- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
-
Veyron
tag
Ok, köszönöm.Szerintem maradok az Oppo-nál, felveszem a kapcsolatot az angolokkal.Ezzel a felirat felismeréssel,kezeléssel a VT30-nál is szívok, mert a filmek 80-90%nál nem látja a feliratot.Ezek a Blu-ray lejátszók sem ezekre vannak kihegyezve szvsz. De remélem tévedek és spóroltam..Köszi még1x
-
Veyron
tag
Üdv!
Panasonic VT30 plazmához szeretnék médialejátszót, ill. kiváló minőségű Blu-ray lejátszót vásárolni. Blu-ray lejátszóknál 3 kiszemelt van: Denon DBP-2012, Marantz UD7005, Oppo BDP-95.
Külföldi fórumokat olvasgatva talán a köv. sorrend állítható fel 1.Oppo 2.Marantz, 3.Denon. Azt mondják, hogy a Marantz jobb (high-end) kondenzátorokat használ mint a Denon, ezáltal jobb a hangminőség. Az Oppo lejátszó meg mind a 2nél jobb elvileg, hozzáteszem külföldi szubjektív vélemények alapján. Normális tesztet csak az Oppo lejátszóról olvastam az avforums.com-on, ahol referenciaminősítést kapott. A Denon lejátszó a legolcsóbb és 3 év garanciával adják ellenben a másik kettővel ahol 2 év a gar.Denon Marantz 1-1hdmi Oppo 2 hdmi.Én az Oppo mellett döntenék, ha lehetne kapni Mo-n de én nem találtam, Angliából az Oppo hivatalos oldaláról lehetne megrendelni és ki is szállítják Mo-ra. Az ilyen külföldről rendelünk műszaki cikket dolgoktól én félek, egyrészt garanciális ügyintézés miatt másrészt, hogy nem egy olcsó mulatság 930GBP és nem szeretnék ennyi pénzt lehúzni a wc-n….(pl a postás vagy a futár elfelejti elhozni). Teljesen tanácstalan vagyok, hogy melyik legyen a befutó lejátszó,hozzá kell, hogy tegyem én abszolút nem értek ezekhez, nem vagyok jártas a témában ezért kérném a segítségeteket.
Amit szeretnék, hogy a rááldozott pénzen a lehető legjobbat kapjam képminőségben. SACD, You tube streaming meg hasonló f@szságok, 3d nem nagyon érdekel. DVD meg Blu-ray lemezekhez kell.A másik a médialejátszó kérdése (itt a fórumon többen ajánlották a Dune-t) én a Dune HD Duo-t találtam „megfelelőnek”. A felhasznált anyagok minősége háát nem tudom, így képek alapján hagy némi kívánnivalót maga után.(nem láttam élőben) A Dune Pro a maga 560e-es árával kicsit sok nekem. Vhol a kettő között kellene vmit találnom. Ebben is kérném a segítségeteket. Válaszokat előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest