- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
BBéci
legenda
25 éve edzem a füleimet, a hallásomat mindenféle cuccok tesztelgetésével, összehasonlításával, ezért valamivel könnyebben, hamarabb észreveszem a különbségeket.
Egyik ismerősöm, írtam cikket a rendszeréről, Meridian DSP 5200 hangdobozaira és Velodyne SPL 1200 Ultra mélyládáira, azok alá is tett Foq lapokat. Tuningoltatni nem merném a darabonként 5000 eurós Meridianokat.
Sirfer rendszere sem piskóta, azon már hallani a Foq hatását. -
BBéci
legenda
A bocsánatkérést elfogadom!
Dorian végezhet vaktesztet, barátnője cserélgeti, vagy nem, a madzagokat, ő csak hallgatja.
Én is így szoktam cselekedni a feleségemmel, aztán cserélünk, Ő is fülel és néz.A Foq lapok hatását is egyértelműen hallottam, ahogy Sirfer fórumtársunk is, aki mindjárt vett egy szatyorravalót, készülék alátéteket, még CD-re korongocskákat is. Azóta többször beszéltünk ezekről, nagyon elégedett velük.
-
-
-
bajnokpityu
félisten
ja
hát 192kHz zeném alig van,egyébként digit zaj lesz belőle,ha megpróbálom lejátszani.amúgy nem zavar,mert a mostani DACom és a következő sem fogja tudni a 192kHzet fogadni.
dir9001et választottuk reciver chipnak, hangja, stabilitása miatt.emiatt a szolgáltatás miatt nem akartam lemondani az abszolut max elérhető hangminőségről. -
bajnokpityu
félisten
hát ebben ne legyél ilyne biztos.alig hallgatok mp3-at azt is csak munka közben,háttérzajt-elnyomásra.
mikor Hivox itt volt aztongya a jazzes,klasszikus zenés próbák után:na tegyél be valami rossz felvételt,amit szeretek.
berakom metallica St angert.eltorzult mindkettőnk arca,10mp után kivettem,és szabadkoztam,h hát igen túlvezérelték.
Kérdezgettem pagrust is, mást is egyébként,h a digit kimenetre van-e hatással akár a táp akár a szoftveres tuning. Senki nem szólt semmit. Igazából a digit kimenetet 1 weblapon láttam,h tuningolják,de elég kétséges számomra az eljárás is,és az eredménye is.
dac nélkül meg én már nem tudok zenét hallgatni.
-
BBéci
legenda
Éppen most írok cikket egy jófajta vetítőről.
Nem high-end, de egy darabig ellennék vele. AVIELO Quantum -
mike1978
tag
Ezeknél a termékeknél hidd el, hogy hiába tudod az árát, akkor sem vagy előrébb
, mellesleg akik ezeket meg tudják fizetni, azokat baromira nem érdekli a weben az ára, még csak nem is nézegetik azt...bemennek, tanácsot kérnek, meghallgatnak ezt-azt, aztán vagy belevágnak vagy nem...de nem nézegetik az árakat a neten. Aztán az is előfordul, hogy az anyacég prestige miatt nem engedi az árakat a webre rakni...pl a Sim2 sem nézi jó szemmel ha kint vannak az árak, mint ahogy a maserati, vagy rolls royce sem tesz fel a weblapjára árakat, plusz a hazimozistudio oldala nem egy "webshop" hanem egy tájékoztató weboldal, és persze lehet, (biztos) nem tökéletes de nincs tökéletes....az emberi szubjektivitás miatt.
-
mike1978
tag
Surányi Feri részben ahogy írod, részben pedig amibe fogott, azt csinálta a surányihifi időben is...inkább volt marketing "szak"ember, mint a házimozi-hifi hozzáértője....sok ember megkajálta a konzultációs órákat, top 10, 100 hiba CD-DVD-ket, stb...de nem bántom, nem érdekel....ott hellyel közzel csak az alkalmazottja volt képben, a Ferit csak a marketing érdekelte, mint ahogy most is a mit tudom én milyen képzőben
, A garancia kiterjesztést pedig mindegy ki csinálja...10 évre eladni garanciát egy olyan készülékre amire már 3 év múlva senki nem emlékszik? És ahogy Te is írtad, mire a feléig jutsz annak a szövegnek, már az elejére nem is emlékszel
, Az AV-Online-t én is megnéztem...hát abban van valami, hogy talán a jobb oldali hirdetéseket 1/3-al lecsökkenteném, de mint új kezdeményezés majd ki fog forrni...volt egy elképzelés, ami majd akkor működik, ha foglalkoznak vele, az olvasói és hirdetői visszajelzéseket figyelembe veszik, haladnak a korral, és persze objektívek....szerintem kell egy kis idő neki, de jó lesz az!
-
mike1978
tag
Ezek az oldalak még hagyján...bár retró, és sok esetben a tulajok gondolkodása megrekedt a 80-90-es években akkor meg nem a net volt az egyeduralkodó, de nézd meg ezeket....friss cégek, full igénytelen oldalla, a sok biztos jobb elve alapján: [link], és persze a precizitás és a szakértelem webáruháza, de hol elemlámpát hol világítós zuhanyrózsa fejet adnak a házimozi erősítőhöz...gratulálok...
De itt a másik nemrég alakult gyöngyszem...ami egyre szebb, és egyre több "hasznos info" van rajta: [link] olyan garancia kiterjesztéssel, amibe a Surányi Feri is belebukott annak idején...persze hirtelen nagy pénz jött be, mellesleg ezen rágd át magad....infó dömping, csak szárazon: [link]
-
BBéci
legenda
Minden kritikának, észrevételnek örülök, örülünk.
Jó a meglátásod, a reklámokkal kapcsolatban, azok tartják fenn az oldalt, ami - mi másért - jövedelemszerzési céllal jött létre, azt pedig a bannerek biztosítják. Méretüket az határozza meg, aki fizet érte. Szerintem csak így működőképes egy effajta weboldal. -
mike1978
tag
Ebben teljesen igazad van, FELHÁBORÍTÓ ami itthon megy, ezért mondtam, hogy a biztps szakadék felé megyünk, és az aktuálisan poronson levő kormény azért nem tesz semmit, mert nem ők irányítanak, hanem egy szűk réteg a bank és gazdasági szektor nagytőkései...akik a kormányt is a zsebükbe rakják...és mindabból amit írtál egyenesen arányosan látszik, hogy a szar élelmiszertől egyre több a rákos, allergiás, és egyéb autoimmun betegségekkel élők száma, amit már az egyébként is gyenge egészségügy nem tud megoldani, így ott is ami még mozdítható és menthető azt inkább kilopják...mást már nem tudnak csinálni...ne legyen igazam, de hamarosan Görögország sorsára jutunk....sőt szép lassan minden ország aki a remek EU-hoz csatlakozott!
A 309-es erősítőn két hangfal kimenet van, ha pl a konyhába is raksz egy párat akkor mint B sugárzó ott is hallgathatod. Az 5 csatornán pedig 5CH sztereó módban lehet ugyanazt a műsort hallgatni
-
mike1978
tag
Érdekes valóban a dolog, de nincs mit tenni, hiszen nézd meg a cukor, vagy bármi egyéb árát, ott sem a kartelezés miatt annyi majdnem mindenhol...és ott is néha olcsóbb itt-ott....a 2311-et nem figyeltem..de mondom, lehet a nagyobb árrés, és a gazdaságosabb működés miatt nagyobb a mozgásterük és így tudnak olcsóbbak lenni...logikusan, ha itthon ugyanazon árrés és drágább végfelhasználói ár mellet extra árrés keletkezne...ez meg meg kéne látszódnia a viszonteladói hálózaton...és nem bezárnának olyan régi cégek mint pl a satsystem, hanem menne a bolt...de nem így van....
-
mike1978
tag
A 2311 kifutó modell, ezért valószínű, hogy a németeknél már nagyon kiszórják a motyót, mert ott már a 2312-t tukmálja a központ a kereskedőire...ja és még egy érdekesség...a német nagyker központ kint a német kereskedőinek akkora árrést ad, mint itthon az importőr kap....na így nem könnyű importőrnek lenni, sajnos eléggé diszkriminálva van Mo ebben is...míg egy német kereskedő a központból kap 40% árrést a közép felső kategóriában, addig ezt itthon az importőr kapja meg, és ebből ad a viszonteladóinak 20-23%-ot (és hidd el elég biztos forrásból tudom). Mindezek tetejében mint azt már megbeszéltük, több a fajlagos költsége itthon mindenkinek mint tőlünk nyugatabbra. Mivel itthon a webes kereskedelem miatt és a szürke importőrök miatt a 20-23%-os árrésből rögtön legalább -5%-ot el kell "dobni" így marad 15-17%, amiből a boltokban még kedvezmények, a webes vásárlásoknál meg árversenyeztetések vannak (ki adja olcsóbban), így ami marad az bruttó 10-15%, ami egy egy személyes, boltal nem rendelkező webáruháznak nagy forgalom mellett még elég is lehet, de egy szakboltnak, bemutatókészlettel, bolttal, és kiszolgáló személyzettel édeskevés....és erre lehet azt mondani, hogy akkor nem kell boltot nyitni...igen ám de a magyar ember szeret fogdosni, nézelődni, hangfalat hallgatni...de ha nincs bolt akkor hol teszi mindezt meg...szóval órákat lehetne erről filozofálgatni pro kontra, és mindenkinek lenne igaza bizonyos részletekben, de sajnos változás nem lesz...itthon csak a szakadék felé menetelés az egyedüli irány...
-
mike1978
tag
A nagy kereskedők (importőrök) sem találhatnak ki bármit az árakkal, és sajnos az kevés, hogy egy termék a német, angol ár szerint itthon mennyinek kéne lennie...de nézzünk konkrét példát:
Denon AVR-1912 549 Eur*270=148.000.-Ft
Itthon 5%-al több az ÁFA (nem a nagyker tehet róla) = 155.000.-Ft
Itthon kicsit több a cégek működési és egyéb költsége és a kereslet a béka segge alatt van, + még a magyarnyelvű leírás, ami egyébként a német nagyker dolga lenne, mivel ő az EU-ba ad el (Mo-ra), de leszarja nem csinálja meg. így a 159.990.- nem túlzó ár.
Ez a példa lehet a pro, és van kontra is...pl az onkyo TX-NR609, ami kint már olcsóbb...és hamarosan itthon is valószínű....
És mint mondtam, ahogy itthon is megnézed, az árgép oldalt az első 5-15 cég ami sokkal olcsóbb, az általában "ügyeskedik" valamivel, és ez a németeknél, angoloknál sincs másképp -
mike1978
tag
Én nem vitatkozom senkivel, mindenki azt gondol amit akar, de hidd el, nem olyan egyszerű mint ahogy Te képzeled....
A kinti árak sok esetben megegyeznek az itthoni árakkal, és persze kint is mint ahogy itthon is sok az"ügyeskedő" ezért lát az ember sokféle árat....
Ami nem egyezik meg az egyrészt a fizetés, másrészt az adó tartalom....de erről olyan embereket kell megkérdezni akik aktívan a kereskedelemben dolgoznak, vállalkozásuk van, és látszik, hogy nem X6-al jár...sőt alig tud megélni, de próbálja csinálni, hogy életbe maradjon....
Mindegy ez a téma részemről off...úgyis mindenki mást gondol, és engem ez nem érdekel.... -
BBéci
legenda
Köszönöm a segítő szándékodat!
Mint említettem, a lakás két ellentétes végében van az íróasztalom, (rajta a router, alatta a modem) és a tévé/hifiállvány. A routerhez csakis Wifin kapcsolódnak a tévék, erősítők, lejátszók, amiket tesztelek.
Ha veszek NAS-t, az is a dolgozószobában lesz, tehát a routerhez madzaggal tudom majd csatlakoztatni. A médialejátszó továbbra is USB-vel rákötött külső merevlemezről kapja az anyagot, ezen nincs értelme változtatni. A fejlesztés, beruházás kizárólag a nonstop le és feltöltés miatt szükséges, a drága multimédiás notit (HP Pavilion) sajnálnám folyamatosan dolgoztatni. -
Veyron
tag
Ok, köszönöm.Szerintem maradok az Oppo-nál, felveszem a kapcsolatot az angolokkal.Ezzel a felirat felismeréssel,kezeléssel a VT30-nál is szívok, mert a filmek 80-90%nál nem látja a feliratot.Ezek a Blu-ray lejátszók sem ezekre vannak kihegyezve szvsz. De remélem tévedek és spóroltam..Köszi még1x
-
mike1978
tag
Meg kell kérdezni mennyi...de valószínű nem véletlen nem hozzák....és nem hiszem, hogy azért mert nagy az árrés rajta...gondolj bele, ha annyiért lehetne itthon adni mint az angoloknál, akkor mi értelme lenne drágán árulni, mikor akkor senki nem veszi meg...viszont ha meg ugyanannyiért tudod adni, akkor raklapszámra fogyna.....valami oka csak van, hogy itthon nem jön ki olcsóbban....
Minden esetre tényleg jó kütyü, csak hiányzik belőle a média lejátszók tudása...akkor én is soppinggolnék egyet... -
Vidala
senior tag
Mezei felhasználói szemszögből én is inkább Dorian mellé álnék. Ahogy nézem, az olcsóbb NAS-ok tényleg csak "arra" jók, ráadásul a legtöbbet nem olyan egyszerű megfelelő működésre bírni, pepecselni kell vele.
Ehhez képest egy régebbi, kisebb teljesítményű notebook, vagy netbook nem csak "arra" jó, bármikor használhatod másra is (pl. behal a fő géped, és amíg szervízben van sincs para) keveset fogyaszt (azt nem is értem miért kéne aksiról mennie), és csendes. Ha spórolni akarsz, akkor USB-s dokkolót veszel, és abba rakosgatod a belső HDD-ket.
Ja és pl. nekem a NAS-hoz már monitort is kéne szereznem, mert jelenleg már nincs otthon, csak noti, a TV-t meg nem cipelném át a gardróbba.Persze, némi fáradsággal igen jó céleszköz faragható egy NAS-ból, és RAID használatával az adatbiztonság sem összevethető, de mondjuk nekem se kedvem, sem időm nincs bíbelődni vele, már ha meg tudnék bírkózni mondjuk egy Linux konfigurálással. Pedig nem vagyok láma, csak már kevésbé érdekel, mert nincs mindenre időm. Ja nem informatikus vagyok, ez csak a hobby-m.
Tehát igen sok mérelgelendő dolog van, ami eldönti, hogy melyik ösvényen érsz fel a Fujiyama tetejére.
-
KTTech
veterán
Igen, frissítve van a BIOS, ez kellett a normális HDD kezeléshez az ODD helyén. A Nexenta nem rossz, de le kell cserélni benne a zpool-t, hogy jól kezelje a 4K (advanced format) driveokat (ez minden linuxnak/BSD/Solarisnak rákfenéje - lassúak az advanced format driveokkal mókolás nélkül). Szerencsére ez csak egy másolás, a módosított zpool innen letölthető
Ubuntu alá a 0.6.0 RC5 SPL/ZFS befordítva már jól kezeli (ezzel a leírással pofon egyszerű) (és a Freenas 7.2, 8.0.1 beta3 is). Nálam kb. 15 perces művelet volt a befordítás. A lényeg, hogy a zpool létrehozásánál már meg lehet adni az ashift-et, ami alapból 9 (512-es szektorméret), ezt kell átállítani 12-re. A többi ugyanaz + ez már tudja az automatikus mountot is.
-
BBéci
legenda
A médialejátszó helye a hifiállvány, ha mellé teszem a NAS-t, légvonalban 13 méterre lesz az íróasztalomtól, amit nem fogok kábellel áthidalni, bár a padláson keresztül megoldhatató lenne. Másik probléma a Lan laptophoz csatlakoztatása, ugyanis egyetlen Ethernet portja foglalt, azon kapcsolódik az ADSL modemhez.
Ha zajos a NAS, az zavarná a filmezést, ami miatt nem kerülhet a nappaliba.
Nem egyszerű eset, inkább egy olcsó, használt netbookot állítok csatasorba a meglévő külső merevlemezekkel. Az mehet nonstop. A hálózat, DLNA, távolról elérés abszolút nem érdekel. -
ricsik
őstag
A külső vinyós mentéshez annyit tennék hozzá, hogy ezt WD Passportal képzeltem el, vettem is egy 500 gigást. Újrahúztam a wint, és az összes régi cuccait oda pakoltam, mondom ha majd kell visszaveszem az újra. Játékállások, stb. Nem volt 2 hónapos, mikor beadta a kulcsot, egyik percben ment, a másikban már nem. USB3-mas volt, beadta a kulcsot az elektronika és mivel a vinyóra van építve az USB interfész, így nem is lehet kivenni a dobozából és rátenni gépre, mint pl egy Satást, szal buktam mindent. Hétfőn jön a csere. Még jó, hogy nem jutottam el a fényképek tárolásáig. A lényeg, hogy szerintem nem biztonságos annyira ez a fajta, max a Satás, de már abban is kételkedem. Legjobb a tükrözés, vagy a jó öreg lemez 2 példányban. 300Ft sincs egy BD lemez, a kettő 600. Ráfér pár liter fénykép, azt jónapot.
-
Peak
addikt
ha már mindenki NASsol
akkor én is beszálok
Nekem egy NetGear ReadyNAS NV+ (RND4000) tárolóm van 4db 2TB HDD-vel X-Raid alatt ( fejlettebb Raid-5) teljes adatvédelemmel, linux-alapú operációsrendszer teljes jogosultság managementtel, DLNA támogatás, Samba, BitTorrent, interneten bárhonnan elérem az adataim, 18-25MB/sec irási/olvasási sebesség, erről dolgozik a médialejátszóm is.
-
ricsik
őstag
Igazad van, de úgy értettem, hogy nem tud alapból média funkciókat, DLNA, Torrent, stb, csak ha kézzel felkonfigolja az ember, igazából ez egy mini PC és nem egy bekötöd, van rajta egy firmware és tud mindent típusú NAS. Csak erre utaltam. Nem mondom hogy rossz, félreértesz, csak hogy más fajta.
-
mike1978
tag
Hát szerintem kis szobába nem feltétlen rossz...előnye lehet, hogy két kisebb hangszóró gyorsabb mint egy nagy, de a hangszóró önrezonancia frekvencia miatt túl mélyre egyenletesen, kellő hangnyomással kiemelés nélkül nem hiszem, hogy le tud menni....
Nekem egyszer volt egy Kenwood sw-508-as szubom (nem röhög), amiben szintén két 16cm körüli hangszóró volt és nem volt szörnyű, de így utólag visszagondolva ma már nem foglalkoznék ilyesmivel..... -
DM-Fan
nagyúr
Köszi!
Az irányú tapasztalatod van, hogy a Proson R10 vagy a Polk PSW125 ad filmek alatt dinamikusabb, de ugyanakkor 5.1 zenére kellemesebb hangot? A Proson-t meg tudom hallgatni, de a Polk-ot nem, pedig a Polk a szimpatikusabb elsőre, leszámítva a méreteit, mert kb. akkora, mint egy kisebb asztal.
-
KTTech
veterán
A FreeNAS 7.2 jó rá (támogatja az Advanced Format Driveokat, mint pl. a WD EARS széria), de sajna egy apró megkötéssel: 30MB/s-nél gyorsabban sehogy nem tudtam róla lefele másolni (kb. 150-200Mbit/s, rámásolásnál meg volt a 850-900MBit/s). Sejtem mi lehet a gond (át kell a samba-t rakni 64KB-os csomagküldésre), de nem teszteltem ki jobban.
Beállítása pofonegyszerű (webfelület, magyar nyelven), célszerű egy 4GB-s pendrivera rátenni, aminek van is helye a házon belül.Én most Ubuntu server 11.04-et rakok rá, de ZFS-el (RAIDZ tömb, 4x2TB), jobb, mint a többi RAID5 megoldás + van benne külön letöltésnek egy 640-es laptop HDD (és ezen van az ubuntu is). Így a RAIDZ tömb HDD-i nem mennek folyamatosan. A ZFS-t már belefordítottam, a teszt még hátravan...
ZFS esetén nem árt némi plusz memó bele (el van 1GB-vel is, persze), de én az 1GB mellé beledobtam egy olcsó 4GB-s DDR3-at. -
Peak
addikt
a 460ason ha HDMIn kapja az audiot, akkor kb. 1,1mp kell, mire a DAC feldolgozza az adatot és megszólal a hangfal.
nem lehet fixálni azt, hogy miként kezelje a bejövő forráshangot, mert inaktiv a menü (legalábbis nálam)a médialejátszó passthroughra van téve, de minden hangot belül kikever analog stereora az RCA kimenetre.
-
TCr
veterán
A funkcionalitást ne keverjük a minőségbeli különbséggel.
A külső tápnak is lehet előnye, főleg egy ilyen kicsi kütyüben, kevesebb a házon belüli hőtermelés.
És igen, odaát is szoktam olvasgatni, de mióta olvasom a Dune fórumot, talán 1 személy panaszkodott a tönkrement Smart-jára, az is a B1 BD olvasója miatt.
De persze lehet, hogy csak én nem vagyok elég figyelmes. -
bajnokpityu
félisten
nem tudtam már szerkeszteni,kissé magyartalan lett.
de,nyilván túlaggódom,és le is fogom sz*rni.
de amikor elmondom a tapasztalatomat,majd visszairnak,hogy az lehetetlen,meg h akkor biztos fülemmel,szobával,lánccal van baj,hát mit lépjek?ezek olyan dolgok, amik nem az izlés magasságában vannak,jóval alapabb szintűek.ezért is foglalkoztam vele.
nekem nap mint nap élményt ad a láncom.akár a denon,akár a malacSE,akár a rotel.mind másra jó,és mind nagyon jó a saját műfajában.
-
bajnokpityu
félisten
BBeci_Cikkje
persze,ezek már olyan szintű hangfalak,hogy egyéni izlés dönt.csak tök jó volt igazolódni,hogy egy teljesen független ember is ikon helyett választotta a rubit. -
bajnokpityu
félisten
ma volt egy érdekes beszélgetésem a kinai cuccokról.
egy srác árulja a spéci marantz erősitőjét.állitja,hogy jobb gép,mint a rotelem.hát teszünk egy próbát.
beszélgetünk,h milyen jók a dobermanok,mindkettőnknek van/volt,majd a beszélgetés végén kiderül,h ugyanolyan kinai hangfala van mint nekem,és hogy ő is mennyire szereti.és hogy ezeket a kinai termékeket nem érdemes figyelmen kivül hagyni.és mondok még egy érdekeset:neki sem tetszik a dali ikon.és becs szó,nem akartuk belebeszélni a másik szövegébe,amit nem is mondott.csak kibuggyant.pedig az ikon drágább hangfal.
-
bajnokpityu
félisten
-
Palapo
aktív tag
Megnéztem...
Nincs a laptopomon e-sata.
Marad a helyi hálózat. Hogyan kell ez megcsinálni?
Sose csináltam ilyet...Amúgy a Dune-t beüzemeltem. Próbaképpen baraktam az Avatar-t BD-n. BRUTAL!!! Gondolom Full HD-s tv-n még durvább lesz majd valamikor...
Külön kérdés...
Onkyo 508 erősítőm van. A Dune rá van kötve HDMI-n és az erősitő több hangformátumán van egy alap sistergés az All Ch St-n, a Mono-n... Ötlet? -
Peak
addikt
nem sokat tudom feljebb tenni.... egy lukkal feljebb teszem a polctartót, akkor 178mm a hely a felsőn, épp befér egy Polk RTi center A4es és 2,5 centivel több a hely az erősítő fölött.
vagy még alternativ megoldásként a polc mélységén trükközök, azaz pont olyan mély lesz, amekkora a center mélysége... igy az erősítő felső boritása felett nem is lenne semmi.az erősítő oldala perforált, rácsos, ezért 9-9 cm-t hagytam a levegőzésre... felette kb 2 centi van.
-
Thuglife
senior tag
-
lean
aktív tag
vannak ilyen méretű mkv-k, amelyekben a BD lemezről származó kép és a hang érintetlen, viszont menü, extra ilyesmi ki vannak gyomlálva belőlük.van pár ilyen filmem nekem is, sőt ha tehetem ilyet verziót keresek.más okból is lehet nagyméretű, pl most jelent meg a Gyűrűk Ura trilógia Extented Bluray dupla lemezes BD mindhárom rész...az mkv-s verziók 22-28 Gigásak, de ezek butítottak.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest