- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Aktív témák
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Vidala #17812 üzenetére
najó, ebbe tényleg ne menjünk bele inkább...
#17815 Mike Oldfield jajj...
őt inkább ne erőltessük szerintem, ha már példázunk, köztudott hogy a jó öreg varázsló Mike pont gyakorlatilag bármilyen rendszeren meggyőzően képes szólni (egy tapasztalatlan fül számára), mivel maga a zenéje olyan, a maga csingilingi frázisaival... ha egyet kérhetek, ne Oldfield-dal szűrjünk, tényleg..
csak vele ne
még egy Dire Straits is jobb nála, pedig az is...nézzük meg valami kicsit markánsabbal. nézzünk meg egy JBL-t egy jobb kiadású jazz-lemezzel, vagy buena vista lemezzel, vagy akár csak egy pat mathenyvel.. konkrétabb képet fog adni a meghallgatás majd
Abban igazad van, h rendszerfüggő egy hangdoboz, de rendszerfüggö egy erősítő is, egy forráskészülék is, a kábelekről már ne is beszéljünk, ebbe már tényelg nem érdemes belemenni, legalábbis nekem nincs kedvem hozzá
ha a srácot érdekli, ugyis elmegy meghallgatni valahová, ott meg el fogják neki mondani (jó esetben), milyen komponensek lesznek mögötte -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Vidala #17787 üzenetére
de igen, mérvadó. elég jbl-t hallgattam meg eddig életem során, hogy le tudjak vonni egy általános konzekvenciát. a magam részére legalábbis biztos.
tudom, van szórás, branden belül is, nyilván. az is tény, a jbl-nek is van olyan szériája, ahol azért már igényesebb hangot kapsz, nem csak azt a mélytartomány-gazdag, fárasztóan lapos hangot, ami az alsóbb kategóriáit jellemzi.
de akkor sem lesz egy kef. a kef teljesen másról szól, ott már az olcsóbb szegmensében is egy egészen másmilyen hangzásvilágot kapsz, mint egy jbl-nél. ezt jól tudjuk mind, szerintem Te is. amire igyekeztél rávilágítani, az inkább az volt, gondolom, hogy ne általánosítsunk ennyire egy márkára, mert talán nem szerencsés.
én valoban nem is akarok ilyet tenni, de igy első körben, mivel a srác ennyit kérdezett csak, általánosságban hogyan viszonyul egymáshoz egy jbl és egy kef, ezt lehet két mondatban elmondani, amit leírtamés ezek nem urban legendák...
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
szacsee #2539 üzenetére
Szacsi te most frankóm magaddal társalogsz, vagy mi? XD
- "közösíted a pc és DVD kimeneteit" ..és ezt mégis hogyna szeretnéd megvalósítani?kiv lennék
- "mindegyik sokcsatornás erölködő hátulján van 1 analóg bemenet" ez se igaz, mert sok analog bemenet van egy receiver hátulján, nem csak egy
- a mellékelt képen lévő erőlködön nem csak toslink, hanem koax is van, ezért "5.1-et max optikaiból tud kicsalni" -ez sem igaz
- "Settekben amúgy is a leértékelt kidutott "szar"-okat rakják bele" ez sem igaz, uj modellek is kerülnek bele akcios szettekben, de ami tény, hogy ezek valóban sohasem nagy modellek
- "egy félmillás H/K hátulja"és ehhez a popsihoz mit szólsz?..
-
Tibiajax
nagyúr
Az mondjuk érdekes, ha digiten megy ki, és variálni tudod a jelszintjét.. Ugy látszik, a hordozható ketyeréknél ezt így oldották meg.. Nekem nincs amugy ilyenem (aminek van digit out-ja), ezért nem tudom ezt sem konkrétan most. (Pedig, alapvetően meg is cáfoltam volna ezt..
)
Elvileg a digit out-on kimenő jel az mindig egy fix adatfolyam, és az erősítővel variálhatsz.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest