- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Integra
titán
megértem, hogy kiakadsz rajta, de próbáld meg elfogadni, hogy nekünk nem ez a munkánk, nem ebből élünk, a te segítségedre hagyatkozunk, mert a te tudásod valós, ez a te világod, sokkal reálisabb képet adsz, és segítesz eligazodni, hogy a kínkeservesen összekeresett pénzt legalább jól költsük el.
itt rajtad kívül nem sokan mondhatják el, hogy szakik, én legalábbis semmi képpen sem, nem ez a területem. -
Tizedes1
aktív tag
Igen, nincs háttérsugárzóm, ami a rendszerbe illene.
Van egy régi hifiből megmarad (FH-B610) hangfalpár, amit jelenleg használok.
Streamaudioban azt tanácsolták, hogy nem kell feltétlenül lecserélnem, mert nem biztos, hogy egy 30-50.000 forintos háttér jobbat produkálna.
Annak az árát inkább költsem egy jobb médialejátszóra, mint az A.C.Ryan DV-R, illetve jobb HDMI kábelekre.
A magnat vector needle 120.000 volt anno, a center 35.000, A Sub egy Magnat Alpha 38A ( 75.000) de most ezt találtam háttérnek : http://elektronika.vatera.hu/hangfal_hangrendszer/magnat_vintage_410_hangfalpar_allvany_187401885.html -
-sokallom, mert egy pár volt 18-án 25.000 de lemaradtam róla...Bármilyen tanácsot ismét szívesen fogadok.
-
Integra
titán
ugyanez a sigma chip ami a dune-ben van, megvan a kínai verziókban is, amik fele annyiba (se) kerülnek. akkor miben jobb a dune? ok, design, szolgáltatások (ebben se vagyok már biztos), képminőségben?
én kicsit elkenődtem az új moduláris dune kapcsán, hogy nem lehet a hdd-t cserélni benne, hanem fixen kell becsavarozni.. a régi base-nek ez nagy előnye volt. miért fusson folyamatosan az a hdd, amit nem nézel? -
-
-
Palapo
aktív tag
A szoba 17m2. Azon az oldalon,ahol a tévé van ott majdhogynem teljesen foglalt a szobabútor által. Mintha azt olvastam volna valahol,hogy a mélynyomónak nem mindegy,hogy hol van a szobában(azon az oldalon kell lennie,ahol a tévé van,vagy nem igy van?).
Szeretnék kérni egy minimum árat,amiből kijöhet egy olyan erősítő hangfal szettel,ami kihozza a Blu-Ray hangot. Esetleg hozzá egy tipus megjelölést is. -
Integra
titán
igen, a katasztrófa elemeket már én is észre-észre veszem
engem csak a fal, mint design elem érdekel ebből a képből, hogy ne midnen fehér tégla fal legyen a nappali részen, hatalmasat dobna a hangulaton. az előző képből pedig csak maga a polc érdekel, amit egyik cimbora gyártana le. 3.6m széles a falam és 2.6m magas, úgyhogy számolnom kell, és helyre tervezni.
nincsen semmi komoly hifim, egy sima h/k avr355 receiver és egy h/k hkts11-es 5.1 rendszer mindössze, de az én igényeimnek megfelel és nem fulladok bele kis helyen a hatalmas hangdobozokba sem, mert nincseneka center és a két első hangszóró az első képen látható kis falra szerelt polcon lenne, még csak falra sem fúrnám őket. természetesen nem a fal sarkaiba kitolva tenném a kis hangdobozokat, hanem a vászon mellé közvetlenül a polc széleire. a vászon meg lejönne teljesen a center hangszóró felé 1-2 centire. így meglenne az is, hogy a vászon a földtől kb 50-60 cm-re kezdődne, nem ütközne bele semmibe.
a mélynyomót hova kéne tennem? ugyanis azt én is a sarokba a polc mellé terveztem, de ezek szerint nem az igazi ott..az igazsághoz hozzá tartozik, hogy mivel nálam egyben a nappali, konyha, étkező rész, ezért akusztikailag eleve rossz lapokkal indulok, csodát nem várok..
-
bela7562
csendes tag
Köszi a segitségeket!
80hz-re állitottam az erősitőn és a mélynyomón is a vágási frekit.
A centernél a hangerőt +4db-re állitottam,mert szinte nem lehetett érteni a szöveget,a hátsókat +1db-re,a többi nullán,igy kezd összeállni a "kép".
Még próbálom jobban belőni,csak összejött némi meló. -
Boborján9
csendes tag
Most első lépcsőben max 130 ezret szánok rá, aztán bővíteném. Pl. most csak két front hagfalat vennék.
Hiába olvastam el a #1 hsz-t, nem értem, hogy ha az általad javasolt sztereo erősítőt venném akkor a dvd lejátszót direktbe kötöm a tv-re a sárga RCA val - amíg CRT tv-m van, aztán ha LCD lesz, akkor lejátszóm egyetlen HDMI-kimenetét az LCD-re dugom és mute gombal leveszem a hangot, hogy az a sztereo erősítőnek küldött piros-fehér kábeleken szólítsa meg a hangfalakat.
Egyébként ezért vesznek az emberek "bögrés szetteket" mert elvesznek az ilyen kérdésekben. -
Palapo
aktív tag
Hát,igen. Nem vagyok járatos a házi mozi világában,ezért irtam ide.
Ebben a témában nem áll fent annak a veszélye,hogy az előző tulaj nem használta megfelelően pl. az erősítőjét és nálam fog kipukkani?
Tételezzük fel,hogy akkor használt erősítőt és hangfal szettet vennék. A keret ezesetben max.150ezer. Mit ajánlottok? A szoba 17-18m2. -
O_L_I
őstag
Ne tessék leszólni ha hülyeség lesz csak elgondolkoztam.
Szóval ha adott az aktív szub és egy viszonylag kis teljesítményű erősítő és film nézésről beszélünk nem sztereó zenéről.
Ha teszem azt a vágási ferit 60hz-re vesszük és a frontokat pedig small-ra tesszük azzal felszabadítunk némi erőtartalékot az erősítőben így kicsit dinamikusabb lesz a hangzás míg a mélynyomó elvégzi a piszkos munkát. Persze így veszítünk kicsit a mélyből ami a frontokból jönne 60hz alatt de lehet az összhatás jó lenne. -
Boborján9
csendes tag
Köszönöm, hogy leírtad a véleményed. Jelenleg egy crt tv-n keresztül hallgatjuk a zenéket is, egy sima dvd lejátszóról, szinte kizárólag mp3 állományok, de 192 kbps vagy annál jobb minőségűt.
Szóval, szinte a nulláról szeretnék egy jelentős előrelépést, de nem rögtön egy tökéletes zenei megoldást. És persze jó volna, hogy komplexen zenei prioritással, de film és konzol is. Kezdetben akár elég a két front hangfal, jó minőségben és majd megveszem a többit később, ha kell egyáltalán.
Értem én, hogy ez (a mozis erősítő miatt) a zenei élmény rovására menne, de kész vagyok jelentős kompromisszumokra is. Ennek függvényében tudnál tenni új javaslatot kérlek. -
ricsik
őstag
Ez így van! Összefoglalva röviden 2-300e Ft-os szettig BBéci szerint megfelel a minőségük ha jól emlékszem. Én tuti rendelni fogok, ha meg lesz az erősítőm.
Van több féle dugó, B a Z-t preferálja.
[link]ja: 4 féle van a kérdéses fajtából és valószínűleg a 4 féle közt csak a beszorítás erőssége, fajtája a különbség.
-
Tizedes1
aktív tag
Megvan a bibi!
Persze a MM csávó azt sem tudta miről beszélek - otthon sincs erősítője, de az erősítő részlegnél ő a "felvilágosító"
Elkértem az LG távját és megnéztem a beállításokat.
Alapon voltak, tehát a coax 2 csatornát küldött az erősítőnek,a MM pedig szakértelemmel PLII-t csinált belőle, hogy azért szóljon az 5.1 hangszóró.Átállítottam egy olyan beállításra, hogy ne szűrjön, keverjen le semmit, csak adja át a jelet az Onkyo-nak.
Igen, az erősítőben van kraft, meg kell hogy mondjam. Pedig előtte a 255-ös H/K próbálgattam. Pure audiora raktam a beállítást és 65-ös hangerőn jobbat produkált és elég is volt ott, akkor
, mint előtte a 83-as!!! hangerőnél PLII-ben.
Szóval visszajött a májusban keletkezett érzés belém.
0%- THM lesz hamarosan, de 140.000 a MM-ba, igaz, nem kell cipelnem, s ha valami baja lesz, oda vissza is tudom vinni. Bújom a netet egy jó árért ...Épp ma tettek ki egy AC Ryan-pv 76120-at, kipróbáltam... vitte az anyagaimat , de az mkv-be csomagolt feliratot nem játszotta le.
Ha ez a cuuc a nappaliba kerül, kell vennem egy komolyabb hangfalat hátra, és 2-t előre , fel a falra
-
Möhe
addikt
Akkor egyel kisebb kategória is elég lenne az E80-hoz?
pl: onkyo 308 v 508,vagy HK-160?Illetve ezek az 1080p-jelet kezelik vagy átengedik vagymi? Lehet hogy hülyeséget kérdezek,mert valamikor olvastam itt hogy csak a nagyobb típusok tudják.
Ha ezt valaki megérti,amit ide levakartam?!.... -
lszacsuri
csendes tag
Ja, bocs rosszul emlékeztem; a 608-ra és az 508-ra érkezett itt korábban kritika, de akkor a jelek szerint nem szabad ezeket általánosítanom a gyártó alsóbb kategóriás készülékeire is...
Bár abból indultam ki, hogy az 508 pl dinamikusan fronton 100w, a 308-ra meg 85-öt ad meg a gyártó.
Ne a számokat nézzem? -
sirfer
aktív tag
Nos sikerült letesztelni a H/K 760 vs. Denon PMA-1510AE párost stereo módban.
(megjöttek közben a kábelek is)
Valóban közel azonos a hang ,de egyértelműen a Denon a jobb.
Meghallgattam a kedvenc zenéimet, ahol minden hangot hallottam már és vakteszten is ki tudtam választani, hogy melyik erősítőről megy a hang. Úgy képzeld el, mint amikor az Onkyo-t hasonlítottam a H/K- hoz. A stereo erősítő bezengi a szobát,nehezen leírható...
A H/K pedig csak "szól".
Így nem bántam meg ezt a kialakítást
Lehet ,hogy front-ra még komolyabb hangfalakat kellene vennem , ez a rendszer azt is elbírná.
Talán jövőre, úgyis cserélnem kell majd a tetőtéri hangfalaimat.
A szett miatt a Dali-ban kell gondolkodnom, ugye? -
v.attis
őstag
Puszta tájélozatlanság. Amíg nem jöttem erre a topikra, én sem tudtam, hogy ilyen méretekben is gyártanak házimozit, én is azt hittem, hogy egy drágább bögreszett, az jobb és kész.
Azóta rengeteg videót, termékismertetőt, tesztet elolvastam, megnéztem és mostmár nem kéne bögreszett, ha utánam dobnák se...! -
-
Pityke78
őstag
Nekem ez a felkonvertálás dolog még mindig kicsit magas.
Tegyük fel, van egy 688x384-es divx-es filmünk. Ebből hogyan lehet csinálni 720p-t, vagy akár 1080p. Hiszen nekünk csak a 688x384-es pixelekről van adatunk, ezekből hogyan számolják ki a többszörösét?
Illetve a régi filmeket is milyen módon konvertálják fel HD minőségre? Vagy a képpontoknál átlagot számolnak a mellettük lévő képpontok adataiból? -
Petya25
őstag
Olvastam az első hsz-t, így gondoltam, hogy a komolyabb rendszerek felé terelsz majd.
Az a helyzet, hogy nem vagyok egy audiofil, csak rádiót, divx-et esetleg dvd-t néznék per pillanat, ezt tudja. A BD-n is csak gondolkozok, mert nem nagy jövőt jósolok neki.
Egy médialejátszót/konzolt meg optikán be tudok kötni bele.
A HDMI-in az később tényleg fájó lehet, de ma ez a rendszer 70k, van jobb alternatívája ebben az árkategóriában, netán épített rendszerben? -
Gabor970
addikt
vigye nyugodtan -amúgy köszi az előzékenységet- én karácsony előtt nem hiszem, hogy vásárolnék. Sajnos folyamatosan egyéb helyekre kell rakni a pénzmagokat. Már annyira zavar, hogy nincs mit hallgatnom, egyre inkább azon a többször említett vaterás Onkyo integrán gondolkodom. Legalább szetereóban normálisan hallgathatnék zenét-filmet. 15e Ft azért mindíg akad, de most 65e nem.
-
Dictator^
veterán
Lejárat a limit.
A 300-asok meg s2-es surroundok helyett Én tuti a Missiont venném, szerintem azért azokat üti.Mostani fejjel Én is csak használtat vennék, egyrészt már le volt írva, hogy árkategóriában sokkal jobbat tudsz venni és szerintem sok szerencse se kell, hogy normálisat fogj ki!
-
KTTech
veterán
Kevés pénzűeknek sajnos nem marad túl sok választása, ahogy nézem... átnéztem gyorsan a lehetséges 5.1-es konfigokat magamnak is, és arra jutottam, hogy 3-4 szett elérhető számomra (bár, van, ami már túlfut a kereten), ha le akarom cserélni a mostani 2 hangfalamat is. Az erősítő adott, az Onkyo 608E (annyival nem olcsóbb a 578, hogy megérné, a kettő közt 5E a különbség. A DCDi-re meg szükségem van...).
- Wharfedale Vardus VR-300 + VR-S2 + VR-C1 + hozzá egy sub pl. Polkaudio PSW 110 a kettő együtt: 120E, ez már picit túl is lóg a limitemen, sajnos, de még talán be tudnám szorítani.
- Mordaunt Short Carnival HTS 5.1
- Magnat Monitor Supreme 100 5.1
Ha ezek közül kellene döntened, akkor melyiket választanád? Tudom, hogy mind limitált képességekkel rendelkezik... egyébként főleg (80-85%) házimozira lesz használva, a maradék esetben elsősorban elektronikus zene (90-es évek zenéi leginkább), másodsorban viszont minden más (komolyzene, jazz is előfordul)-
-
Gabor970
addikt
-
Gabor970
addikt
hát HD hangokkal nem is számoltam, +HDMI nem hiányzik. Ha egy ilyennek a hangminősége felejtős (mondjuk így 5.1-ben gyengébb mint egy alap mostani erősítő -mondjuk egy onkyo 308-) akkor tényleg hamar elvetem az ötletet.
HD hangok nekem biztosan nem fognak az erősítőm kódolása által jönni, mert ha veszek is, az régebbi felső kategóriás darab lesz. Ezt már beszéltük több alkalommal. Ott sincs sem HDMI sem HD hang. -
ricsik
őstag
Szerintem főleg a sebességben lesz jelentős különbség és a rendes gigabites háló támogatásban. A régi csipeknél is megvolt a lehetőség a lejátszó oldaláról, de csak "kísérleti jelleggel", az új csip már natívban tudja.
A + sebesség nekem főlek pörgetéskor jönne jól, ill. a menükben navigálásban. De aki most veszi meg az sem lő mellé.
Link lemaradt: [link]
-
sirfer
aktív tag
Igen azt vettem, kérdeztem a véleményed is erről ,mert a többire több hetet kellett volna várni.
Azt írtad,hogy nem rossz választás.
Inspiration lett a front+center, Skyline a surround, Thunderline az RCA.Sikerült az asztal gyártójával beszélnem, találnak módot az utólagos módosításra. Most rajzolom nekik,holnap küldöm. Így minden különálló helyen lesz.
-
sirfer
aktív tag
A héten lesznek meg a kábelek (már csak a front+center hiányzik), viszont jövő héten lesz egy térdműtétem, utána lesz időm tesztelni bőven...
Az elrendezés már így marad, sohasem fogom egyszerre használni a Dune-t és a Denon CD-t.
Nem az üveglapokkal volt gond, én rontottam el a rajzot, nem gondoltam ezekre a dolgokra. Úgy gondolom, hogy összességében nem fogja a fentiek miatt befolyásolni a rendszer egészét. (legalább is remélem) -
sirfer
aktív tag
Sajnos utólagosan nem lehet
Úgy sikerült, hogy az erősítők teljesen szólóban, a Dune multimédia lejátszó és a Denon CD lejátszó egymáson, HTPC+LG felvevő szintén külön, egymáson. Mivel nem használom soha egyszerre a CD lejátszót és a multimédia lejátszót, illetve nem is melegednek nagyon, azért gondoltam, hogy így jó lesz.
Jó lesz? -
Vidala
senior tag
Igen betehették volna, de akkor még nem tudtam, hogy jobban kéne erőltetnem.
Sajnos ez egyelőre adottság marad. Ahhoz újra kéne vésetnem a falakat, erre pedig még egyhamar nem fog sor kerülni. Igazából én inkább már a következő "rendszeremere" gyúrok, ami viszont még odébb van. Először is a jelenlegi lakásom helyett szeretnék egy házat, ahová már jóval koncepcionálisabban fogom az egész Hi-Fi / Házimozi témát behelyezni. Kezdve az elektromos hálózattal. Addig maximum kisebb változtatásokat fogok eszközölni a jelenlegin, és alapvetően inkább élvezem azt, amim most van.
Viszont addig jól kigyúrom magam, többek között itt a fórumon! -
jones965
Modder
Több szempontból is előnyös a helyiségenkénti külön kábelezés. Én 5 éve építettem, minden helyiség külön automatán van, 2,5 mm2 mbcu kábellel. Sőt a világítás is 2 külön áramkörön van.
Ezáltal tervezhető a csatlakozási pontok terhelhetősége.
Bár én közel sem vegyok olyan vájtfülű, hogy az esetlegesen ebből adódó különbségeket észre venném. Hacsak nem keletkezik földhurok, bár ez nálam a fent említett okok miatt kizárt. -
Dorian
félisten
Azért én ilyen magasságokba / mélységekbe nem bocsátkozom. Az én AVR-en keresztül, DVD playeren CD-t lejátszós zenehallgatásomtól nagyon messze van ez az egész. És persze annyit értek az elektromossághoz, mint tyúk az ábécéhez. Annyit tudok, hogy a nappali konnektorai vannak külön kismegszakítón, amikre a házimozi rendszeren kívül a TV és egy állólámpa csatlakozik. Max a spéci tápkábelt mostantól közvetlenül a konnektorba dugom, nem az elosztóba.
Most a legfontosabb a szobaakusztika javítása, egy könyvespolcot kell terveznem a tv-vel szemközti falra, úgy, hogy a surroundokat is valahogy beleintegráljam.
-
Vidala
senior tag
Olvastam már korábban ezt a cikket. Igen elgondolkodtató.
Én még előtte gyúrtam le a lakásfelújítást, de valami belső megérzéstől vezérelve (ez tök jól hangzik, de azért ennél egyszerűbb érvek mentén) lecseréltettem az egész lakásban a vezetékeket. A nappali külön kismegszakítót kapott, amin csak a TV-HM rendszer csücsül.
Lehet, a cikk olvasása után még egy szálat, ösvényt készíttettem volna.
Mondjuk a villanyszerelők már néhány kérésemen így is értetlenkedtek. Pl. minek akarok ennyi külön kismegszakítót, meg fali konnektort stb. Mondjuk szerintem szimplán lusták voltak. Rendesen megizzadtak, mert végig kellett vésniük a vasbetont, egy gépük rá is ment, amit persze ügyesen beépítettek a végső számlába.
Ugyan "csak" 2x2,5-es rézdrótok szaladnak így a nappaliba (konyhában a sütő kapott egyedül 4-est, szintén külön), de szerencsére eddig nincs okom panaszra. Nincs zizegés, villanykapcsolásnál ingadozás, meg hasonlól.Bocsánat, ha untattam volna bárkit is, megszaladt a kezem, de mostmár nem törlöm ki.
Majd el felejtettem: az amit Te és Sanci is írtok, valóban inkább több kérdést vetnek fel az ilyen tények, de az ehhez hasonló tapasztalatok mégis az "elmélet" ellen dolgoznak.
Pedig a láncelmélet ugye mást mondana. -
-
Dorian
félisten
Mindent elhiszek, csak buzog bennem a tudásvágy
Tehát ha nem (csak) a meleg, akkor mi, hogyan, mennyire árthat az erősítőn lévő lejátszó hangjának?Ezt a tápkábel dolgot sem értem. Mitől javul a hangzás, ha az utolsó 1 méteren jó minőségű kábelen jön az áram, ha előtte két villanydróton? Én is egy az előbb említett hifis havertól kapott bazi vastag tápkábelt használok, de "ha már van miért ne" alapon és nem azért, mert tudom mit csinálok. Ráadásul úgy látszik, tényleg nem tudom,mert a spéci tápkábelt egy most emlegetett "villámvédős" elosztón keresztül csatlakoztatom a hálózathoz.
-
Dorian
félisten
Homályosítsatok már fel arról, hogy mi értelme van annak, hogy a lejátszót ne tegyük az erősítőre? Hiszen az egy nehéz, stabil, mozgóalkatrész nélküli dolog.
Persze nekem is van hifista barátom, aki még a külső DAC-t is tüskékre állítva használja, de azt már tényleg a szemfényvesztés kategóriába sorolom. -
Vidala
senior tag
-
hétalvó
addikt
Akkor ezt egy X-nek veszem a Yamaha mellé tőled.
Sanci, kicsit nézz utána annak a 1067-nek280k 5*
Ezt a 808-as onkyo-t nem értem miért nem szeretitek. Hallani kellene, de nem írnak rosszat róla. 5* szintén
NAD-ból pedig nem tudom elérni ami nekem kellene. Az Arcam-on még gondolkozom kicsit.
-
egitomi
csendes tag
Köszi a gyors választ és a nyelvtan leckét is
Késöbbi bővítésre is inkább a KEF hangszoróit ajánlanád az IQ szériából? Mivel ugye az 5.0 egy családból kell hogy származzon, ha jól tudom. AZ IQ50-est néztem ki hozzá, hogy több hely reményében majd azt vásárolnám meg.
Esetleg milyen hangfalakat ajánlanátok ilyen árkategóriában?
Valakinek volt már dolga ezzel az erősítővel ami nekem van (harman avr35rds) mert kiváncsi lennék hogy normális hangfalakkal hogy szól, mert ha szarul akkor ennek a cseréjén is sajnos el kell gondolkodnom idővel.. -
hétalvó
addikt
üdv.
Mit vennél? Moudaunt Short 902i-k vannak körbe.
Denon 1911 a minimum és Onkyo 808 a max. Új garis kell. Zenén szóljon szépen- A mozi másodlagos.
Megbízható legyen és kiszolgálja a hangszóróimat. Nincs sok vágyam csak ne keljen fél évente szervizbe hordanom.
Internet rádió jól jönne, egyenlőre Onkyo808/708/807 amik tetszenek, de meg lehet győzni másról is. Ha mondjuk vennék egy Squeezebox Touch-ot(classic-ot eladtam) nem kellene az Internet rádió (erősítő ár akkor max 220).
2 zóna se lenne rosszSokat akarok ?
-
kimi02
őstag
A fórumon ezt irták :
Egy picit pontosabban : normál hangerőn valóban 600w áram felvétel ,de ha 7 csatorna hajtása magas hangerőn (hangerő állás a kijelzőn "0db")nem mertem hangosabbra venni Jamo s 606 nem nagyon bírta kikapcsolt bemérő mikrofon és mély hang kiemelés esetén 1546w áram felvétel . -
törölt tag
Lehet hogy van. De érvem szerint ha már megy oda 10 m. HDMI akkor nem kell beruháznia ujabb 10 méter S/PDIF kábelre.Főleg 15 k-s modell nem hiszem hogy fogadná az S/PDIF összeköttetést, csak analógot. Ahhoz viszont 6 vezetéket kellene odavinnie..Mivel lehet a szgép és a tévé messze van egymástól,azért szeretné bekötni a tévéről az 5.1-et.Drága lenne neki vagy nehezen etüntethető 10 m. analóg vezetékeket odavinni a hallgatás helyére.
De majd kijavítanak,ha rosszul gondolom.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest