika. Addig marad az öt éves lg l70 erre a célra.
-
sepyi
aktív tag
válasz SzaboZE #12136 üzenetére
Köszönöm. Erre eddig telefont használtam. Pont azért, mert a gps pontosabb a km óránál és a megfelelő alkalmazásba menteni is tudja az adatokat. Gondoltam egy fitness óra kiválthatja a telefont, ami már kétszer landolt az aszfalton. De még nem tart itt a technika, vagy csak nincs rá igény. Mindenesetre mégegyszer köszi a választ.
-
nightelf
tag
válasz this is life #12135 üzenetére
Köszönöm, minden ok lett!
Ezt a dolgot be lehetne tenni az összefoglalóba, másnak is, okulásul.
-
this is life
Ármester
válasz nightelf #12133 üzenetére
Rakd vissza a bipre valo gyári fw-t , esetleg az amazfit aex mod alkalmazást használd, hátha az békén hagyja a nem létező gps adatok frissítését. Ha nem jönne be mégse és a gpd frissítés miatt továbbra is updatelne az óra akkor notify and fittnes amazfit appal mehet az upgrade gyári bip lite fw-re . [bip lite fw].
Sajnos a nem megfelelő fw miatt frissíteni akarja a nem létező gps adatait . A fenti fw-vel vissza tudod hozni az életbe a bipet . A Volkov os sajnos nem működik a liteon .
Ha ez vigasz nekem is sikerült le lakni a lite-ot hasonló módon , de végül vissza hoztam az életbe .[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
bl4ze
veterán
FYI
Mi Bandage 4.7.2 verzió nálam kinyírta az időjárás kijelzést, touch kezelést és az egész kapcsolat instabil lett Bip Lite-on.
Visszaraktam a 4.5.1-et az rögtön jó, időjárás is van, de sajnos a Touch-ból hiányzik a "Google Assistant" kezelés.
Küldtem mailt a fejlesztőnek, várom egy 4.6.x verziót, mert ez a 4.7.2 láthatóan hibás.
(béta teszter vagyok).:. bl4ze .:.
-
nightelf
tag
válasz nightelf #12131 üzenetére
További ügyködés után a mi fit elkezdte a firmware frissítést (gyárit ugye), be is fejezte, majd az eszközöket, az is ok, majd a gps-el vacakol többször újrakezdve. Bip lite-om van. Abban tudtommal nincs gps. Mit csinálhat vele kb 25 perce többször befejezve, majd újra elkezdve?
-
sepyi
aktív tag
Szép Napot!
Elnézést a kérdésért, de nem szeretnék akár feleslegesen 12 ezer hozzászólást elolvasni. Szeretnék egy okosórát vásárolni. A kritérium hogy kerékpározás közben lássam az aktuális sebességemet és pulzusszámomat. Képes erre ez az óra? Tehát nem arra van szükségem hogy utólag lássam az adatokat, hanem hogy az óra tekerés közben mutassa a sebességet. Köszönöm ha valaki válaszol.Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
nightelf
tag
Még annyi, hogy a mi bandage mutatja az aksi idő csökkenést, és a mi fit a lépésszám növekedést.
Megpróbáltam letölteni az összefoglalóból a gyári fw-t, de már nem él a link.
[ Szerkesztve ]
-
nightelf
tag
Help!
Ma reggel megjött a bip lite-om. Örültem. Majd megpróbáltam a volkov firmware-t feltenni a Notify-al. Az fw fel is ment szépen, majd a mosthings.res fájl már nem akart felmenni. Az óra kijelzőjén connect app to update felirat virít, de semmire sem reagál.
Dobhatom ki, vagy van valami megoldás? -
Dr.NX
addikt
válasz nightelf #12127 üzenetére
Pl. Gadgetbrdge-dzsel, de az ugye megvan, hogy ez nem a gyári firmware-re van, hanem egy custom fw-re? MNVolkov BipOS
https://myamazfit.ru/threads/bip-mnvolkov-bipos.1010/Elfogadom a sütiket.
-
nightelf
tag
Mármint persze az órára.
-
nightelf
tag
válasz this is life #12051 üzenetére
Szia! Nem igazán igazodok ki a google fordítóval a belinkelt oldalon. Szóval leszedem
[link] innen a különböző appokat zip-ben. Mi a következő lépés? Hogyan kerül a telefonra? -
dioka7
senior tag
válasz Flashy #12102 üzenetére
Szia.
Azzal lépett be igen, de mégsem tudott csatlakozni. A megoldás az volt, hogy a régi telefonra visszarakta a MiFitet és reconnect, aztán unpair, aztán az új telefonon párosít. Így jó lett. A régi telefon egy motorola volt, az új egy Mi9Lite. Lehet, hogy ez is gond volt, hogy nem ugyanolyan op rendszerről jött. Nem tom. De a lényeg, hogy megoldódott
-
nightelf
tag
Sziasztok! Megnéznétek nekem, hogy a bip hogyan kezeli az eredmenyek, a sofascore és a chrome értesítéseit? Most egy kínai csodát használok, de az vagy sehogy, vagy több felé darabolva, vagy sehogyan sem kezeli ezeket. Váltani szeretnék, de már csak ezek az infók hiányoznak. Köszi!
-
Jimbo75
tag
Köszi a válaszokat
-
SzaboZE
addikt
válasz Jimbo75 #12116 üzenetére
Ha bip lite od van akkor hivatalosan is uszhatsz benne, ha sima bip, akkor csak nem hivatalosan Nekem több mint 2 éves és kapott tengert, uszodát, mindent. Fürdéshez sem veszem le. Egyesek szerint ezt nem bírja, nekem mégis.
-
DaDa
senior tag
válasz Jimbo75 #12116 üzenetére
Hivatalosan csepp álló. Azaz esőben, kézmosáshoz nem kell levenni. A leírás nem ajánlja a benne fürdést /zuhanyzást de tapasztalat alapján simán bírja azt is. Én pl. hetente minimum egyszer megfürdetem, hogy a tömítés ne száradjon ki.
-
Jimbo75
tag
Sziasztok! Mennyire vízálló az óra? Úszni és fürödni nem mennék vele, de mondjuk kézmosásnál és mosogatásnál is érdemes levenni?
-
kovjoe
aktív tag
Régen nekem is ilyen volt . 4.0.15. verzió.
Xiaomi 11 lite 5G NE (8/256) (Xiaomi HyperOS 1.0.9.0 UKOEUXM) - Békéscsaba
-
kovjoe
aktív tag
Mi fitben hova tűntek el a watchfacek, se online (ott csak egy világítótorony látszik), se local ?
Xiaomi 11 lite 5G NE (8/256) (Xiaomi HyperOS 1.0.9.0 UKOEUXM) - Békéscsaba
-
malna88
tag
Sziasztok!
Mifiten belül meg tudom valahogy nézni grafikonon, hogy hogy merül az óra?
s9+
-
Sinkapeter
tag
Nekem is csinálja Redmi Note 4-en, sima Mi Fittel. Bár én azóta veszem észre többször, mióta a MIUI váltott 11-re (az Android maradt 7). Igazából itt a bluetooth kapcsol ki úgy, hogy simán az állapotsávból nem lehet bekapcsolni, csak a beállításokból. Mivel a képernyőfeloldás is szórakozott ezzel együtt, és csak úgy volt hajlandó kommunikálni az órával a Mi Fit, ha a bluetooth beállításoknál le volt választva, miközben az alkalmazásban meg látszott , ezért tegnap csináltam a telefonon egy gyári visszaállítást, amit nem tettem sajna meg a rendszerfrissítés után. Egyelőre azóta jó.
-
DaDa
senior tag
Szia, alipay nem működik. Az, hogy melyik appal használd azt nehéz megmondnai. De 3 app a leggyakoribb. Mi bandage, Notify and fitness Bip. és a gyári Mi fit. Ezeket használják a legtöbben. Én a mi bandage-t preferálom más a Notifyt Ezeket érdemes kiprobalnod.
-
twon
tag
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon!
Érdeklődnék, hogy az Alipay az működő dolog nálunk?
Bit kezdőként melyik appal használjam az órát?Nokia 2110-Nokia 6110-Nokia 6210-Nokia 6310-Mio A701-Mio A702-S1-S3-LG G2- G3
-
DaDa
senior tag
Nekem is dettó ezt csinálja. Mate 20 telefonnal. Én moddolt mi fitet használok még is ki írja. Eddig nem találtam rá megoldást. Amikor ránézek az órára úgy is csekkolom ikonon hogy van e kapcsolat. Így ellenőrizhető. Viszont nekem csak pár napja, hete csinálja és és android 10em már több hónapja van, igaz eddig régebbi mi fitet használtam, lehet vissza is térek rá. Mióta a friss moddoltat használom azóta ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest