- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Boborján9
csendes tag
Most első lépcsőben max 130 ezret szánok rá, aztán bővíteném. Pl. most csak két front hagfalat vennék.
Hiába olvastam el a #1 hsz-t, nem értem, hogy ha az általad javasolt sztereo erősítőt venném akkor a dvd lejátszót direktbe kötöm a tv-re a sárga RCA val - amíg CRT tv-m van, aztán ha LCD lesz, akkor lejátszóm egyetlen HDMI-kimenetét az LCD-re dugom és mute gombal leveszem a hangot, hogy az a sztereo erősítőnek küldött piros-fehér kábeleken szólítsa meg a hangfalakat.
Egyébként ezért vesznek az emberek "bögrés szetteket" mert elvesznek az ilyen kérdésekben. -
Boborján9
csendes tag
Köszönöm, hogy leírtad a véleményed. Jelenleg egy crt tv-n keresztül hallgatjuk a zenéket is, egy sima dvd lejátszóról, szinte kizárólag mp3 állományok, de 192 kbps vagy annál jobb minőségűt.
Szóval, szinte a nulláról szeretnék egy jelentős előrelépést, de nem rögtön egy tökéletes zenei megoldást. És persze jó volna, hogy komplexen zenei prioritással, de film és konzol is. Kezdetben akár elég a két front hangfal, jó minőségben és majd megveszem a többit később, ha kell egyáltalán.
Értem én, hogy ez (a mozis erősítő miatt) a zenei élmény rovására menne, de kész vagyok jelentős kompromisszumokra is. Ennek függvényében tudnál tenni új javaslatot kérlek. -
Boborján9
csendes tag
Sziasztok!
Egy belépő szintű erősítő - hangfal szett összepárosításához kérném a segítségeteket, teljesen laikusként.
A hangerő nem szempont, inkább a tiszta karakteres hangzás, ami finomra állítva is szép. Szinte teljesen a zenei produkció döntsön, filmeket is ezen nézném, és egy játékkonzol is átfutna rajta, de az ahogy sikerül. A mostani tv, doboz hangjánál biztosan százszor jobb lesz.
Főként dallamosabb lágyabb zenéket hallgatunk, sok vokális zenét, és komolyzenét is olykor.
Álló hangfalakra gondoltam a könnyebb elhelyezés miatt, külön mélynyomó nem is kellene, esetleg később. 21 m2-es szobában lenne.Addig jutottam, hogy kikeresgettem az akciós belépőszintű cuccokat, amik megbízható márkák a számomra így pl. szerintetek hogy szólna egy Pioneer VSX-520 + Yamaha NS-8900 & NS-P8900 páros? (138 ezer volna)
[link]
[link]"B" verzióm az lenne, hogy veszek egy Onkyo HT-S3305 szettet és amikor zavar akkor lecserélgetem a hangfalakat. (90 ezer volna)
[link]Minden segítséget köszönök, írni csak holnap este tudok.
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest