- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
mike1978
tag
válasz
Veyron #33861 üzenetére
Bár ehhez nem értek annyira, de nem lehet, hogy nem tud tökéletesen kezelni xy méret felett HDD-t a TV? Vagy esetleg a partíciós tábla formátuma (NTFS, FAT,stb) nem tetszik neki....van valami szabályféle, hogy 1T felett a win sem kezeli valamelyiket jól...de lehet hülyeséget mondok...majd kijavít egy számtech zseni
-
BBéci
legenda
válasz
Veyron #33851 üzenetére
Állítsd le a filmet és indítsd újra! Általában elsőre megoldódik, ha nem, ismételgesd párszor, meg fog jelenni a felirat kiválasztásának lehetősége. A belsőket is kezeli, akár 4-5 közül is választhatsz. Hangot szintén.
(#33850) laccy88
Úgy kösd be, ahogy az ábra mutatja! -
cekkk
veterán
válasz
Veyron #33844 üzenetére
Az tuti, hogy érzik
Itthon minden hifi boltos érziTalán az angol nyelvű fórumba kellene ezt megtudakolnod, mivel nekem nincs ilyen készülékem, és nem is láttam még, de szívesen elfogadnám a duném helyett
Kint kellene megkérdezned, vagy a www.avforum.hu oldalon, mintha lenne neki topickja, de legalább is láttam már eladót, ott kellene megkérdezni.
-
mike1978
tag
válasz
Veyron #33841 üzenetére
Az oppot itthon két cégtől lehetett venni, de csak rendelésre hoztak...az egyik Debrecenben a P.S audio, a másik Pesten a StreamAudio...egy ideig fent volt a honlapjukon is, csak gondolom kevés volt az érdeklődő, és drága a termék....ha jól tudom olyan 400e körüli az ára itthon...
Az viszont tény, hogy az oppo a marantzal és a denonnal nem egy kategória!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest